Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mirth
U gradski prevoz ne mogu ni da udjem. Medjugradske bolje podnosim, ali sam srecna sto mogu bez njih.

Vozove obozavam, imam iste asocijacije kao Marque. Prija mi klackanje, vraca me u detinjstvo, ali najbolje ih volim zato sto mogu da prosetam, popijem kafu, zapalim cigaretu, sto je sve od neizrecivog znacaja.

Avioni ne vole cigarete, stoga ne vole ni mene. :durise:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by mirth
Prija mi klackanje, vraca me u detinjstvo, ali najbolje ih volim zato sto mogu da prosetam, popijem kafu, zapalim cigaretu, sto je sve od neizrecivog znacaja.
hmmm, nekako se zalazem za 'autobusna' sjedala nasuprot kupéima.
naprosto divno kad upadnu 5ero ljudi u kupé, od kojih troje gledas u oci jer su ti preko puta, istovremeno 2je od njih su dosadni penzionerski bracni par koji te udave pricom kako su gradili kat za svojeg sina, a koji na kraju (zamisli!) nije htio zivjeti kod njih nego se skrasio negdje drugdje - po mogucnosti sto dalje od njih. A treca osoba taman udje u Velikoj Mrtvaji, uvali se tebi preko puta a torba joj smrdi po kiselom kupusu jer taman ide na pijacu to prodati - naravno da usputno saznas kompletnu obiteljsku anamnezu do 3 koljena unatrag.

iz tih razloga, a i zato sto mi relacija na koju trebam ici cesto nije bas povezana (rijetki polasci, i duzi put) radje otrpim par sati dobro klimatiziranim autobusom i dan nakon dogovorim posjet svom kiroprakticaru :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Cemu ova tema?!

:wtf:

naravno da volim najvise kolima! :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Mrzim da se vozim autobusima, i uvek sam :bljak:
Mrzim taj miris koji ih karakterise........ :bljak:
Kada sam morala, koristila sam medjugradski bus, a gradski sam izbegavala kako i kad god sam mogla - isla bih taxijem ili pesice.......
Vozovi su mi miliji, mada ne pamtim kad sam se zadnji put vozila.....definitivno bih pre izabrala voz nego bus, naravno, ako sedim sama u kupeu jos bolje :cita:

Avioni su mi ok zbog brzine kojom stizem na odrediste, ali otkad imam :auto: biram da se svugde (pa i dalje relacije) vozim njime.....
Em mogu brzinom kojom ja hocu, em mogu da ponesem sta god mi padne na pamet, em mogu da na nekom lepom mestu napravim pauzu.......
Milina........:peva:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Na GSP sam se navikao (kao i vecina ljudi koja zivi u Beogradu) i to mi ne predstavlja problem, ali medjugradske mrzim. Taj smrad benzina. Fuj! I mrzim glavnu autobusku stanicu, sramota me kad tamo odem s anekim strancem. Smrdi na benzin, pisacku, znoj...
Korisnikov avatar
By Pauceti
Svaka voznja bilo autobus/voz/auto/whatever mi je uvek vise nego mucna.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by erkondisn
hmmm, nekako se zalazem za 'autobusna' sjedala nasuprot kupéima.
naprosto divno kad upadnu 5ero ljudi u kupé, od kojih troje gledas u oci jer su ti preko puta, istovremeno 2je od njih su dosadni penzionerski bracni par koji te udave pricom kako su gradili kat za svojeg sina, a koji na kraju (zamisli!) nije htio zivjeti kod njih nego se skrasio negdje drugdje - po mogucnosti sto dalje od njih. A treca osoba taman udje u Velikoj Mrtvaji, uvali se tebi preko puta a torba joj smrdi po kiselom kupusu jer taman ide na pijacu to prodati - naravno da usputno saznas kompletnu obiteljsku anamnezu do 3 koljena unatrag.

iz tih razloga, a i zato sto mi relacija na koju trebam ici cesto nije bas povezana (rijetki polasci, i duzi put) radje otrpim par sati dobro klimatiziranim autobusom i dan nakon dogovorim posjet svom kiroprakticaru :)
Eeeee, ali ja iz spomenutih cifaretno-kafenih razloga veci deo puta provedem u restoranu. :hvala:

Btw, ja kad god sam upoznala tako nekog u vozu, ispostavilo se da je vrlo zanimljiv sagovornik... Dok u busu skroz suprotno - tipa nakaci mi se deda od 60 i kusur godina i trazi br. telefona i zapne kao vo, pa mi se jos vise smuci zivot, kao da mi autobus nije dovoljan... Moras valjda da volis prevozno sredstvo da bi i ono tebe volelo... :drama:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma obozavam.
Ustvari, ja bih i peske, samo da nekuda putujem. Ako treba i da se spava u busu, no problemo, nabijem mp3 plejer u usi i vozi mishko. Muzika me uspava, ne cujem ni truckanje a i zavaram culo ravnoteze glasnim zvukovima...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by faijnfa
Ne volim,vise volim taksijeve :tamoamo:
Samo se ti druzi sa mnom, ima da ti postane ugodno i u busovima, i da psujes...a ja cu najverovatnije da propusim...izgleda da si dobila opkladu :(
Korisnikov avatar
By aleka
volim buseve s'obzirom da svaki dan koristim... ali me nervira kad vozaci moraju da voze ko manijaci...dodje mi da mu ja pokazem kako se vozi bus... :D :evilgrin:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ne volim autobusove, ali su mi oni svakako manje vazni od ostalih stvari koje me remete.
By Snow_Crystal
NJah nikako mada ga povremeno koristim kada idem kod curice..Najvise "volim" kada je leto pa bus "mirise" kao septicka jama...:goran:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
Originally posted by faijnfa
Ne volim,vise volim taksijeve :tamoamo:
Samo se ti druzi sa mnom, ima da ti postane ugodno i u busovima, i da psujes...a ja cu najverovatnije da propusim...izgleda da si dobila opkladu :(
hahahhahahaha jaooo sto volim kad sam u pravuuu jaoooooooooooo :hyper: :trep: :shake: tebe ceka kutija davidofa cim se vidimo...
Korisnikov avatar
By Delete
Jao, pa meni se nesto pricinilo da si rekla da umesto kutije moze i 10 cigara :P
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Najvise volEm kolima. U avionovima me stalno bude da nesto klopam, a u autousovima nema dovoljno mesta za noge. :bljak:
Korisnikov avatar
By Azdaja
pa ajde onda one "male"cigare od 10 u pakovanju...eto ti sad,kad se kladis with me :p a pikado je posebna prica :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Jbt, sad mi tek pade na pamet...ne nadjosmo mi onaj deo strelice :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
a nismo ni rekle zmajcetu da sredi to:lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Ahh, to vec nije moj fah...ti si nadlezna za odnose sa zmajcetom :novine:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Pa naravno,ja sam odgovorna persona cak i kad sam pijana:kljuc:

:lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa dooobro, ti bar nisi imala nameru da je bijes :colorado:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Hehe,ne...nije bilo potrebe za to :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
PS pazi ovaj smajli...sad sam se setila zurke i sta se radi kada te neko uhvati za dupe :podrignauvo: :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Organski ne podnosim autobuse. Vozovi su mi gotivni jer u njima bar mogu da protegnem noge. Avioni su prakticni samo zato sto brzo stignes. Sve u svemu kad podvucem crtu, auto je konza. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!