Originally posted by Dirrty18g
ALTeruso, svi su bolji od DJ Zoe!
brate ala si se prosrao......
vidi ovako, rekla bih da se nesto ne razumes u elektronsku muziku, i to je uredu. takodje je u redu i da ti se nesto ne dopada, kao i da to nesto ne volis. ali ono sto nije u redu jeste ovo sto si gore napisao. a preko toga ti bas i necu preci neopazeno. znas, malo mi je muka od jalovih "tetaka" koje su umislile da svi treba da im titraju. i muka mi je od pljuvanja po necemu u sta se ne razume. znas, mogao si malo da se raspitas kako je dj zoe stigla dokle je stigla i koliko je mogucnosti imala za to. da li ti je mozda palo na pamet da si je malo povredio. seti se, kad te neko pljune, a to si upravo uradio, malo te zaboli.....zar ne....? uostalom, zar ne osecas malo to i sam na svojoj izudaranoj pederskoj kozi? mislim da barem nekada jesi..... aj malo, ono kao, spusti nos iz tih oblaka....da li znas koliko zenskih dj-eva ima u srbiji? toliko da se jedva prebroje na prste jedne ruke. i ti hoces da zbog svoje nadobudnosti taj broj svedes na manji? umes bolje od dj zoe? probaj..... siroko ti je polje......mislim da svi zeljno iscekujemo da te cujemo. uostalom, lepi, ako ti se ne svidja - jednostavno se nemoj pojavljivati. njene zurke su ionako uvek pune. ali ne samo pedera, nego za promenu, tu ima i devojaka.....
a sto se vase kuknjave zbog batina tice- e tu mi je vec pun **rac! brate, jel imas ruke? jel imas noge? zdrav si i prav si? ajde malo brini za svoju egzistenciju......ono kao, udari te, udari ga...mislis da ja nisam bila u slicnim situacijama? ali nisam kukala, nego sam se zestoko lemala i vise puta bila u situaciji da mlatim grubijane okolo koji su se namerili na vase fine guzice. jel vi necete ili prosto ne umete da se branite???kako su to nekako oni uvek jaci od vas?
elem, to nije ni bitno.
samo sam zestoko izrevoltirana zbog ovih odvratnih i nesuvislih komentara.
inace, meni je, kao i uvek , bilo sjajno. bila sam sa devojkom i prijatejima, vreme je bilo savrseno, muzika je pozitivno vozila, a tu cu vec da pohvalim dj zoe, koja se nekako uvek potrudi da se ja lepo provedem.....i drago mi je da imamo jednog takvog dj-a.
toliko.
a sad me napljujte zestoko. to i ocekujem.