Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Naravno da biseksualnost postoji. Cak štaviše mislim da niko nije potpuno heteroseksualan ni potpuno homoseksualan.

Ipak mislim da je kod muškaraca biseksualnost mnogo redja nego kod žena (za razliku od homoseksualnosti).

Znam žene, koje mnogo više vole žene, ali zbog same ogranicenosti spoja dve vagine ponekad zažele da ih zadovolji i muškarac.

S druge strane gej muškarci u drugom muškarcu mogu da nadju sve u seksualnom pogledu. Ako hoce da tucaju imaju u drugome rupu, ako hoce da se tucaju, imaju u drugome i penis. Zbog toga nemaju toliku potrebu da eksperimentišu pa su odredjeniji.

Moja procena.

ŽENSKI POL
Heteroseksualke - 97 %
Biseksualke - 2 %
Lezbejke - 1 %

MUŠKI POL
Heteroseksualci - 88 %
Biseksualci - 2 %
Homoseksualci - 10 %

Dok se procenat biseksualki duplo veci od procenta lezbejki,
muškarci su mnogo odredjeniji ILI-ILI. Tek svaki šesti muškarac sklon muškarcima ima potrebu i za odnose sa ženama.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Hmmm.... Mene generalno privlace devojke. U 99% slucajeva. :love: Medjutim, ponekad, ali sasvim ponekad mi se desava da me toliko osvoji necija harizma, necija licnost, necija produhovljenost, neciji izgradjeni mali-veliki svet, da pol/rod postaju nebitni.... Is it too queer? :blush:

Ne bih to kod sebe direktno nazvala biseksualnoscu (iako ne sporim da ona definitivno, kod nekih ljudi postoji).. To je... Zaljubljivanje... :blush:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by baby_girl
Kod mene sto se tice seksualnog identiteta postoji samo jedno pitanje:
Na koga se palis? Kog je pola osoba koja u tebi izaziva seksualni impuls koji se pruza od donjeg stomaka niz kicmu i siri se kroz krsta sve do grudnog kosa? Ako ima nekog kome to moze da izazove i muskarac i zena menjam misljenje sada, samo nek se javi. :cigareta:
apsolutno to mi izazivaju i muskarac i zena. hemiju, tresenje, impulse, preskakanje srca-APSOLUTNO.da sam videla pitanje, javila bi se ranije.
:alexis:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Gorski vilenjak
Naravno da biseksualnost postoji. Cak štaviše mislim da niko nije potpuno heteroseksualan ni potpuno homoseksualan.

Ipak mislim da je kod muškaraca biseksualnost mnogo redja nego kod žena (za razliku od homoseksualnosti).

Znam žene, koje mnogo više vole žene, ali zbog same ogranicenosti spoja dve vagine ponekad zažele da ih zadovolji i muškarac.

S druge strane gej muškarci u drugom muškarcu mogu da nadju sve u seksualnom pogledu. Ako hoce da tucaju imaju u drugome ruku, ako hoce da se tucaju, imaju u drugome i penis. Zbog toga nemaju toliku potrebu da eksperimentišu pa su odredjeniji.

Moja procena.

ŽENSKI POL
Heteroseksualke - 97 %
Biseksualke - 2 %
Lezbejke - 1 %

MUŠKI POL
Heteroseksualci - 88 %
Biseksualci - 2 %
Homoseksualci - 10 %

muškarci su mnogo odredjeniji ILI-ILI. Tek svaki šesti muškarac sklon muškarcima ima potrebu i za odnose sa ženama.
ja sam biseksualna i mnogo više volim muškarce, u svakom smislu :trep: i to najviše zato što mi je seks sa ženom potpuno nemaštovit, a spoj dve vagine je nezamisliv. toliko mi ponekad nedostaje da se neki mužjak izaka po meni, da obično nadjem na chat tržištu nekog pedera, vežem mu oči da ne vidi koga kara, i nadoknadim sve što mi nedostaje (nadjem pedera samo zato što mi žena ne da da nadjem str8tera, da se ne bih zaljubila i otišla zbog njegove alatke, koju ona nema)

ovako bi izgledalo razmišljanje i delanje jedne biseksualke koja je u vezi sa ženom, a po tvom scenariju.

