Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
e da.... i znj sa cigaretom i pivom u rukama koja izgovara "ma ja sam prestala da pijem i pusim jos proslog oktobra"
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by ogi_ns
Originally posted by Dirrty18g

Po mom misljenju bilo je malo bezveze.
Muziku ne zelim da komentarisem! :durenje:

PLEASE neka j eneko prokomentariseeee...
:molise: :skorpija:

Muzika je bila ocajna
By SUNNY B
@Sunny girlI ne znam samo zasto je pokrenuta tema o batinama sada.

Ja nisam dobio batine niti bilo ko sa kim sam se vracao.

Ali zar ste toliko bedni da se samo obazirete na svoje dupe?
Ja sebe uvek stavljam u tudju poziciju, pa tek onda komentarisem.
Zamislite kako bi vama bilo...

A to sto ti mislis da je svako tetka ko iznese svoje misljenje, to je vec tvoj poveci problem...

A i kako da se neko odbrani kada ga napadnu njih 10orica?
Ajde tebe da vidim u toj borbi...
1. zato sto si za bezbednost nekih ljudi optuzio organizatora kluba. nadam se da ne mislis da ce te neko pratiti do kuce.

2. ja se ne obazirem nikada samo na svoje dupe. mada bih mogla da pocnem.

3. ne mislim da je tetka svako ko iznese svoje misljenje, ali ti svakako jesi teka. kao sto sam ja butch.

4. pa ne pricam o situaciji kada jednog napadnu desetorica. to je jasno. besna sam na druge situacije.
By SUNNY B
Naravno da se ne razumem u elektroniku jer po meni to nije muzika jer nema emocija nikakvih...

Ali opet postoje poznate pesme i jako dobre... koje retko ko i pusta... samo se pitam zasto, ali ajde...
Njihov posao njihova stvar...

A sto bih se ja bilo kome izvinio?
Da nekog poznajem pa da sam ga i uvredio, naravno da bih se izvinio, a ovako nemam za sta.

P.S. To sto sam rekao "sta sam ocekivao kada je ona pustala" je zato sto sam vec bio na zurkama gde je ona pustala muziku i retko kada mi se dopala muzika... i zasto to ne bih rekao?

Ja ne govorim u ime svih kada kazem da mi se ne dopada muzika, to je moje licno misljenje koje mi ne pada na pamet da krijem.
A to sto neki ne umeju da prihvate, njihov problem.
vrtis se u krug. verovatno jer nemas sta vise da kazes. ono sto je neko vec napisao jeste da nije problem izneti misljenje nego SUD a to si izneo u recenici da su svi bolji od dj zoe.

vidis, nije pustala tebi poznate pesme i jako dobre? aha, znaci svi su bolji od dj zoe jer ne pusta komercijalu?

elektronika po tebi nije muzika jer nema emocija? a emocije prosto vrve iz tebe? poslusaj malo vise od par "poznatih i jako dobrih pesama koje niko ne pusta" pa mozda stignes i do emocija....mislim, ako uposte uspes da ih prepoznas....
By SUNNY B
Ovde ocigledno ljudi ne shvataju za sta se vezuje omalovazavanje.

Njen posao je biti DJ... i to se nekom moze svideti kako obavlja, a nekom ne, kao meni.
Doduse mozda nisam kvalifikovan da o tome pricam, ali ja to makar i priznajem, za razliku od mnogih koji se smatraju sveznajucim i najinteligentnijim bicima u svemiru :roll:

A omalovazavanje se vezuje za vredjanje tudjeg izgleda i inteligencija, kao i sposobnosti uopste.

A ja sam u toj mojoj izjavi naglasio da mi se ne dopada kao DJ a ne kao osoba ili po fizickom izlgedu, sto je nebitno jer sam gay.

Da li sada kapiras, ili da ti crtam?
ti, naravno, sve shvatas....

khm, khm, zar se nisti ti postavio prvi u situaciju da znas da je svko bolji od dj zoe? i nemoj opet da pocinjes o "svom misljenju koje ovde niko nece da prihvati". poor little dirty.

nisam znala da se omalovazavanje vezuje za vredjanje tudjeg izgleda i inteligencija, kao i sposobnosti uopste....ali, hvala na detaljnoj razradi definicije.
By SUNNY B
Ali sigurnost u sebe koja ima i na cemu da se zasniva je retkost ovde.
Zbog toga mnogi previse pokazuju svoje koplexe i zele svima da dokazu kako su naj u necemu... a to u stvari pokazuje ko je i koliko siguran u sebe i sta je u zivotu postiga... ili nije (sto je cesci slucaj)
i zato si postovao onoliko mali broj fotografija?
By SUNNY B
Originally posted by lthr_yu

Muzika je bila ocajna
a zasto?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sunny girl kao prvo, ne znam zasto moras da komentarises svaki moj post...
Ja ne mogu da psotignem da svima odgovaram koji se nadju za izabranim da me komentarisu.

