Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By fazza
E, jeste, sad samo chekam dan da saznam identitet tih osoba, pa da mogu da umrem. How yes no! :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by fazza
E, jeste, sad samo chekam dan da saznam identitet tih osoba, pa da mogu da umrem. How yes no! :lol:
A jel' netko ima informaciju koji su to ljudi prebijeni, koliko ih je, koliko su teshke
povrede? :nerd:
By fazza
Pishe li negde da sam trazio ime i prezime?

Mozda ti se uchinilo da si prochitao: A jel' netko ima imena i prezimena ljudi koji su prebijeni, koliko ih je, koliko su teshke
povrede?

Nemoj molim te da se raspravljamo oko toga. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Paki
:roll:

Postoje i forumski identiteti, identiteti na raznim profil-sajtovima itd...

... šta god da podrazumevaš kad pitaš "koji su to ljudi prebijeni" ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
fazza ne obaziri se na... :roll:

:mazi:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by hlaefdige
e da.... i znj sa cigaretom i pivom u rukama koja izgovara "ma ja sam prestala da pijem i pusim jos proslog oktobra"

jao :lol:
By RACABG
sve u svemu organizacija je bila odlicna.
obzirom da su skoro svi koji su te noci bili na adi morali da prodju pored barona, a normalno i da vide da je to gay ili ti kakva vec zurka tih 4-5 pretucenih nije alarmantan broj moze se reci da su oni koleteralna steta ...
recimo da je baron na sredini ade broj tucenih bi bio makar duplo manji ..... pa onda sledi da je na kraju tucenih nebi ni bilo .....
********************************************************************************************************
dosta sam se zajebavao predlazem da sledeci put sacekaju svi sam kraj deshavanja pa onda u coporu krenu ka autobusima to je jedini nacin da se izbegnu sacekushe i da se izbegne prebijanje bilo koga.
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, meni nije jasno sta neki ocekuju, da ih se isprati do kuce posle zurke? Ne, stvarno mi nije jasno, neko ode na zurku na kojoj zna da nece pustati muziku koju slusa, ocekuje da se obezbedi valjda ceo grad dok ne vrati svoje lepo dupe kuci, verovatno organizator treba i da se pobrine da se slucajno ne prepije, ne opece na cigaretu, da nije gladan, da se pojavi decko koji mu se svidja i takodje da ucini da se tu desi ljubav na prvi pogled ili vec nesto... I onda mu zurka ne valja. I onda kenja.

Jebote, ako ne umes da se brines sam o sebi, makar u meri dovoljnoj da procitas topik o tome, ne znam sta da ocekujes...

Ono, sta je sledece, neko te prebije u Knezu u 5 popodne i ti odes na forum i ocrnis sve LGTB NVO sto nisu sredili sistem tako da niko ne bije tetke na ulici. Jebote, nismo deca. Niko nije duzan da cuva nicije dupe van zurke i neposredne okoline iste. Ako neko nije dovoljno zainteresovan da se bar informise o zurci, o zivotu, o bezbednosti i slicnim temama, pa jebiga, mislim, ne znam sta da ocekuje. Ja koja umem da se cuvam, pa me ne interesira, sam tipa bar 8x naletela na pricu "idite u grupama" u poslednje 2 nedelje. Jebiga. Nije te zanimalo...

Anyway, meni bilo super, osim sto sam se izmaltretirala oko nekih ljudi i vinom u vecoj kolicini nego sto je preporucljiva na moju kilazu (jebga, to sam sama sebi zakuhala) i sto nisam ranije skontala da je ZHNY prisutna, nego sam se silno zgranula u sam cik zore. Ostalo je bilo super.

A jebiga, za ostalo ne znam sta da kazem - ne umes da se branis - idi u vecoj grupi, cak iako nikog ne znas, sacekaj 15 minuta, neka grupa ljudi ce sigurno krenuti kuci, pa im se pridruzi...
Korisnikov avatar
By m..
Pa mislim zdrava logika. Onaj ko ne ume sebi da veze pertlu, ne ume sam da jede i ne ume sam da se cuva i treba da sedi u kuci. Alo bre. Da ti sazvacem zvaku?

Sta sad treba da organizujemo dadilje za nesposobne?

Obezbedjenje nikog nije duzno da prati kuci, a ako tog nekog ne interesuje da zastiti samog sebe, pa nek popije batine, ako je vec do toga doslo.

Mislim, to je grozna istina, queer populacija (a ni druge manjine, kad smo vec kod toga) nije 100% bezbedna na ulicama Beograda, to ne moze znatno da se promeni u nekoj skorijoj buducnosti. Situacija je takva, zivimo u realnosti i naucimo sami sebe da stitimo, jer niko nije duzan da to cini za nas (izvan kluba i njegove uze okoline).
Korisnikov avatar
By m..
A ono za muziku necu ni da komentarisem. Nisu valjda ocekivali da ce nekim cudom svojom aurom naterati zvucnike da sviraju Cecijanu?