hvala ti što si me nasmejao ovako izjutra, umal' kafom da se zagrcnem. :lol:

lm, isuviše ti misliš o penisu, koliko mi se čini i ne vidiš dalje od njega. ajde sad razmisli o svemu ponovo izbacivši penis iz svojih misli, da vidiš kako će ti procentualni rezultati biti drugačiji ;)

mislim da je ovde jedini problem što ti nemaš predstavu o ženskim potrebama (sexualnim), pa te stoga razumem...
Korisnikov avatar
By EYA
:pucaodsmeha:
Originally posted by Gorski vilenjak

predlozi ˝poznanicama˝ double dildo radi lakseg prevazilazenja ogranicenosti :lol:

Slika

a procente koje si naveo necu ni da komentarisem :doh:
Korisnikov avatar
By EYA
Na koga se palis? Kog je pola osoba koja u tebi izaziva seksualni impuls koji se pruza od donjeg stomaka niz kicmu i siri se kroz krsta sve do grudnog kosa? Ako ima nekog kome to moze da izazove i muskarac i zena menjam misljenje sada, samo nek se javi. :cigareta:
palim se na oba pola, podjednako! zapravo, nema veze sa polom, vec sa energijom koju osoba poseduje :eya:
a i zaljubljujem se u oba pola, jos od vrtica, skoro naizmenicno :zongler:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by kiss addict
lm, isuviše ti misliš o penisu, koliko mi se čini i ne vidiš dalje od njega. ajde sad razmisli o svemu ponovo izbacivši penis iz svojih misli, da vidiš kako će ti procentualni rezultati biti drugačiji ;)

mislim da je ovde jedini problem što ti nemaš predstavu o ženskim potrebama (sexualnim), pa te stoga razumem...
:gatara:

A mozda je Gorski vilenjak ipak pisao o ljudima koje je susretao? :wink:

Inace... moj je utisak da se ljudi kod nas stalno bave time da li nesto postoji... Onda taj neko koji potpada pod to nesto mora da brani svoje postojanje i da dokazuje da je ziv :smeh: Kako sam ja cula biseksualci u svetu imaju svoje organizacije, forume itd, nezavisno od onih koji su gay i hetero. Ali kod nas heteroseksualci negiraju postojanje homoseksualaca, onda homoseksualci negiraju postojanje biseksualaca i tako to ide... Valjda cemo jednog dana u buducnosti stici i mi do onog "zivi i pusti druge da zive"... Inace i ja mislim da su, hajde da ne kazem svi, ali veliki procenat ljudi u izvesnoj meri biseksualni. Ali naravno biseksualcima smatram samo one koji se tako izjasnjavaju i verujem im na rec da postoje :D
Korisnikov avatar
By Loni
He he.
Kiss adict me je dosta maštovito korigovala, ali ne ljutim se.

LM, u prvom postu sam jednom greškom napisao ruKu umesto ruPu.
Dakle, muškarac, koji želi da bude aktivan u drugome ima rupu. (Ruka je sasvim sporedna, ali ni ona nije beznacajna)

Pisao sam na osnovu žena, koje vole žene, koje ja poznajem.

Upoznao sam oko 60 takvih žena u životu.
Njih 40 su i biseksualke,
a oko dvadesetak su čiste lezbejke.

Kad su u pitanju lezbejke tu se potpuno slažem,
ali bisekualke su mi malo nejasne.
Zaista sam upoznao nekoliko biseksualki, koje su se izjašnjavale baš onako, kako sam opisao u prvom postu.
Više vole žene i češće se vezuju za žene, ali se ispotavi da ih fizički bolje zadovolje muškarci.

Da stvar bude interesantnija to je bio slučaj i sa mnom.
2002. godine sam se spontano zaljubio u izvesnu Kseniju.
Stalno sam o njoj mislio, ali, što je interesantno i tad su me u seksualnom pogledu više privlačili muškarci.

Tada sam shvatio da sam jako komplikovan.
Želeo sam da zagrlim Kseniju i da se duhovno objedinim s njom,
ali kako bih pomislio na seks, tako bi mi se u glavi pojavljivali muškarci.

Zayebana je ljudska priroda.
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Loni

Moja procena.

ŽENSKI POL
Heteroseksualke - 97 %
Biseksualke - 2 %
Lezbejke - 1 %

MUŠKI POL
Heteroseksualci - 88 %
Biseksualci - 2 %
Homoseksualci - 10 %

moje pitanje: zashto ima vishe hetero zena nego mushkaraca?:puzzle:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by jenny
Originally posted by Loni

Moja procena.

