Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Ne trazim podrsku cesto pa mi zato mnogo znaci da je dobijem kad je trazim. Najvise mi znaci podrska od sestre.
By Thomas
Podrshka???

Pa normalno, da mi je potrebna i to u svim oblicima... tako moralna, kao i finansijska... jedanput mesecno najmanje.

Peter Gabriel: "Digging In The Dirt"

Something in me, dark and sticky
All the time it's getting strong
No way of dealing with this feeling
Can't go on like this too long
This time you'vegone too far
I told you

Don't talk back
Just drive the car
Shut your mouth
I know what you are
Don't say nothing
Keep your hands on the wheel
Don't turn around
This is for real

Digging in the dirt
Stay with me, I need support
I'm digging in the dirt
To find the places I got hurt
Open up the places I got hurt

The more I look, the more I find
As I close on in, I get so blind
I feel it in my head, I feel it in my toes
I feel it in my sex, that's the place it goes

I'm digging in the dirt
Stay with me I need support
I'm digging in the dirt
To find the places I got hurt
To open up the places I got hurt

Digging in the dirt
To find the places we got hurt

@Unic0rn: shta bijade sa tvojim testisima??? :lol: :lol: :smeh:
mislim jesu li ostali na mestu?
Korisnikov avatar
By tuzna
..ja uglavnom nisam imala neku podrsku ni od svojih a ni od prijatelja..jer ljudi za koje sam mislila da su mi prijatelji bas i nisu bili..dok se nije pojavila moja prva devojka..nisam znala da cenim i postujem i desilo se sta se desilo..ali hvala bogu o5 sam upoznala predivnu osobu koja je uvek uz mene...
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao kako su nekada teme bile drugacije nego danas... eh... bas zalim sto nisam plovio ovim forumom pre koju godinu...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by unic0rn

Koliko vam znachi podrska koju dobijate od drugih osoba, i kojih osoba najvishe?

Da li vam je stalno potrebna, redovno ili skoro nikad?

Naravno da mi znaci podrska...kome ne znaci....najvise od najboljih drugarica i drugova...i sestre...

Ja ne znam sta bih bez podrske...tako da - redovno mi je potrebna :)
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, volim da imam podrsku, sto ne znaci da je neophodna. U svakodnevnim stvarima, tj kod onih stvari koje sam vec nekad radila mi ne treba. Treba mi za neke stvari koje su nove, ok mi je da dobijem neki savet, iako cu verovatno raditi po svom i onako kako ja mislim da treba bez obzira, al mi je tu i tamo bitno da cujem necije misljenje. Inace, od matoraca dobijam podrsku kad njima to odgovara (sto je jako jako retko), a uglavnom ne. U stvari najvise mi treba podrska kad upadnem u depru pa ne mogu sama da se motivisem u dovoljnoj meri. Uglavnom mi je potrebno da mi neko kaze "ti to mozes", bez obzira sto znam da mogu, nekad mi je to potrebno i dovoljno da uletim u spid i odradim to kako treba. Druga stvar, nekad pod podrskom podrazumevam da nemam tu nekog ko ce da me obeshrabruje, osujecuje i demotivise.

Kako to izgleda u praxi, mhm. Ajde jedan mali ilustrativni primer. Ortak je otisao pre neki dan u inostranstvo na 2 ipo meseca, i ostavio mi gajbu da zivim tamo solo. E sad, ja nemam redovna primanja, a tamo takodje nemam mogucnost da perem ves i kuvam neku ozbiljniju hranu (ima resho) i nemam komp, jer je on poneo svoj laptop. Dakle od mojih mi je bilo potrebno da mi daju jedan komp da mogu da radim (imamo ukupno 8 na raznim gajbama, 4 se skoro uopste ne koriste) i neka blaga infuzija kesha (cisto da iznivelise tu razliku u ceni hrane) i generalni amin (za ostalo bih se sama snasla, ionako sama perem svoj vesh i sve to tako). Saopstim kevi da cu da zivim tamo a ona tuznim glasom kaze "Jao, nemoj!", jebote ko da sam joj srce ischupala, a matori kaze da mu dam par dana da razmisli koji komp da mi da (moj on ne koristi i taj sam htela)... Znaci bolest, podrska nula, i jos me zajebavaju. Kintu nisam ni pomenula, skontala sam da mi je lakse da jedem kod babe 1x dnevno (sto radim i ovako i onako) nego da se zajebavam s njima. Na kraju se jos nisam preselila tamo, zbog kompa uglavnom, trebacu da jurim caleta jos par dana, i da ga zovem tipa 8x dnevno, i da vilenim 200 na sat oko toga, sto me smara. Nisam im trazila da mi pomognu oko seljenja stvari, niti iceg slicnog, nisam ih pitala za savet oko opste organizacije (nikad nisam zivela bas sama), znaci trazila sam komp i amin i dobila kitu i materijal za maltretiranje. Mislim razumem ja da kevi treba neko ko ce da napravi rucak koji se ne sastoji od virshli i leba, da ljudski oriba kupatilo i kuhinju i usisa gajbu, da slusa njene probleme i daje joj savete oko nekih stvari vezanih za posao, i da caletu treba neko da se konsultuje oko nekih drugih stvari, ali nije u redu da se postave tako. Pritom mi nista osim tog kompa ne bi trebalo i bolela bi me patka sto keva reaguje ko zrtva holokausta da nisam ko izduvan balon ovih dana, nesto sam se generalno smorila i fali mi energije i za svakodnevne stvari.

