Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By beb&dol
Message original : Renoir
Originally posted by beb&dol
Jeste da je stara ali mi je bila jedna od najbolja... i spot je bio fenomenalan...

http://www.dailymotion.com/video/xdel0_mylene-farmer-libertine

J'ai bien accroché le premier album mais pas les suivants...
bienvenu, mon cher!

J'aime ceux qui aime mYleNe :P
Et moi j'aime qu'on m'aime:D
Korisnikov avatar
By Dégénération
Rok bend Les Supremes Dindes objavice svoj novi album "Femmes Divines" 10. aprila.
Na albumu se nalazi obrada pesme Libertine, koju u originalu izvodi Mylene Farmer.
Slika

Na ovom linku mozete naci njihovu verziju "Libertine"
http://www.myspace.com/lessupremesdindes
Korisnikov avatar
By Baldy
...eto ništa novo... tek da nam Mylenica ne padne na treću stranu...
:tea:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Baldy
...eto ništa novo... tek da nam Mylenica ne padne na treću stranu...
:tea:
marry me!
Korisnikov avatar
By Baldy
Originally posted by Renoir

marry me!
:venchanje:
Korisnikov avatar
By Dégénération
Lepa vest...

Francuski tandem - AIR je nedavno objavio novi album ,,Pocket Symphony" i trenutno se nalaze na Evropskoj turneji...

Slika
Omot albuma ,,Pocket Symphony"

U izjavi za dnevnik TF3 (francuske televizije), najavili su da ce posle ove turneje saradjivati sa Mylene Farmer. :-)

YES!!!
Korisnikov avatar
By Dégénération
"L'ombre des autres..." je naziv novog filma koji ce rezirati Luc Besson.

Glavnu zensku ulogu u ovom filmu... tumacice... hehehe...

MYLENE FARMER!!!

Snimanje bi trebalo da se zavrsi do kraja ove godine :-)

Slika

Inace, novi album MF ce se razlikovati od prethodnih, zbog toga sto po prvi put Laurent Boutonnat nece pisati muziku za sve pesme.
Veruje se da ce Mylene Farmer saradjivati i sa drugim kompozitorima.
Korisnikov avatar
By Dégénération
Da li ste znali???

U novembru 1991. godine, neposredno posle izlaska treceg singla «Je t’aime melancolie», sa albuma «L’autre», doslo je do neprijatnosti u ,,svetu Farmer”.

Tridesetsedmogodisnji postar je mesecima slao pisma diskografskoj kuci Polydor, a koja su bila namenjena Mylene Farmer. S obzirom da odgovore na ta pisma nije dobio, resio je da se osveti MF.

Otisao je u diskografsku kucu Polydor s ciljem da ubije Mylene Farmer, a nadajuci se da ce je tamo pronaci.

Na samom ulazu u Polydor, obezbedjenje ga je zaustavilo i upitali su ga: sta zeli?
On je u tom trenutku poceo da vadi iz svoje torbe pistolj, vikajuci: napravicu poklj!

Obezbedjenje je pokusalo da ga obuzda, ali se napadac otrgao i ranio 27-godisnjeg mladica iz obezbedjenja. Tu su se zatekle i dve zene koje pocele da vriste i u trenutku kada se napadac spremao da puca na njih... pritrcao je drugi radnik obezbedjenja koji je uspeo da napadaca obori na zemlju i da mu oduzme oruzije.
Haos se razresio brzim dolaskom policije... ali haos nije prosao bez posledica.
Ranjeni mladic iz obezbedjenja je u toku tog dana preminuo...

MF se nekoliko puta oglasavala u javnosti povodom ove tragedije... koju je izmedju ostalog okarakterisala kao veliku nepravdu koja se nazalost ne moze ispraviti, a ucinjena je prema neduznom mladicu.

Slika

Informaciju sam preuzeo iz novina La Parisien, novembar 1991.
By ~ Le Saint X ~
Mon dieu...
tu me prends pour qui???

