Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Da, auto i avion rulzzzz....

Autobusi su mi :bljak:
Korisnikov avatar
By Allkey
GSP rules.

A tek MOSGORTRANS...

Ufff...

A tek naizgled raspali Timas Zaječar autobusi koji su zapravo savršeni...

Da, volim autobuse.
Korisnikov avatar
By Peca
Ja nisam se vozio autobusom ne pamtim od kad? Ponekad mi je zelja da se provozam da se prisecam kako je nekad bilo, kad sam dosta putovao i to sve busom i vozom... ali vec vise od 10 g ne koristim bus, retko voz i to samo auto voz... ali zato ne izlazim iz auta, po citav dan sam u mog Pegeota :trep:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne volim.
Još ni jedan nisam video koji je napravljen po meri mojoj. Što znači da uvek moram 2 sedišta da zauzmem i mnogo se mrštim kako bi svi preskočili to mesto da sednu.

Voz nekako baš volim (znači nije namanja gnjavaža- uživanje je). Ona širina, ono truckanje... svaki dan bih po ceo dan.

A avioni (aj kad su svi već sve spomenuli sem brodova) su mi još gori po tom mestu za noge ruke i ostale krakatosti ali kratko traje. Doduše ugođaj izvlače aerodromi. Obožavam. To je nešto neobjašnjivo. Onaj vazduh, onda ritam... dođe ti da se preseliš... :love:
By жњ
preferiram vozeve :shmi:
Korisnikov avatar
By IriS
kad smo već kod autobusova... mene je danas, gradskim (DUPLIM) autobusom, po prvi put u mom životu, provozala jedna teta :blenta:

staje autobus na stanici, i ja šokirana, sa iskolačenim očima i poluosmehom blenem u tu tetu (daleko od toga da je neka zgodna, ali ja sam estetski fašista, pa treba zanemarivati moje komentare na nečiji izgled), i teta mi se nasmešila :yay:

i tako, dok moje srce udara jako u grud'ma, muzika iz MP3 playera udara u istom ritmu, i dok brisači na autobusu prate taj jednolični ritam moga bića... tada sam odlepršala u maštarije i zamislila da je autobus prazan i da teta vozi u njemu samo mene, da idemo do nekog proplanka, na kome ćemo zajedno posmatrati zalazak sunca :love:

otkrila sam svoj fetiš! hoću da mi žena bude vozač GSPa :sudija:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by kiss addict
otkrila sam svoj fetiš! hoću da mi žena bude vozač GSPa :sudija:

Jako ambiciozno, nema sta :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
takva sam po celom telu, ambiciozna :lukavi:
Korisnikov avatar
By 88
Ne volim ni buseve, a majke mi (nakon sto sam ih vidio) ne bih ni trolejbuseve, hvala! ^^ '
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by kiss addict
takva sam po celom telu, ambiciozna :lukavi:
Nest mi se pricinjava da nijesi turila sliku da ti se divimo, i tebi i tvojoj ambicioznosti :srbin:
Korisnikov avatar
By IriS
lepše je kad zainteresovani zamišljaju kak' ta ambicioznost izgleda :vrcka:
Korisnikov avatar
By Delete
Jel bar lici na tu zadnjicu sto je nekulturno okreces?
:domino:
Korisnikov avatar
By IriS
neću da ti kažem :njanja:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Volim bus... Od onog silnog truckanja u busu ja UVEK imam erekcije... :blush: A vi?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!