ŽENSKI POL
Heteroseksualke - 97 %
Biseksualke - 2 %
Lezbejke - 1 %

MUŠKI POL
Heteroseksualci - 88 %
Biseksualci - 2 %
Homoseksualci - 10 %

moje pitanje: zashto ima vishe hetero zena nego mushkaraca? :puzzle:
Heteroseksualke: 60 %
Biseksualke 30 %
Lezbejke 2 %

Sasha!!! A gde su onih 8 posto?
:maska:

Tu su, medju nama, maco...

Heteroseksualci: 70 %
Biseksualci: 39%

:placko:

Ajd' ponovo.. :nokti: :potapsava:

Heteroseksualci 70 %...

Daj meni ovamo, ja sam se bavila proporcijama na fakultetu!

Heteroseksualci: 40 posto
Biseksualci: 50 posto
Gay: 10 posto

Ovo vazi i za zene, ne racunamo seksualno ponasanje, vec puku orijentaciju!
By D_girlX
frojd je vec davno rekao da su svi ljudi biseksualni..slazem se sa njim
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Mislim da je naslov ove teme uzasno koncepiran. Pobogu, da li POSTOJI! Jel moguce da su ljudi toliko bedasti? :raspa:

Ovo moze da se uzme kao rasprava o biseksualnosti, ali da se postavi pitanje postojanja ili nepostojanja iste??dozvoljeno, naravno, u prirodi coveka je da postavlja pitanja da li je trava zelena i ako jeste zasto, ali mi je to nekako na nivou- da li postoji sunce, mesec, zvezde, da li postoje pederi, Sasha, mlitavi trostruki jezici pakla, Decje ostrvo ili fil na torti?
Korisnikov avatar
By Leizzy187
Nikada se ne bih odrekla dewojaka... ali kada pogledam u kakaw swet sam upala, put laksheg otpora je biti B.
Zamalo i da mi uspe sa jednim dechkom, ali kada je doshlo do "onog" momenta, trebala mi je dewojka.
Ja stwarno nemam pojma shta sam..
Ma palim u Holandiju da zhiwim swoj zhiwot kako zhelim. :(
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Leizzy187

Ma palim u Holandiju da zhiwim swoj zhiwot kako zhelim.
:zastava:
Korisnikov avatar
By Tomas
Na ovom svetu sve postoji, samo je nas um skucen i ne moze sve da pojmi. Zato sam sam se uvek radovao ljudima koji umeju da postuju iako ne razumeju. Sta mislite o tome?
Korisnikov avatar
By Leizzy187
Mislim, dakle postojim. :p
Ali da, teshko tjesh natji poshtowanje i gde ima neke wrste razumewanja, a kamo li gde istog nema. Skoro je neshwatljiwo... na zhalost.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dina
Inace... moj je utisak da se ljudi kod nas stalno bave time da li nesto postoji... Onda taj neko koji potpada pod to nesto mora da brani svoje postojanje i da dokazuje da je ziv
igzekli.
nije me baš puno briga što mi neko osporava mogućnost da se želim unterhaltovati sas oba pola/roda (a šta bi tek bilo da se u igru ubace i oni između, da tako rečem), međutim, to ponekad zbilja zna da iznervira. a najviše stavovi poput ovog:

stvarno me fascinira kad se neko tako odvaži da govori u ime tuđih donjih stomaka, kičmi, krsta i grudnih koševa. jer ona ZNA šta isti mogu, a šta ne mogu da rade. i sad bi još trebalo da joj se dokazuje da to nije tako, tj. da se ulazi u raspravu oko toga na koga se meni diže moj klitoris/penis, (šta god da poseduje the person in question)?
pa missssssim....
Korisnikov avatar
By Leizzy187
Obichno :paradajz: swe novo u ovoj drzhavi...
Shta reci?
Korisnikov avatar
By ns.happy
samo da kazem, ako naletite na nekog bisksualnog muskarca, iskoristite ga za sex (nekako iz iskustva mogu reci da su najbolji u tome) ali ne i za emotivno vezivanje. ja se opek'o ;)
(malo sam napravio off ali ok je )
Korisnikov avatar
By ellena
Naravno da postoje!Do sada sam bila vishe sa njima,nego sa "chistim" lezbejkama.Pa evo moja devojchica je par meseci u braku,a u vezi smo dve godine.Klasichna bisexualka.One su po mom mishljenju najprilagodljivije,mashtovite,a i perverznije su od ostalih...Zato su me valjda i vishe privlachile.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Lepa Krepa
stvarno me fascinira kad se neko tako odvaži da govori u ime tuđih donjih stomaka, kičmi, krsta i grudnih koševa. jer ona ZNA šta isti mogu, a šta ne mogu da rade. i sad bi još trebalo da joj se dokazuje da to nije tako, tj. da se ulazi u raspravu oko toga na koga se meni diže moj klitoris/penis, (šta god da poseduje the person in question)?
pa missssssim....

