- 06 Nov 2006, 13:21
ja se nadam da necu mojim prisustvom povrediti nikoga od vas jer sam hetero.na vas sajt sam slucajno naisla trazeci nudiste koje bih zvala da dodju na moj forum. ali teme vaseg foruma su me jednostavno zaintrigirale i morala sam da se javim. eto ja toliko o sebi a da ne bih otisla off topic zelim i ja da vam kazem svoje misljenje. ja evo nemam dete a zivim u srecnom braku i verujte znam kako je kada neko zeli da u svoje ruke prigrli jedno maleno bice i da mu da svu ljubav sveta i nema tu da li je neko gay ili hetero.ljubav za dete postoji ili ne.a kako da dugacije nazovem tu vrstu ljubavi osim roditeljska. znam kako je i meni kao nudisti u ovom okrutnom okruzenju, pa samim tim osecam da je i vama tesko da se izborite sa malogradjanima od kojih ja znam dostinu koji su kao "normalni" a imaju izlete sa istim polom.ali zato su oni najglasniji dezurni pljuvaci. izvinite sto ja ovako otvoreno pricam, ali mrzim to sto morate da se borite za pravo da imate decu a toliko malisana po domovima ceka da ih neko voli. i uostalom ko je kompetentan da kaze da li sam ja ili neko ko je gay normalna i podobna za roditelja. ja nemam prava na to osim da zivim kako ja zelim i da zelim da budem nekome mama.
pa eto... ja vas udavih mozda ali zelim da vam kazem da imate podrsku od mene i mojih drugara sa foruma naturista i samo napred, mi smo uz vas.a ako ste za neku akciju i ako ja kao umetnicki fotograf mogu da vam necime doprinesem samo izvolite. mozda neka izlozba tematski vezana za vas pokret ili slicno. tu sam bre narode samo se javite
a eto pa dodjite i vi kod nas na forum ako zelite.a li necu da ga reklamiram ovde nije lepo. vec ako neko zeli neka me kontaktira na pp.
svima pozdrav od eve
pa eto... ja vas udavih mozda ali zelim da vam kazem da imate podrsku od mene i mojih drugara sa foruma naturista i samo napred, mi smo uz vas.a ako ste za neku akciju i ako ja kao umetnicki fotograf mogu da vam necime doprinesem samo izvolite. mozda neka izlozba tematski vezana za vas pokret ili slicno. tu sam bre narode samo se javite
a eto pa dodjite i vi kod nas na forum ako zelite.a li necu da ga reklamiram ovde nije lepo. vec ako neko zeli neka me kontaktira na pp.
svima pozdrav od eve