Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By RACABG
nego jedno pitanje za UNICORNA da li postoji mogucnost da se ovaj deo foruma koji oglashava deshavanja zatvori za oci posetilaca koji nisu registrovani kako bi se zastitili od zlih ociju koji na ovom forumu skupljaju informacije sta gde kako pa samim tim smanjili opasnost od sacekusha i jeftine zabave za budale.
By жњ
Originally posted by RACABG
nego jedno pitanje za UNICORNA da li postoji mogucnost da se ovaj deo foruma koji oglashava deshavanja zatvori za oci posetilaca koji nisu registrovani kako bi se zastitili od zlih ociju koji na ovom forumu skupljaju informacije sta gde kako pa samim tim smanjili opasnost od sacekusha i jeftine zabave za budale.

sumnjam da ce to resiti problem.

ako mogu da se cimaju da bi tukli, iscimace se sigurno da se registruju.
By RACABG
Originally posted by жњ
Originally posted by RACABG

sumnjam da ce to resiti problem.

ako mogu da se cimaju da bi tukli, iscimace se sigurno da se registruju.
sta znam recimo tri zvezdice da mozes da citash i postujes u "sceni " mislim da bi vredelo
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sve u svemu, meni je bilo super....videla drugare koje dugo nisam...videla kissqueen :lezkiss:

upoznala neke nove.....

....a svima se izvinjavam sto sam bila drvena i sto sam delovala smoreno....umor je cudo.....ipak je moj bioritam natempiran da mi se spava u 22.00....obecavam da cu se sledeci put bolje organizovati...i da cu biti veselija...
Korisnikov avatar
By Adenim
Je li bilo nekih napada ili nije?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
na stanici koliko sam cula..... i u grupi gde je bio Paki je bilo provokacija...
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
U noći između 30. juna i 1. jula organizatorski tim Queer Summer Parties koji čine DJ Zoe (http://www.myspace.com/fearofsymmetry), DJ Ana Nikolić i DJ Sarseech napravio je žurku u Baronu. Gosti drugih lokala sa makiške strane Ade Ciganlije su na povratku kući primetili da se u Baronu održava gay žurka. Neki od njih su se organizovali i u ranim jutarnjim satima prebili najmanje četiri posetioca žurke u Baronu.

Zbog ovoga Loud & Queer otkazuje svoju rođendansku žurku koja je trebalo da se održi 7. jula 2007. godine. Umesto toga, klub Alijansa će raditi ovog vikenda i u petak i u subotu. Ulaz će biti besplatan.

Takođe, Loud & Queer naglašava da nije imao nikakve veze sa organizacijom žurke u subotu 30. juna 2007. godine.
Korisnikov avatar
By tessio
Originally posted by Loud & Queer
U noći između 30. juna i 1. jula organizatorski tim Queer Summer Parties koji čine DJ Zoe (http://www.myspace.com/fearofsymmetry), DJ Ana Nikolić i DJ Sarseech napravio je žurku u Baronu. Gosti drugih lokala sa makiške strane Ade Ciganlije su na povratku kući primetili da se u Baronu održava gay žurka. Neki od njih su se organizovali i u ranim jutarnjim satima prebili najmanje četiri posetioca žurke u Baronu.

Zbog ovoga Loud & Queer otkazuje svoju rođendansku žurku koja je trebalo da se održi 7. jula 2007. godine. Umesto toga, klub Alijansa će raditi ovog vikenda i u petak i u subotu. Ulaz će biti besplatan.

Takođe, Loud & Queer naglašava da nije imao nikakve veze sa organizacijom žurke u subotu 30. juna 2007. godine.

Organizatori zhurke su bili DJ Zoe, koja je bila zaduzhena za markerting i muziku, i i vlasnici kluba Baron koji su bili nadlezhni za obezbedjenje i sve ostalo. DJ Ana Nikolicj I DJ Sarseech nemaju nikakve veze sa organizacijom.
Korisnikov avatar
By tessio
Originally posted by Loud & Queer

Organizatori zhurke su bili DJ Zoe, koja je bila zaduzhena za markerting i muziku, i i vlasnici kluba Baron koji su bili nadlezhni za obezbedjenje i sve ostalo. DJ ana Nikolicj I DJ Sarseech nemaju nikakve veze sa organizacijom.
Korisnikov avatar
By EYA
dovoljno nam je samo jednom da skapiramo kako ti nisi razmisljala ni o cem drugom sem o muzici :merlinka:
Korisnikov avatar
By tessio
Dial - up, nije namerno :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
E vala pametno sto je otkazano i sto se odrzava u Aliance.