Mislim stvarno. Alo bre. Wake up.
Korisnikov avatar
By radoznala
A jel' netko ima informaciju koji su to ljudi prebijeni, koliko ih je, koliko su teshke
povrede? :nerd:
ovako:

do prozivke i tuce je doslo (prema mojim saznanjima od ocevidaca) kad je grupa navijaca videla 2 decka da se ljube na parkingu-isto (ili jos gore) bi se desilo da su ih videli u gradu.
isto jutrio su pretuceni i neki momci ispred flojda-tako da mozemo sve to da nazovemo jednim smisljenim teroristickim aktom na LGTB populaciju :D

bez zezanja, to se stvarno desilo i mislim da vise stvarno nema mesta nerealnim prozivkama vezanim za zurku u baronu.
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by kiss addict
videla sam te, dzaba se kriješ iza te maske :eevil:
u agresivnoj sam fazi

:spank:
:sw:
:rafal:
pa i sa tobom da se nadjem :P :poklon:
:shliht:
By Pending-For-A-Bending
Ne mogu da verujem da neki ovde opravdavaju sto su neki prebijeni! Posebno RACA koji kaze da je kolateralna steta!!!! Kakav idiotluk!

Ja sam vec jednom rekao da obezbedjenje tu nista nije moglo da uradi nego je sam prostor problematican.

A muzika je bila uzasna. Ponavljam UZASNA. Nisam ocekivao CECU i kompaniju (jer to ni ne slusam) niti Britney jer je vec receno da ce biti kao neki progresive. Kao neki. A ono je bilo krs. Ja idem na desavanja, a cistog srca mogu da kazem da je muzika bila izuzetno nekvalitetna
By RACABG
Originally posted by lthr_yu
Ne mogu da verujem da neki ovde opravdavaju sto su neki prebijeni! Posebno RACA koji kaze da je kolateralna steta!!!! Kakav idiotluk!

Ja sam vec jednom rekao da obezbedjenje tu nista nije moglo da uradi nego je sam prostor problematican.

A muzika je bila uzasna. Ponavljam UZASNA. Nisam ocekivao CECU i kompaniju (jer to ni ne slusam) niti Britney jer je vec receno da ce biti kao neki progresive. Kao neki. A ono je bilo krs. Ja idem na desavanja, a cistog srca mogu da kazem da je muzika bila izuzetno nekvalitetna
ajde se sad vrati pa procitaj ponovo sta sam napisao i ukljuci se u ono sto sam pisao ako ne skapiras dodaj malo sarkazma pa ce biti lakshe
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ono iznad zvezdica je sarkazam, a ispod je pravo misljenje...

Vidi, shvatio sam :D

Ulgavnom... nece izgleda biti tamo vise, sto je i pametno.

Nego ova moja tema je ukletija od te zurke bre!
By RACABG
i naravno da niko ne krivi obezbedjenje posebno posle informacije da je obezbedjenje neke ljude cak pratilo do izlaza sa ade na tome im svaka cast profesionalan i vrlo lep gest
zameram ljudima koji su krenuli sami a iz razloga znaju da je ovo srbistan i da je pored barona prodefilovalo 100 i vishe ljudi koji su skapirali da je gay zurka a to kakva je muzika bila ne treba raspravljati ukusi su razliciti neko voli neko ne
zar je muzika bitna ako su oko vas vama dragi ljudi
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by hlaefdige
e da.... i znj sa cigaretom i pivom u rukama koja izgovara "ma ja sam prestala da pijem i pusim jos proslog oktobra"
je, tak sEE mi nasle prEE nEEkog vrimEEna na splaFu nEEkom, kad mala narucujEE vel'ko pivo i baca cigs na sto , i ja naraFski , ono kao aj nju it :pucaodsmeha:

Originally posted by жњ
prethodnih 7 meseci sam provela kao pokajnica i isposnik, u apsolutnoj apstinenciji od svih zadovoljstava :isus:

... da bi shvatila da to nije za mene :alexis:

pa kad nisi tila mEEnEE slusat :zid:
izgubi 7 mEEsEEci unistavanja svog tila alkaloidima i nikotinom :zid:
By Speculum Columbae
Tri godine posle ovoga, situcija se malo promenila.
Obezbeđenje na žurkama je baš fino.
Nevezano za to, ja se npr. ljubim sa dečkom na Kalemegdanu, ili na platou između Filološkog i Filozofskog i ništa nam se ne događa.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Spalite ovo! :egzorcist:

Čemu ova iskopina?

Koliko sam se promenio za 3 godine, toliko i nisam, što me na neki čudan način prijatno iznenađuje.

Samo mnogo manje lajem, ali više ujedam.

Koliko sam skapirao čitajući temu, pošto me sećanje definitivno ne služi, problem je bio u zaista smeloj lokaciji, sa najlonom na pojedinim mestima kao jedinom zaštitom od radoznalih i ne toliko dobroćudnih očiju.

Jedino se dobro sećam da sam pizdeo na muziku koju puštaju na LnQ žurkama.
Ne pijem, muzika po meri mi je vrlo potrebna da se opustim i (recimo, nekako) uživam u masi...

Retko izlazim, ali za 5 godina nisam doživeo nijednu neprijatnost na ulici pre ili posle.
Preživeo jedan neuspešan i jedan vrlo uspešan suzavac u dva različita kluba jesam, ne ponovilo se!

Buran srednji vek foruma... :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!