Bien sur que je suis au courant avec cette petite histoire!
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Dégénération
Fotografije Mylene Farmer u drustvu svoje prijateljice Nathalie Rheims, napravljene su 08. juna u Veneciji na Pinault zurci (poznati francuski milijarder Francois Pinault).

Mylene i Nathalie su na sebi imale kreacije Franck-a Sorbier-a za prolece-leto 2007

Slika Slika
By ~ Le Saint X ~
jolie...

mada..ova prijateljica ima takvu frizuru da bih se pitao da li sa njom da se pojavim u javnosti
By ~ Le Saint X ~
evo jedne slike malo close up...

HALJINA JE IZVANREDNO URADJENA!
LOOK AT THE DETAILS!!!
AMAZING!

Slika
Korisnikov avatar
By Dégénération
Francuski magazin Closer, objavio je ekskluzivne fotografije iz Venecije, na kojima su Mylene Farmer i Benoit di Sabatino...

Njih dvoje su u vezi vec 5 godina... a magazin Closer tvrdi da ce se Mylene i Benoit uskoro vencati...

Slika Slika
Korisnikov avatar
By Dégénération
Engleski bend Muse je prosle nedelje odrzao koncert u Parizu... na koncertu je u VIP lozi sedela Mylene Farmer sa svojim verenikom Benoit di Sabatin-om i prijateljicom Nathalie Rheims...

Btw, oni su sedeli u predsednickoj lozi...

Slika
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja se raspadam ovih dana uz 'Californie', toliko je dobra.... 'Aéroport, aérogare... So sexy le ciel de Californie, sur ma peau, j'ai LA en overdose...'

:france:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Escobar
Ja se raspadam ovih dana uz 'Californie', toliko je dobra.... 'Aéroport, aérogare... So sexy le ciel de Californie, sur ma peau, j'ai LA en overdose...'

:france:
BABY!

Najbolja pesma svih vremena...a mon avie!

Uklapa se u sva moja raspolozenja!

You scored major points with this statement!

Bisous ...un gros gros...t'sais...
Korisnikov avatar
By Dégénération
Francuska lista najvecih turneja u 2006.

1. Le Roi Soleil
2. Johnny Hallyday
3. Mylene Farmer
4. Laurent Gerra
5. Rolling Stones
6. Madonna
7. Patrick Bruel
8. Indochine
9. Lorie
10. Julien Clerc

Slika
Film Luc Besson-a Arthur et les Minimoys..., pusten je u prodaju 11. jula...

Slika

U Francuskoj verziji ovog animiranog filma, Mylene Farmer je pozajmila glas glavnoj junakinji - princezi Selenia... tako da se na bonus DVD-u nalazi i intervju sa Mylene Farmer...

Slika Slika
Korisnikov avatar
By Baldy
NYKOLI SREĆAN ROĐENDAN a Mylenicu da vratimo na prvu stranu!
:rodjendan:
By ~ Le Saint X ~
Pridruzujem se cestitkama!
:rodjendan:

i entuzijazmu da se MF ne zaboravi :)

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Dégénération
HVALA VAM..... SORRY ZA OVO KASNO OGLASAVANjE...

Btw, krajem godine konacno izlazi na DVD-u film Giorgino (u kojem MF tumaci gl.zensku ulogu)... posle 13 god od objavljivanja na VHS-u.

Da li ste znali da novi album Alizee nije radio tandem Farmer/Boutonnat. Album izlazi tokom jeseni i prvi singl je Fifty-Sixty.
Korisnikov avatar
By Dégénération
Slika

5. Decembra ce se u prodaji pojaviti na DVD-u film Giorgino, koji je rezirao Laurent Boutonnat (koji je ujedno i komponovao muziku za ovaj film). Glavne uloge tumace Jeff Dahlgren i Mylene Farmer, a film je snimljen jos 1994.

Rec je o neautenticnoj ljubavnoj prici koja se desava u jednom malom francuskom selu za vreme I svetskog rata.

Istog datuma ce se pojaviti i REMASTERIZOVAN SOUNDTRACK iz ovog filma, na koji ce biti ubacene kao bonus jos 2 numere.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!