Jeste da je leto i sve to... ali ipak smo bezbedni tamo dole.

Ma bas bezveze, nema sta!
By SUNNY B
Originally posted by Dirrty18g
ALTeruso, svi su bolji od DJ Zoe! :D

brate ala si se prosrao......

vidi ovako, rekla bih da se nesto ne razumes u elektronsku muziku, i to je uredu. takodje je u redu i da ti se nesto ne dopada, kao i da to nesto ne volis. ali ono sto nije u redu jeste ovo sto si gore napisao. a preko toga ti bas i necu preci neopazeno. znas, malo mi je muka od jalovih "tetaka" koje su umislile da svi treba da im titraju. i muka mi je od pljuvanja po necemu u sta se ne razume. znas, mogao si malo da se raspitas kako je dj zoe stigla dokle je stigla i koliko je mogucnosti imala za to. da li ti je mozda palo na pamet da si je malo povredio. seti se, kad te neko pljune, a to si upravo uradio, malo te zaboli.....zar ne....? uostalom, zar ne osecas malo to i sam na svojoj izudaranoj pederskoj kozi? mislim da barem nekada jesi..... aj malo, ono kao, spusti nos iz tih oblaka....da li znas koliko zenskih dj-eva ima u srbiji? toliko da se jedva prebroje na prste jedne ruke. i ti hoces da zbog svoje nadobudnosti taj broj svedes na manji? umes bolje od dj zoe? probaj..... siroko ti je polje......mislim da svi zeljno iscekujemo da te cujemo. uostalom, lepi, ako ti se ne svidja - jednostavno se nemoj pojavljivati. njene zurke su ionako uvek pune. ali ne samo pedera, nego za promenu, tu ima i devojaka.....

a sto se vase kuknjave zbog batina tice- e tu mi je vec pun **rac! brate, jel imas ruke? jel imas noge? zdrav si i prav si? ajde malo brini za svoju egzistenciju......ono kao, udari te, udari ga...mislis da ja nisam bila u slicnim situacijama? ali nisam kukala, nego sam se zestoko lemala i vise puta bila u situaciji da mlatim grubijane okolo koji su se namerili na vase fine guzice. jel vi necete ili prosto ne umete da se branite???kako su to nekako oni uvek jaci od vas?

elem, to nije ni bitno.

samo sam zestoko izrevoltirana zbog ovih odvratnih i nesuvislih komentara.

inace, meni je, kao i uvek , bilo sjajno. bila sam sa devojkom i prijatejima, vreme je bilo savrseno, muzika je pozitivno vozila, a tu cu vec da pohvalim dj zoe, koja se nekako uvek potrudi da se ja lepo provedem.....i drago mi je da imamo jednog takvog dj-a.

toliko.

a sad me napljujte zestoko. to i ocekujem.
Korisnikov avatar
By Paki
Paki te neće pljuvati. :)
Stoji to što si napisala za samoodbranu, kao što stoji i to da nije bilo obezbeđeno prisustvo policije, a trebalo je i moglo je. Znam da znaš da je to daleko od neizvodljivog.
Korisnikov avatar
By Adenim
Sunny, ti jesi negde u pravu. Ali se incidenti uglavnom desavaju 10 na 1, tipicno balkanskosrpski metod. I, mete nisu straightlooking pederi vec oni drugi, a i sama znas koliko su oni nezni, oni ne znaju da se fizicki odbrane od primitivne horde. E zbog toga je organizacija losa jer je zatajila u vrlo bitnom aspektu - prijava policiji.
Korisnikov avatar
By radoznala
zurka je bila super dinamicna i ne vidim cemu toliko zvocanje.
nesto se ne secam da ispred alliance-a stoji kordon posle fajronta, a sto se tice izjave da je bolje da se zurke organizuju na manje prometnim mestima-zgran!!! pa jel treba sve stvarno da izgleda kao sekta?
ispada i kretena uvek ima i mislim da to ne treba nesto posebno vezivati za ovu zurku, moglo je da se desi bilo kad. pa jbt, ja sam posle te tuce isla setalistem drzeci se za ruke sa jednom lepom, malom, divnom.....khmm... curicom :blush: i nista nam se nije desilo.

