Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Najprije cu se izviniti jer ovo otvaranje 3 teme u vezi sa mojim nastupom na Exitu izgleda kao klasicni spam, ali sam skontao da ce ovako privuci vise paznje.

Dakle, stvar je sledeca:

Nastup je osmisljen tako da prikaze kako napadom sa strane na neduzne ljude, i onemogucavanjem njihovih snova stvaramo cudovista. Na kraju ide prica o tome kako se ljudi plase razlicitosti, i mrze razlicite. kako je to pogresno, i kako bi umjesto da osudjujemo crnce, zene, gayeve (rasizam, muski sovinizam, homofobija) trebalo da osudimo ubice, pedofile...

Medjutim, kako sam sad vidio da je situacija u NS postala ludacki nategnuta, skontao sam da je mozda previse slobodno nastupiti sa perjem i pricati o tome, i kako mi onda ne gine prebijanje:)

Zaista vas molim da budete iskreni i kazete mi, da li mislite da treba otkazati nastup, izmijeniti ga(ovo je vec malo teze, jer je vec spreman, a za 2 dana putujem, s tim sto sjutra i preksjutra radim cio dan) ili ostaviti ga takvim kakav jeste i nastupiti?
Korisnikov avatar
By idiotcide
Ma nastupi kako si zamislio. Poenta ovih napada i tih kretena je da te obeshrabre da radiš stvari koje bi normally radio.

Samo si skontaj da odeš odatle uz pratnju nekakvu i da ideš odatle, npr. autom s nekim.

Duksevi s kapuljačama isto nisu loša stvar. :D
Korisnikov avatar
By mili86
hm,,,,,,

da ovo nije srbija... rekao bih ti da ne diras nista i ostanes dosledan...

ali previse si mi drag i ne bih voleo da te vidim sa modricama... zato... dobro razmisli
tri puta meri jednom seci, ali u svakom slucaju onako kako ti mislis da je najbolje!

ljubac
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mislim, da se ne lazemo, i ovako mi je frka da taj dan blejim po NS (citaj, ne posjedujem bas zavidne zalihe testosterona:P) jos mi samo treba da me vide nasminkanog, u unihopkama, kako propovijedam o tome da je homofobija bolest:D

call me a chicken, ali bas mi je frka, jbg.
Korisnikov avatar
By idiotcide
Pa, jebi ga, naravno da ti je frka. Ne znam šta da ti kažem. Mislim da tvoje dupe svijet treba vidjet u unihopkama (koliko ga se sjećam s novogodišnjeg aftera u Alijansi). :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mislim da cu pokusati dok ne krenem da ga malo izmijenim. ukoliko ne uspijem, picicu ovako kako sam zamislio. U svakom slucaju ne odustajem.
Vidimo se tamo u nedelju, u 21:15! :D :D :D
Korisnikov avatar
By mili86
posalji mi razglednicu :bicikl:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja bih dosla da te gledam, ovo me bas zainteresovalo....al jbg, nisam u NS za vikend....a treba za to para :drama:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by bananica
Najprije cu se izviniti jer ovo otvaranje 3 teme u vezi sa mojim nastupom na Exitu izgleda kao klasicni spam, ali sam skontao da ce ovako privuci vise paznje.

Dakle, stvar je sledeca:

Nastup je osmisljen tako da prikaze kako napadom sa strane na neduzne ljude, i onemogucavanjem njihovih snova stvaramo cudovista. Na kraju ide prica o tome kako se ljudi plase razlicitosti, i mrze razlicite. kako je to pogresno, i kako bi umjesto da osudjujemo crnce, zene, gayeve (rasizam, muski sovinizam, homofobija) trebalo da osudimo ubice, pedofile...

Medjutim, kako sam sad vidio da je situacija u NS postala ludacki nategnuta, skontao sam da je mozda previse slobodno nastupiti sa perjem i pricati o tome, i kako mi onda ne gine prebijanje:)

Zaista vas molim da budete iskreni i kazete mi, da li mislite da treba otkazati nastup, izmijeniti ga(ovo je vec malo teze, jer je vec spreman, a za 2 dana putujem, s tim sto sjutra i preksjutra radim cio dan) ili ostaviti ga takvim kakav jeste i nastupiti?
Ostavi sve kako si zamislio, ali dodaj svemu tome i dozu samoironije i duhovitosti. Dozvoli ljudima da u svemu tome, osim poruke koja je sjajna, dozive i malo zabave i smeha.
Verujem da na samom Exitu neces imati problema, ionako se panduri i obezbedjenje seta medj' masom, a i vecina ljudi je zdrava u glavi, ali opet...ne smem da garantujem da ce te bas svi prihvatiti savrseno.
Ako ti je frka da blejis po NS, shibni u2u... ja to radim all day every day...
Korisnikov avatar
By Delete
Jedno je paradirati ulicama sa zastavom koja te odmah obelezava kao gay osobu, a nastup je nesto sasvim drugacije. Inace, svi oni fanatici koje citamo na stormfrontu i sl. ne idu na Exit, zato, opusti se malo i odradi to na najbolji moguci nacin. :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!