Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nemo
naravno da obecava....mada zavisi u kom smislu...:closet:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Renoir
ajd' daj malo vise informacija...
et toq!
:snob:

:lol:

Shta d fak to znachi?
Korisnikov avatar
By mili86
taman kad platim skolarinu, produzim na zurku... :)
:kafa:
Korisnikov avatar
By Nemo
znaci ako imate neke lude rekvizite tipa......lazne nozeve.......evo ja imam onu foru sto izgleda kao da ti noz prolazi kroz glavu........ili tako nesto.....mada to nije obavezno naravno.....to ko hoce.......mozete da ponesete.......uglavnom zurka je ko i svaka druga....samo sto ce ljudi biti malo vise horor nastrojeni....Ali opet kao sto kazem to nista ne mora da znaci.........
Jer evo kad je bio WHITEPARTY gde je svi trebalo da dodju u belom .... skoro niko nije to ispostovao......bilo je nas mozda 5 koji rade i 2 gosta u belom .........a svi ostali su furali svoj fazon.......Tako da opet ponavljam zurka je ko i svaka druga.....
Sta vas jos zanima.......
Korisnikov avatar
By colorado
oftopik jer sam besan jer sam povredio jezik: Ne razumem ljude kojima je toliko tesko da ispostuju temu zurke. I jos nebuloznije, ako vec NECES da je ispostujes, zasto uopste dolazis na tu zurku koji kurac?! To me posebno nervira kod maskenbala.
Korisnikov avatar
By Nemo
znam.......taj whiteparty je bas trebalo da bude promena.......jer opis kluba je takav da je skoro pa obavezna gothic odeca ili bilo sta crno......
I bas bi bila fora da su svi bili u belom malo za promenu.......Neki su ispostovali.......mada opet to nije bilo to.........Sledeci put kad bude neka zurka tipa promena odece ili bilo sta necemo pustati one koji to ne postuju i jasno cemo to naznaciti na flajeru...........
Evo sad bi uskoro trebalo da bude i FETIS PARTY........samo jos nije odredjen datum....:domino:
By Sixto
Vec znam ko ce na taj fetish party da se nacrta prvi pred otvaranje!
Korisnikov avatar
By Nemo
ja ne znam ni ko hoce a ni ko nece..
By Sixto
A i ti si tu!? Mi o vuku, choban na vrata! :lol:
Korisnikov avatar
By Nemo
Hohoho...ej ljudi...evo da ozivim malo ovu temu....videli ste vec obavestenje za zurku u cetvrtak....E pa svakog cetvrtka u klubu under za muziku ce biti zaduzena DJ Fear of symmetry ( aka Zoe )koju mnogi od vas vec znaju...tako da....sta cekate...otkazite cetvrtak za bilo kakve obaveze i svi u UNDERWORLD...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!