- 13 Jul 2007, 13:25
Stao sam u pizdi materini, gde ne mogu ni u rikverc da se vratim. Uspon. Usko tek koliko da moze auto da prodje. Sa jedne strane drvece, sa druge strane parkirana 128-ca koja malo strci iz dvorista. Auto nece da upali. Nekako sam ga okrenuo 'na kvacilo', usao sam u tudje dvoriste. Ali onda sam ga gurao citav kilometar da dodjem do glavnog puta i nadjem nekog da mi pomogne. Kao za inat - nigde zive duse, a meni se bas ne bude prijatelji u dva sata ujutru da me slepaju. Na kraju sam ipak morao da pozovem frendicu - taksistu, te me je slepala do kuce. Stigao sam u pola pet jtros. Bole me misici - da sam to hteo isao bih u teretanu kod slatkog naciste kome sam samo pre nekoliko godina rekao da ukliko ne prestane da laje da cu prici i popusiti mu...
Poenta - sve je bilo u redu i od jednom su se ukjucile i lamica za ulje i lampica za akumulator. Frendica je ipak bila ubedjena da mi je nestalo goriva, ali lampica za gorivo se nikako nije palila. Sad cekam majstora, posto akumulator radi dovoljno da moze da upli, ulja ipak ima, e sad za gorivo ne znam...
Ma nema sanse vise, istraumirao sam se kao kreten, a kako me boli glava...
Vozi li neko od vas Jugica, jeste i imali ovakve probleme?
Poenta - sve je bilo u redu i od jednom su se ukjucile i lamica za ulje i lampica za akumulator. Frendica je ipak bila ubedjena da mi je nestalo goriva, ali lampica za gorivo se nikako nije palila. Sad cekam majstora, posto akumulator radi dovoljno da moze da upli, ulja ipak ima, e sad za gorivo ne znam...
Ma nema sanse vise, istraumirao sam se kao kreten, a kako me boli glava...
Vozi li neko od vas Jugica, jeste i imali ovakve probleme?