Inace uglavnom dobijam podrsku od prijatelja, o nekim ozbiljnijim stvarima razgovaram sa njima, i njih pitam za savet, i to mi puno znaci, pogotovu sto ne mogu za takve stvari da se oslonim na matorce. Medjutim generalno sam navikla da nikoga ni za sta ne pitam, i da guram kako stignem.

Onako, generalno bi mi znacilo da kad nadjem neki super posao (honorarni, naravski) od matoraca dobijem neku pozitivniju reakciju od mlakog "dobro". Da mi ponekad daju neki suvisao savet i da ne moram da se za svaku sitnicu natezem s njima danima. Medjutim to je izgleda nemoguce.

Na kraju cu da ispizdim i kidnapujem taj komp. Pa nek se snalaze bez njega, ionako ga ne koriste uopste.
Korisnikov avatar
By m..
Lm, iskukala sam se prijatelju, sad sam ok, verovatno cu hijackovati onaj komp whatsoever. lol.
Korisnikov avatar
By Galateja
Najviše mi znači podrška mame i devojke.
Korisnikov avatar
By Zoe
Podrska?! Videla sam da je to vrlo rastegljiv pojam kod razlicitih subjekata.....

Ponekad je najveca podrska koju mogu od nekog dobiti ta da mi ne odmaze i ne smeta.
Korisnikov avatar
By Khons
podrshku gotovo nikada ne trazim, ali itekako znachi kada je dobijem. makar bila i precutna.

i slazem se sa zoe-najvishe mi znachi kada je neko u stanju da me ostavi samu tj pusti na miru ukoliko mi je to stvarno potrebno, a ne da se pravi draga saveta ili me tretira kao malo vode na dlanu samo iz razloga sto sam u nekoj nezavidnoj situaciji.
Korisnikov avatar
By Hys.
Treba mi podrska u smislu-"ti to mozes", i volim kada cujem savet od ljudi koje volim i postujem, i cesto mi ti saveti pomognu da otkrijem sta zaista zelim:)
@m-"Mislim razumem ja da kevi treba neko ko ce da napravi rucak koji se ne sastoji od virshli i leba, da ljudski oriba kupatilo i kuhinju i usisa gajbu"
Ti kuvas u kuci?
Srecno sa useljenjem, osetices skoro pa potpunu slobodu prvi put, osecaj je intoksinirajuci, i kada ga jednom osetis, nikad ne zelis da se vratis :astral2:
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni je najveća podrška prisustvo. Jednostavno, kad je neko TU bez obzira na to u kakvom sam stanju.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by devokICA
@m-"Mislim razumem ja da kevi treba neko ko ce da napravi rucak koji se ne sastoji od virshli i leba, da ljudski oriba kupatilo i kuhinju i usisa gajbu"
Ti kuvas u kuci?
Srecno sa useljenjem, osetices skoro pa potpunu slobodu prvi put, osecaj je intoksinirajuci, i kada ga jednom osetis, nikad ne zelis da se vratis :astral2:
Pa povremeno, kad poludim jer nema nicega. Prosle nedelje sam pravila neku ribu i salatu, pa pre toga kinesku klopu, pa onda takose uz sve sto ide. U principu popizdim sto nisam jela nista kuvano i nikakvo povrce danima i onda nadjem svashta u fridzu i igram se. I peglam i ceo trip, ribam kupatilo, ne volim to da radim, al jebiga, nekad nema ko drugi.
Korisnikov avatar
By mirth
Naravno da mi je potrebna. I jednako mi je potrebno i da je primam i da je dajem. Ali ne toliko u smislu da mi neko bilo sta govori ili daje ili radi, koliko sam taj osecaj da imas ledja. Da znas da te taj neko od koga je imas ne osudjuje ni zbog jedne tvoje odluke, a da znas da na tog nekog mozes da racunas ako nesto krene po zlu. To obicno ide precutno i spontano. I sjajna je stvar. Imam je od roditelja, devojke i prijatelja. Znaci svud gde treba. I mislim da je to jedna fenomenalna razmena energije. Svakoga cini jacim, puno donosi, a ne kosta nista.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ne umem da funkcionishem sam - uvek mi je potrebna necija podrska... Roditeljsku podrazumevam, prijateljsku trazim i najcesce dobijem... :friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!