pa ovaaaj da. posto mene prvu podjednako uzbudjuju oba pola, u stvari lozim se uvek samo na osobu sa kojom sam. kad sam s muskarcem onda str8, sa zenom lezbejka.
tako me malo interesovalo sta znaci zaljubiti se u osobu, a ne u pol. da li to stvarno znaci da te uzbudjuje ili ti se samo dopada kao osoba?

si ti nesto uptight, m? :bubbles: :maca:
Korisnikov avatar
By unaaa
sigurno da postoji ali kako za koga..za mene vise samo kao prolazna faza
covek uci ceo zivot al na kraju umre blesav....moj otac,koji je skoro imao pad sa motora i slomio vrat ima obicaj sad ovo cesto da ponovi
Korisnikov avatar
By Galadriel
i ja sam mislila da je faza kad sam imala 15 godina :minibounce:.
kod mene izgleda zivotna faza. :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
bogami, ako ovo:
Kog je pola osoba koja u tebi izaziva seksualni impuls koji se pruza od donjeg stomaka niz kicmu i siri se kroz krsta sve do grudnog kosa? Ako ima nekog kome to moze da izazove i muskarac i zena menjam misljenje sada, samo nek se javi. :cigareta:
znači ovo:
Originally posted by arwen_evenstar
posto mene prvu podjednako uzbudjuju oba pola
onda ili si baš imala poteškoća sa izražavanjem, ili si prošla kroz pozamašnu transformaciju.
either way, umem ja voistinu da budem uptight... al to sam i napisala u prethodnom postu, nema potrebe za dodatnim utvrđivanjem činjeničnog stanja. :)
By D_girlX
Originally posted by kiss addict

ja sam biseksualna i mnogo više volim muškarce, u svakom smislu :trep: i to najviše zato što mi je seks sa ženom potpuno nemaštovit, a spoj dve vagine je nezamisliv. toliko mi ponekad nedostaje da se neki mužjak izaka po meni, da obično nadjem na chat tržištu nekog pedera, vežem mu oči da ne vidi koga kara, i nadoknadim sve što mi nedostaje (nadjem pedera samo zato što mi žena ne da da nadjem str8tera, da se ne bih zaljubila i otišla zbog njegove alatke, koju ona nema)

ovako bi izgledalo razmišljanje i delanje jedne biseksualke koja je u vezi sa ženom, a po tvom scenariju.

hvala ti što si me nasmejao ovako izjutra, umal' kafom da se zagrcnem. :lol:

U potpunosti se slazem sa tobom! Svaka chast
Korisnikov avatar
By Galadriel
@ Lepa Krepa, napisah vec negde da sam promenljive kategorije.. :hvala:
Korisnikov avatar
By Nadja
Naravno da postoji! Procitala sam dosta postova na ovoj temi i primetila da mnogi od vas stoje iza toga da ne mozes da "sedis na dve stolice". Mozda ne mozes da sedis, ali kad spojis mozes opusteno da legnes... Sta sam htela reci... Ukoliko nekog seksualno privlace osobe oba pola, onda je taj neko biseksualan... I ne mozete me ubediti da je to nemoguce. Mozemo se svadjati oko svojih stavova i misljenja o necemu, i ubedjivati se da ovaj drugi nije u pravu, ali niko ne moze da mi kaze da je nemoguce da osecam to sto ja zaista osecam
Korisnikov avatar
By hlaefdige
postojim....i on..i ona....eto....

...ukapirala sam kad sam pitala sebe da li bih sad od ovog momenta mogla da nikad vise ne budem sa osobom istog/drugog pola...i znala odmah da ne mogu....
By Çâðê_DUP
Originally posted by Lepa Krepa
pa missssssim....

blessed are the meek, weak, sick, geek...illiterate... for they shall inherit my father's riget!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!