Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By fazza
Inspirisan dogadjajima vezanim za sinocni NS prajd, i uopshte razmishljajuci o oloshu svakojake vrste, pade mi na pamet kako bih mogao da organizujem otmicu, batine i eventualno ubistvo (za shta se ja ne zalazhem, ali ima starijih i iskusnijih ljudi koji mi kazhu da i o tome treba razmisliti) istih tih olosha koje sam pomenuo na pochetku.

Evo kako bi izgledao jedan plan koji sam smislio u roku od pet sekundi, a upotrebio bih ga protivU jedne osobe, zvacemo ga Olosh (ne Milosh - Olosh!) dakleM:

Hm, pa dodjem ja kolima, vidimo ga, ja ga tresnem lopatom, dobro ne lopatom - nechim tupim po glavi, onesvestim ga, uhvatimo ga za noge i ruke, prethodno vezhemo, strpamo u gepek, odvezemo na inkriminisano mesto i isporuchimo batinashima! :lol: Mozda neka dorada, ali u sushtini dobar plan! :roflmao:

Prednost ovoga plana: 1) smishljen u roku 5 sekundi; 2) veoma laka izvedba; 3) nema svedoka (ili ih ja nisam predvideo); 4) bacanje u Dunav je rezervna opcija za koju se ja, opet ponavljam, NE ZALAZHEM - dobijate GRATIS; 5) na poklon ne dobijate nishta; 6) i SVE to SAMO ZA glupane! :doh:

Jebote, odavno se ovako nisam iskenjao! :spliff: :roflmao:

Plan je smishljen u saradnji sa ZvezdashBG D.O.O. sa P.O. preko u2u. :roflmao:

Joshte neshto: AKO primetite, mada NE VERUJEM, bilo kakvu ,,rupu'' u planu, ne oklevajte, pozovite me odmah ili josh bolje, povucite za djoku. :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
:smeh: A....ovaj...nije Milos? Ne? Bas Olosh....pa dobri, lepo ime :lol:
By Çâðê_DUP
ja bih ga pregazila kolima, nekako mi je vise fancy, lopata je so last season i za ljude sa sela!:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Rei
Da, lopata je mnogo bolja za struganje sa asfalta :tuc:
Korisnikov avatar
By jukie
Znaš li na koji način možeš čizmom da ugaziš i spljoštiš živog tiranosaurusa? (tj. da postoji klonirana populacija u blizini i da je otvorena sezona na njih)
Korisnikov avatar
By Zonche!
ja cu da iskopam rupu ako treba :kopa:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by fazza

Hm, pa dodjem ja kolima, vidimo ga, ja ga tresnem lopatom, dobro ne lopatom - nechim tupim po glavi, onesvestim ga, uhvatimo ga za noge i ruke, prethodno vezhemo, strpamo u gepek, odvezemo na inkriminisano mesto i isporuchimo batinashima! :lol: Mozda neka dorada, ali u sushtini dobar plan! :roflmao:
jos da ga samo odvezes na Frusku goru i ala Ivan Stambolic:mete:
Korisnikov avatar
By ns.happy
uzas... ne volem nasilje, cak ni u stiklama...
By Sixto
Vidim ja nekom je Zvezdas bas prirast'o za srce! ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
:wtf:

Ne skapirah poentu price...:slinavko:
By RACABG
ne nikako ga ne treba dati batinashima treba ga isporuciti jebacima da ga karaju dok ne izdahne a sve to ce snimati onaj lik koji ima nekoliko skrivenih kamera u stanu sto ga status pominjao u drugoj temi pa ce posle te snimke da vrtimo uz pomoc "nashih" ljudi na raznim televizijama ( eto neke koristi i od segedinskog napisao covek ko je sve gay u srbiju a da je javna licnost ) i na ovakav nacin zadajmo udarac od pozadi nacistima
Korisnikov avatar
By Zoe
Takodje nisam za nasilje, al ako mora-zovite me :smeh:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
A bre fazzo, ne nadjoh nikakvu rupu :lol:
Originally posted by Sixto
Vidim ja nekom je Zvezdas bas prirast'o za srce! ;)
Zvezdas :friends:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Zoe
Takodje nisam za nasilje, al ako mora-zovite me :smeh:

:smeh: :rotflmao:
By fazza
Originally posted by Dirrty19g
:wtf:

Ne skapirah poentu price... :slinavko:
Ma, shta ce ti poenta kad imash mene. :D :lol:
By fazza
Originally posted by Mahnitu
A bre fazzo, ne nadjoh nikakvu rupu :lol:
Ne radi se ovde o ,,tim" rupama! :pucaodsmeha:
By Dragonite
ne, ne isporucimo ga batinasima, dalje cemo ovako, samo militantni antifasizam:

1. isporucujemo ga Kiborgu koga cemo prethodno isfrustrirati tako sto cemo mu dati da ceo dan trazi EDO memorije po gradu

2. Kiborg se 'igra' sa svojim medecinskim priborom nekih sat vremena, dok kamere snimaju

(zrtva je svo vreme svesna, ali nije u mogucnosti da reaguje)

3. ulazi Hlaefdige, koja je prethodna 4 dana pojela samo jedne grisine i vrsi grubu obradu pacijenta (kamere i dalje snimaju)

4. ulazi Dragonite, kome je 4 dana uskracen pristup internetu. Kiborg mu, stiteci se elektricnim stapom za stoku radi sopstvene bezbednosti, dodaje pincetu. Pocinje fina obrada pacijenta.

5. Ulazi Sunce, kome je receno da je pacijent govorio lose o orhidejama i poljskom cvecu. Pridruzuje mu se Jazzva sa cackalicom i Zoe sa grlicem od flase

6. Ostatke pacijenta, ukoliko ih ima, saljemo drugovima u lokalni naci-fan club

:diplomac:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
@Dragonite - :up:
@RACABG - jok! :down: - karanje do smrti?! Pa to je lepo, nije ruzno... :D :sm:
Korisnikov avatar
By KiWi

Meni se u planu jedino ne sviđa "dobro ne lopatom". Zašto ne lopatom? Pa ona je naš narod pratila kroz vekove i uvek pomagala ... Njena uloga u planu je krucijalna!

Molim da se lopata vrati u plan!
By fazza
Pa gde u gay klubu da nadjem lopatu? :roflmao:
Korisnikov avatar
By KiWi

Dobro ... onda nemoj lopatu. Ali bar uzmi montažno-demontažni vojnički ašov. Em ima military print, em je jako korisna i laka za korišćenje (uputstvo za upotrebu se dobija uz ašov!).
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by Kiwi

Dobro ... onda nemoj lopatu. Ali bar uzmi montažno-demontažni vojnički ašov. Em ima military print, em je jako korisna i laka za korišćenje (uputstvo za upotrebu se dobija uz ašov!).
Ovo kivi iz iskustva... :lukavi:
Korisnikov avatar
By Egon

jaoooo ... ja sam lichno video par njih .... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By m..
Cemu planovi, olosh treba biti ostavljen na miru da se samostalno pati u svojoj odurnosti. Olosom se ne treba baviti, isuvishe je banalan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!