Zar si i ti toliko ogranicena i samo shvatas ono sto zelis da shvatis?

Moje misljenje je da nema emocija zato i ne slusam...
Ako ti mislis da ima... ti slusaj i nemoj meni da kenjas u vezi toga, jer ja sam vec rekao sta mislim o toj vrsti muzike.

A da li iz mene izviru emocije, ti nemas veze sa vezom zato sto me ne poznajes... hvala Bogu! :drama:

I nisam skapirao za fotografije?
Postoji tema vezana za to, i zasto ne bih postavljao?
Ako neko nece da postavlja slike, njegov izbor.
Meni je to zabavno, i ja to radim, kao i mnogi ovde... ili sam ja mozda jedini ovde koji to radi... Mislim cemu poenta ove price?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by SUNNY GIRL
Originally posted by lthr_yu

Muzika je bila ocajna
a zasto?

Zar ne kapiras dap ostoje ljudi kojima se ne svidja takva muzika...
Nema sta da se pita zasto... jednostavno je tako.

P.S. Drago mi je sto mislis da sam tetka... Mada prema tebi covek ne moze ni da bude drugaciji... :smeh:
I nije samo sa tobom izgleda...
Pokusa neko da kaze nesto suprotno od onoga sto ti mislis, i odmah je najgori i ovo ili ono... beda ziva :roll:

I ja sam komentarisao iskljucivo batine u ovom slucaju, posto sam cuo da je bilo 10 na 1...

Ja nikada do sada nisam imao problema, ne znam da li cu imati.
Ali kako mozes tako da pricas kada ne znas sve situacije...
By SUNNY B
Sunny girl kao prvo, ne znam zasto moras da komentarises svaki moj post...
Ja ne mogu da psotignem da svima odgovaram koji se nadju za izabranim da me komentarisu.

Zar si i ti toliko ogranicena i samo shvatas ono sto zelis da shvatis?

Moje misljenje je da nema emocija zato i ne slusam...
Ako ti mislis da ima... ti slusaj i nemoj meni da kenjas u vezi toga, jer ja sam vec rekao sta mislim o toj vrsti muzike.

A da li iz mene izviru emocije, ti nemas veze sa vezom zato sto me ne poznajes... hvala Bogu! :drama:

I nisam skapirao za fotografije?
Postoji tema vezana za to, i zasto ne bih postavljao?
Ako neko nece da postavlja slike, njegov izbor.
Meni je to zabavno, i ja to radim, kao i mnogi ovde... ili sam ja mozda jedini ovde koji to radi... Mislim cemu poenta ove price?
1. ne moras. daleko bilo.

2. naravno. svi shvataju samo ono sto zele da shvate.

3. kako si ti flexibilan pa svima dozvoljavas sve i nikada se u to ne petljas...."njihov problem".....

4. pile, ne znam da li izviru, ali sudeci po ovome sto zvrljas tu i tamo po ovom forumu mogu da zakljucim mnogo o tebi, osim ako nemas posebno kreiran virtelni identitet na forumu...

5. nisam ni ocekivala da ces ukapirati. postavljaj dragi, postavljaj, naravno da ces da postavljas, ali tu mnoge stvari govore o tebi. doduse, to sad zaista nije bitno i kao sto si rekao, imas pravo da ih postavljas. nisi jedini, sto ne znaci da ne mislim nesto i o njima, ali ti se se ovde malo prokenjao, te sam se nadovezala u medjuvremenu jer je to delovalo kao dobar argument jednom tvom komentaru.

idi bre dete......
By SUNNY B

P.S. Drago mi je sto mislis da sam tetka... Mada prema tebi covek ne moze ni da bude drugaciji... :smeh:
I nije samo sa tobom izgleda...
Pokusa neko da kaze nesto suprotno od onoga sto ti mislis, i odmah je najgori i ovo ili ono... beda ziva :roll:

I ja sam komentarisao iskljucivo batine u ovom slucaju, posto sam cuo da je bilo 10 na 1...

Ja nikada do sada nisam imao problema, ne znam da li cu imati.
Ali kako mozes tako da pricas kada ne znas sve situacije...

sta je znacilo to da prema meni covek ne moze ni da bude drugaciji?

nisam rekla da si ti najgori, mada ti jesi za dj zoe. mozda tu ima neke bede zive?

nadam se da ni neces imati problema. ne pricam o svim situacijama. pricam o nekim koje sam videla.
Korisnikov avatar
By Dirrty
:smeh:

To sto se neko razlikuje od tebe, ne znaci da odmah moras da imas predrasude...
Ali to nazalost nije redak slucaj u nasoj "sloznoj" zajednici.

