Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By unaaa
Tek sam come out pred deckom a i pred sobom...veliko olaksanje ali i moja totalna zbunjenost...to je sigurno faza.Drago mi je da sam posle toliko lutanja zavrsila ovde...
veliki pozdrav svima
Korisnikov avatar
By Paki
Odlično. :)
Gde sad?
Pa tamo gde te srce vodi, nema potrebe da se osećaš dezorijentisanom ako već kažeš da je došao kraj tvom lutanju... Opusti se i čini sve za čime osećaš potrebu i što te čini srećnom i zadovoljnom. ;)
By ~ Le Saint X ~
super...
samo...

zavrsila ovde????

ne forumu
ili
istinita pred sobom i deckom?
Korisnikov avatar
By unaaa
zavrsila ovde..mislim u najpozitivnijem smislu..dugo sam lutala al evo me i srecna sam zbog toga..
njegove reakcije...u sustini podrzava me ali trazi odgovore koje ni sama ne znam..uh on misli da se sve to izrodilo iz nase sex fantazije(meni i nije bas islo pa je ON prelozio da zovemo curu...to me je ustvari i probudilo iz spavanja)..e sad ja znam da nisam za troje i moracu da slusam svoje srce...nije to bas lako
uglavnom drago mi je da sam ovde...mnogo toga ima da se uci
Korisnikov avatar
By Zoe
Lepo........samo da decko ne pocne da fantazira o trojci.....
Korisnikov avatar
By unaaa
..vec je poceo...znate onda s cim se borim.imam potrebu da uradim to ali sam ..posle cu znati vise
Korisnikov avatar
By Zoe
:lol: znala sam.....
Mozda si trebala da sacekas da se to u tebi sve iskristalise pa da mu kazes i eventualno ga i napustis...........u stvari, polako.......prati svoj osecaj....:)
Korisnikov avatar
By Zoe
Ajde, nemoj sad da se sjebavas..... :mazi:

Lepo je osecanje kada shvatis ko si i sta ti odgovara i uzivaj u tom osecanju bez obzira na decka :yay:
Korisnikov avatar
By Zoe
Najbolje je da preko neta-chata upoznas ok devojku i pokusas da istrazis tu stvar kompletno, sa ljubavlju i do kraja iskreno.........

:pucaodsmeha: :pucaodsmehaidrzisezastomak:

Salu na stranu, ovo nemoj da radis :neto:

Tj., radi sta hoces, ali ne preporucujem :maca:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Uradi ono sto mislis da je najbolje za tebe a ne za decka. Istrazuj ali postuj sebe i nemoj da dozvolis da te neko podcinjava.
Pozdrav za novi narastaj! :bouncy:
Korisnikov avatar
By unaaa
hvala na dobrodoslici..pokusacu da se snadjem.u svakom slucaju osecaj priznanja prija
Korisnikov avatar
By unaaa
E sad zna i mama i brat.....a i ja gde dalje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!