Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

...ma koliko bi to sad uradio necemo zakljucavati teme i banovati korisnike, ali ce to biti uradjeno sa svim novim.

Da li je ovo sada vracanje svima onima koji taj dogadjaj nisu hteli podrzati ili sta vec, ko ce ga znati, no jedno je sigurno - bolest.

Mislim da je vishe nego jasno da je sve ovo neka priredba, i predlog je da se grupno iskulira kako bi sto pre sve to otislo. :tuc: :kletva: :barf:
:ugriz:

Odo sad da dam neki glup odgovor na prvoj glupoj temi koju vidim. Korisnija je od onih :lol:

:bye:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Žalim što sam se uopšte uključivao u te diskusije...trebalo je samo dva dana "komuniciranja" sa ovim kre****m-"organizatorom" pa da se zaključi o čemu se ovde zapravo radi.

Tužno je što je ta "igra" već dovela do katastrofalnih posledica i što su zbog budale stradali nevini ljudi na EXIT-u.

Nije mi žao što sam davao podršku samoj ideji "Prajd u NS", ali mi je jako žao što sam poverovao da je Vlatko iole ozbiljan u svemu tome i što sam bio lakoveran.

Toliko od mene o ovom nesrećnom događaju!
Korisnikov avatar
By idiotcide
Može li iko sa 100%-nom sigurnošću potvrditi da je sve ovo bila zajebancija?
Korisnikov avatar
By ::fy::
DA, pa i meni naivnom je sve jasno....
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mi smo sad obavili par ponocnih razgovora i odlucili da zbog prebijanja onih ljudi i ostalih koja ce nazalost verovatno uslediti prekinemo sharadu, bar na forumu.
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa i da nije, lose je organizovano i losa je prica i to je dovoljno.

Dosta jbg sad o tome :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by unic0rn
Mi smo sad obavili par ponocnih razgovora i odlucili da zbog prebijanja onih ljudi i ostalih koja ce nazalost verovatno uslediti prekinemo sharadu, bar na forumu.
Neko je dobio batine zbog svega ovoga?
I to sve zbog onog pacijenta?
Pa njemu stvarno treba kosti izlomiti!
By fazza
Ne mogu da verujem da su se ljudi nalozhili na tu prichu...

Zhao mi je shto su dobili batine, samo ne znam koliko je potrebno biti naivan pa da nasednesh na prichu tipa koji nema veze s mozgom.

Stvarno, nisam nigde prochitao da je neko dobio batine, idem ponovo da precheshljam 'aktivizam'.
By fazza
Eh da, joshte jedno pitanje: kako se moglo desiti da u2u sa obaveshtenjem o tamo nekakvom prajdu, koji organizuje tamo neko _levi_ <--- dobiju svi, a da se ne proveri koji je bolesnik uzeo malo da se zajebava? :puzzle: Kapiram u stvari da je to, valjda, nekako provereno, i shta ti ja znam, jer je to ipak mass u2u...
By Simor
Ok, još kada su sestre iz Novosadske lezbejske organizacije rekle da nije bezbedno održati prajd meni je bilo jasno da od prajda u Novom Sadu neće biti ništa. Ja se uzdam u lezbejske a ne u pederske procene.

No, meni jedna druga stvar ovde nije jasna:

Ako dobro razumem, za to što su dva čoveka u koloni različitosti prebijena kriva su dva forumaša koja su na GS forumu najavljivala prajd u Novom Sadu, pa makar taj prajd bio i fantomski? Interesantno. A, nisu li recimo krivi fašisti koji nesmetano prebijaju po srbijanskim gradovima koga hoće i policija koja ne reaguje?

Podsetiću vas na jedan primer od skora: afera o navodnom nekrofilu u jednom od onih tzv. novina. Koliko se sećam, tada su bili krivi novinari koji su zloupotrebili jednu zezačku temu na GS forumu. Niko nije banovan niti je bilo koja tema letela u DYR. Niti je iko pozivao na lomljenje kostiju forumašima, što se vidim u ovom slučaju toleriše.

A recimo, kada se održavaju žurke po Bgd? Pa posle čujemo, bila ovde sačekuša, bila onde sačekuša? Te žurke se najavljuju na forumu. Da li se onda i na taj način dovodi u pitanje sigurnost ovih ili onih?

Mislim da je malo previše emocija uvučeno u ovu čitavu priču, a za prebijanje ljudi ovde ili onde i za pravljenje senzacionalističkih priča ne mogu odgovornost da snose forumaši. Ili mogu, ali onda svi. Ovako ostaje malo gorak ukus u ustima, ma koliko priča o gej prajdu u Novom Sadu bila bljutava do krajnjih granica.
Korisnikov avatar
By ns.happy
niko ne krivi vlatka (vladimira) sto su ta dva mladica pretucena, ovde je poenta bila da je v insistirao da to nema sa prideom i da je sigurno da se dodje, jer ce milicija zdusno braniti paradu, i da cela prica oko prajda nema veze sa tim incidentom u parku...
Korisnikov avatar
By ns.happy
zvezdas se bio kasno ukljucio u polemiku kada su postovi neki i izbrisani bili, pa je samo tako reagovao, ne poznavajuci sve cinjenice...
By Simor
Čekaj, bre, ns.happy, ja sada ništa ne razumem.

Zar fantomski prajd nije bio najavljen za subotu?

A parada različitosti, o kojoj se danima govori, i koja je deo EXIT festivala, je najavljena za svaki dan.

Kakve veze imaju ta dva događaja?