Uglavnom ne vredi objasnjavati...
Slazem se da se neke stvari vide, ali ne sve... ali ko sam da ja tebi objasnjavam.
I ti si jedna od sveznajucih... ko sam ja ovako neuk da ti pricam ili protivrecim...

A sto se tice mog identiteta, nije potpuno isti kao i moj pravi, ali naravno da se donekle zasniva na njemu... ali dobro, svako ima pravo na svoje misljenje...
Ko me je stalo da prema svima bude ok i da svi misle o njemu najbolje... neka ga... ja nisam ni priblizno tome...

Sto obozavam to kada me neko naziva detetom... ali ne mogu reci da nije dobar zakljucak vezan za sve sto si prethodno napisala.
By SUNNY B

To sto se neko razlikuje od tebe, ne znaci da odmah moras da imas predrasude...
Ali to nazalost nije redak slucaj u nasoj "sloznoj" zajednici.

I ti si jedna od sveznajucih... ko sam ja ovako neuk da ti pricam ili protivrecim...

Sto obozavam to kada me neko naziva detetom... ali ne mogu reci da nije dobar zakljucak vezan za sve sto si prethodno napisala.

1. svi ih imaju. razlika je u naporu koji cinis.

2. nisam. ali nisi ni ti. mada si posao od tog stava.

3. pa mladji si od mene 5 godina. samo zato. a mozda je dobar zakljucak...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali ja nemam vise snage.
Ajde da kazemo da si ti u pravu, kao i svi ostali... ili nebitno...
Svi imaju svoje misljenje, koje je njihova stvar.
Ne moraju da se slazu sa tudjim ali mogu da ga zaobidju.
Korisnikov avatar
By coka
jel ovo znaci napokon kraj ove jbn rasprave i da ce neko napokon napisati sta misli o zurci ako mu je posle sveg ovog i stalo do toga :povez:
By Pending-For-A-Bending
Evo ja ponavljam sta sam napisao.

-Muzika ocaj. Ne slusam samo komercijalu, ali ono je bio trash teski sto se pustao. Mozda se to svidelo samo nekome ko je bio izuzetno HIGH ili je "kao urban" pa je muzika bila odlicna

-Konobarice super. Kao i uvek nasmejane i prijane (isto tako kao i uvek trude se da zakinu. Alo, nisam ja bas toliko pijan)

-Masa manje-vise poznata. Bio sa deckom tako da nesto i nisam obracao paznju.

-Atmosfera ne bas sjajna. Razlog: Muzika verovatno

-Obezbedjenje: Motalo se tu i tamo, ali nisu oni krivi za to sto je neko dobio batine. Na samom mestu nije bilo incidenata.

-Prostor: jeziv za gay zurke jer je toliko otvoren i svako moze da bane. Verujem da je nekim ljudima smesno i zanimljivo videti zabezeknute str8ere koji ce posle toga nalupati nekog usamljenog pedercica

-Sve u svemu na sledecu zurku u BARON definitivno ne idem
Korisnikov avatar
By Dirrty
Otkazana je...

I nemoj sada i da tebe napadnu ovde molim te... :smeh:

Uglavnom tvoje je misljenje...
I u potpunosti se slazem sa tobom, ali nemoj vise da pominjes muziku inace ce smak sveta :cupakosu:
Korisnikov avatar
By gorilica
Bash ste smorili sa tom muzikom, jbt.
Shto se zblanutih lica str8era tiche, meni je to chak bilo i simpatichno, u neke jutarnje sate, pre nego smo krenuli. Zao mi je shto se desilo to shto se desilo tim nn licima, ali jbg, taj rizik uvek postoji i glupo ga je povezivati sa organizacijom, jer, za svo vreme trajanja jurke, ni jedan incident se nije desio. Sa druge strane, niko ko je iz Beograda i ko je znao gde se nalazi prostor, apsolutno nema prava da se buni shto se tiche bezbednosti. Tek kada sam stigao, bilo mi je jasno zbog chega masa forumasha nije doshla te vecheri, i nije problem u bezbednosti, vec u tome shto ogroman broj nije out, a ono mesto im je bila idealna prilika da reshe taj problem. :lol: Mislim, ubuduce bi organizatori trebalo i o tome da razmisle, jer je biti out prvenstveno stvar stava, pa tek svega ostalog, a uslovljavati nekog ko i nema bash neki izbor je bzz.
Sve u svemu, meni je ipak drago shto sam bio. Bilo mi je izuzetno prijatno. Sreo neke, vec mogu reci stare poznanike, upoznao neke izuzetno fine ljude i ako zbog nechega zalim, onda je to propushteno nocno kupanje i prilika da uzivo odmerim prljavkovo, vec naveliko poznato dupe! :P :lol:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by EYA
Originally posted by tessio
Interventna patrola je celo veche obilazila Baron, sedeli su momci jedno vreme i u bashti. Tucha se dogodila u 05.30 h, na parkingu.
Patrole su radile do 05h. Negde U to vreme i neki od gostiju koji su medju poslednjima krenuli kucji, a nisu bili u grupama, bili su otpracjeni od strane obezbedjenja Barona do izlaza sa Ade.
cekaj, polako, jeste da sam lepo sredila tu fotku da je stavis za avatar.... ali, reci ti nama da li je zurka bila prijavljena policiji kao gay zurka sa pow(s)ebnim potrebama za obezbedjenje ?
@radoznala svakako nije isto kad se bilo ko od nas krece u toku dana ili noci, ili kad nas kreteni usnime na desavanju koje je ocigledno gay zurka, pa kasnije prate i umlate.