Priznajem, meni je bilo ultra dosadno da čitam celu tu temu o navodnom NS pride-u, pošto inače imam problem da čitam one koji se predstavljaju kao aktivisti, pošto su ultra smarni, ali mi je teško da povežem te dve stvari. Posebno što nije prvi put da fašisti na svojim forumima prenose izlaganja sa GS foruma, pa je sto puta rečeno: Ma, hajde, nećemo se valjda samocenzurisati zbog tamo nekih debilnih nacoša.

Malo mi je teško da skapiram: da li će od sada svako ko nešto napiše na forumu, pa makar to bila i glupost (a u tome smo šampioni), i to prenese nacoški forum, biti automatski banovan zbog ugrožavanja bezbednosti?

I zaista, kakve veze imaju fantomski pride u NS sa akcijom pod nazivom "Svi različiti, svi ravnopravni", koja je najavljena još pre mesec dana na EXIT-ovom sajtu?

Dakle, kakve veze, makar i najposrednije, ima taj V. ili kako se već zove sa činjenicom da su nekoliko barabetina, bez reagovanja policije, dvoje ljudi povredili u Dunavskom parku?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma neeee... v je banovan zbog nekih drugih razloga, kojih konkretno ja samo nagadjam i ne bih da ih ovde iznesem (hi hi hi)

prajd je v hteo da provuce u poluilegali (neka njegova teorija o vecoj bezbednosti, prajd bez zastava, sa str8 ponasanjem, sta li) u okviru exita, ali su se pojavili svi aktivisti i nastao je haos. v nije imao podrsku od nikoga, a zvao je sve da dodju...

iskreno, ja sam pratio par dana ovu temu jer je bila bukvalno usijana, ali da ti tacno odgovorim sta se desilo, da li su v i v jedna ista osoba, da li je sve ovo bila zajebancija, ili je pride stvarno i zakazan... ne bih ti znao reci...

ja samo pitam GDE SU PARE??? :camac:
By Simor
Originally posted by ns.happy
ja samo pitam GDE SU PARE???
E to je pravi Vojvođanin: Di su naši novci? :smeh:

Ne znam, kako god, aktivizam u Srbiji NEMA STRATEGIJU, sve se RADI STIHIJSKI i to je bio slučaj i sa tom jebenom LGBT Vojvodine (prljaju nam ime regiona), ali ja bih stvarno voleo da se razdvoje babe i žabe, i da se činjenica da je neko prebijen od strane fašista koji potpuno nesmetano deluju po Srbiji (podsetiću da je jedan od ministara iz tzv. demokratske vlade nedavno prisustvovao osnivanju čačanskog odbora jedne klerofašističke organizacije) NE MOŽE nikako povezati sa bilo čijim lupetanjima na forumu, a ova tema meni (a-la-Koštunica neobaveštenom o veličanstvenim podvizima srpskog gej aktivizma) nameće takav utisak.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ns.happy
v nije imao podrsku od nikoga,
ni od koga
(aagh... ovaj Rečnik nedoumica će mi izaći na uši... ovih dana ga stalno konsultujem...)
Korisnikov avatar
By jukie
Ma znam... juče sam u nekom filmu pročitao titl sa rečju "bes..." (ne sećam se, neka potpuno neuobičajena) koja je kao složenica od "bez-s..." i odmah sam krenuo da čeprkam po knjizi i video da se stvarno jednači po zvučnosti - "bez s" postaje "bes" (jedino mi nije jasno ko izmisli onu reč)
Korisnikov avatar
By Pauceti
Nije mi se svidela obmana sto se kovitlala oko ovog Pride-a.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma.........ako nije obmana, onda je losa organizacija.........
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by jukie
Ma znam... juče sam u nekom filmu pročitao titl sa rečju "bes..." (ne sećam se, neka potpuno neuobičajena) koja je kao složenica od "bez-s..." i odmah sam krenuo da čeprkam po knjizi i video da se stvarno jednači po zvučnosti - "bez s" postaje "bes" (jedino mi nije jasno ko izmisli onu reč)
Da, sad sam se setio, rekli su "to je besumnje tako"
Korisnikov avatar
By селпередејз
Boze, kakav cirkus!

I hoce li ti ljudi biti odbanovani ('odlukom urednistva gs.com') sad kada je prosla frka? (A prosla je.) Ovako izgleda kao da se zeli nesto zataskati...
Smrt cenzuri, zivelo aktivno ignorisanje/selektivna pozornost.
Korisnikov avatar
By Paki
Jako slabo si informisan za jednog politički osvešćenog pedera.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Da, Simor ima pravo! Ja bash htedoh u istom smislu postovati, kad videh njegove dobre postove!

@Zvezdash, jer bez obzira shto je sharlatan Vlatko govorio i nagovarao bez pokrica ono shto je govorio i nagovarao, chinjenica je da je naci-bagra (chitaj, maloumni delinkventski degenerici) izvrshila nasilje. izlishno i reci, prvi i svakako bez povoda i bez razloga. Ako ikom stvarno treba kosti lomiti, onda to sigurno treba uraditi naci-delinkventima!
Korisnikov avatar
By селпередејз
Originally posted by Paki
Jako slabo si informisan za jednog politički osvešćenog pedera.
Konacno si rekao nesto tacno'n'ispravno'n'korisno...

over&out
Korisnikov avatar
By Paki
Zaboravio sam navodnike kod >>osvešćen<<, ne zaleći se ka ogledalu tek tako...
Korisnikov avatar
By ns.happy
cujem da je pride pomeren za 28. jul... to mu bese subota...?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!