i da ne bude zabune, ja potpuno podrzavam izlazak zurki iz ˝closeta˝ na potpuno otvorene prostore kao sto su Ada i sl., sto sam potvrdila i svojim (zbog posla) uspavanim prisustvom, ali sam podrazumevala da ce policija biti obavestena o specificnosti okupljanja :zastava:
slazem se, ali verujem da cim su "obilazili" mesto, da su i bili upuceni o cemu se radi.
hocu da se nadjem sa tobom na exitu. :D
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by radoznala

hocu da se nadjem sa tobom na exitu. :D
jel? :lukavi:
Korisnikov avatar
By IriS
videla sam te, dzaba se kriješ iza te maske :eevil:
u agresivnoj sam fazi

:spank:
:sw:
:rafal:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
O boze. Dokle vise sa tom muzikom???

Stvarno ne znam zasto se ljudi zale??? ZNALI su da nece biti komercijala ili Shemsa!!!!

NEMOJTE DOLAZITI SLEDECI PUUUUUT! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By mirth
Meni bilo super. Prvo nisam mogla da verujem da je neko uopste stisao petlju da tu pravi zurku, a jos manje da cu da joj prisustvujem, ali bilo mi je toliko sumanuto da me je prosto odusevilo i skroz ponelo. Uzivala sam u tom prividu slobode, zaista...

I bez obzira sto je u pitanju samo privid, i sto se kasnije izdesavalo to sto se izdesavalo (sto je poprilican reality check, onako kao ciglom u glavu), meni je zaista mnogo znacilo.
By жњ
Originally posted by hlaefdige
e da.... i znj sa cigaretom i pivom u rukama koja izgovara "ma ja sam prestala da pijem i pusim jos proslog oktobra"

:spank:

:pucaodsmeha:

prethodnih 7 meseci sam provela kao pokajnica i isposnik, u apsolutnoj apstinenciji od svih zadovoljstava :isus:

... da bi shvatila da to nije za mene :alexis:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by жњ

... da bi shvatila da to nije za mene :alexis:
:smeh: :roflmao: :smeh:
By fazza
A jel' netko ima informaciju koji su to ljudi prebijeni, koliko ih je, koliko su teshke
povrede? :nerd:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gorlicie :giggle:

:mazi:

Fazzolino koliko sam ja upucen, nesto su ti poda\ci u tajnosti jer te osobe nisu zelele da se zna da su to oni...
Ja ne znam podatke vezano za to.
Korisnikov avatar
By Paki
1. Većina informacija o incidentima je već ispisana na ovoj i još dve teme (ne očekujte identitete tih ljudi, jer su oni tražili da se to ne otkriva, na to imaju potpuno pravo)

2. Privatno obezbeđenje je svoj posao odradilo maksimalno.

3. Policijskog obezbeđenja u formi u kojoj ga je UVEK bilo na Loud & Queer žurkama (posebno u formi u kojoj je bilo prisutno na proslavi rođendana Egmontovog u tom istom Baronu pre oko mesec i po dana) i na kojima će ga uvek biti, ovog puta NIJE BILO, jer NIKO NIJE namenski u tu svrhu obavestio policiju. Da podsetim, Egmontovu rođ. žurku je obezbeđivala policija pored samog Barona, na parkingu kao i na stanici gradskog prevoza (nekoliko, dakle, marica, kao i interventnih vozila)

4. Šetkanje policije te večeri oko Barona i sedenje u samom Baronu se NIKAKO ne može nazvati policijskim obezbeđenjem žurke, jer ono to i nije, kako samim neprijavljivanjem gej-žurke, tako i sledstvenim neobavezujućim prisustvom dotičnih osoba u policijskoj uniformi.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!