prostor je bio super, otvoreno, u prirodi, krajnje opusteno...
i nisam primetila da se iko od str8 ljudi nesto zgrazavao, moja koleginica sa posla se extra provela, cak sam cula vise komentara od strane gay populacije, tipa: "sta ce oni ovde...".

bilo mi je super. jos da je sarseech mogla da zavrsi...
eto.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by radoznala
jos da je sarseech mogla da zavrsi...
a sto nije svrsila ? (mene su odvukli sa zurke u 4:00, a pre toga sam spavala na lezaljci, pa nemam blage, tj, kao i da nisam bila na zurci)

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nas cetvoro smo sa zurke otisli kroz sumicu do mesta gde sam se bila parkirala. Nikakvih incidenata nije bilo. Mozda je fora da idemo u mesanom drustvu?
Korisnikov avatar
By radoznala
@EYA
pa kako da svrsi kad su te odvukli u 4h!!!!
:D
Korisnikov avatar
By tessio
Interventna patrola je celo veche obilazila Baron, sedeli su momci jedno vreme i u bashti. Tucha se dogodila u 05.30 h, na parkingu.
Patrole su radile do 05h. Negde U to vreme i neki od gostiju koji su medju poslednjima krenuli kucji, a nisu bili u grupama, bili su otpracjeni od strane obezbedjenja Barona do izlaza sa Ade.
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by KissQueen
Nas cetvoro smo sa zurke otisli kroz sumicu do mesta gde sam se bila parkirala. Nikakvih incidenata nije bilo. Mozda je fora da idemo u mesanom drustvu?

o jbt! pa kao da niko od vas ne seta kroz grad, preko dana! ma i noci, anytime!
:flasher:
Korisnikov avatar
By EYA
@EYA
pa kako da svrsi kad su te odvukli u 4h!!!!
:D
znala sam da sam ja kriva za neuspeh zurke... da sam je kresala, bar na minut, da vidis kako bi svrsila :zvezda:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by tessio
Interventna patrola je celo veche obilazila Baron, sedeli su momci jedno vreme i u bashti. Tucha se dogodila u 05.30 h, na parkingu.
Patrole su radile do 05h. Negde U to vreme i neki od gostiju koji su medju poslednjima krenuli kucji, a nisu bili u grupama, bili su otpracjeni od strane obezbedjenja Barona do izlaza sa Ade.

e stvarno, ako je i parking trebalo obezbedjivati i sve u krugu od 100km :doh:
i dosta sa zvocanjem :sudija:

NEGO :D
@EYA
ma uspela je zurka, neko drugi nije uspeo da uradi nesto bez tebe :dj:
KRIVA SI! :sudija:

:bisou:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by tessio
cekaj, polako, jeste da sam lepo sredila tu fotku da je stavis za avatar.... ali, reci ti nama da li je zurka bila prijavljena policiji kao gay zurka sa pow(s)ebnim potrebama za obezbedjenje ?
@radoznala svakako nije isto kad se bilo ko od nas krece u toku dana ili noci, ili kad nas kreteni usnime na desavanju koje je ocigledno gay zurka, pa kasnije prate i umlate.

i da ne bude zabune, ja potpuno podrzavam izlazak zurki iz ˝closeta˝ na potpuno otvorene prostore kao sto su Ada i sl., sto sam potvrdila i svojim (zbog posla) uspavanim prisustvom, ali sam podrazumevala da ce policija biti obavestena o specificnosti okupljanja :zastava:
Korisnikov avatar
By EYA
[

@EYA
ma uspela je zurka, neko drugi nije uspeo da uradi nesto bez tebe :dj:
KRIVA SI! :sudija:

:bisou:
ma vazi, ˝drugom˝ cu ja ubuduce da lizem (sta god vec da ima) samo nek pusta mjuzu kako treba, i da ipak svi svrsimo, kad smo vec dosli, a da to ne bude od batina. :nunchake: :jezik:
Korisnikov avatar
By Dirrty
@Sunny girl

Nisam ja nikoga pljuvao, ali meni se nikada nije svidelo sta je doticni DJ pustao.

Istina je da ne voli elektronsku muziku, ali nije da nema dobrih stvari...

I u baronu 2. DJ po redu je pustao mnogo bolju muziku iako ni ta nije bila skroz po mom ukusu.

i ne vidim zasto ne bih mogao da iznesem moje misljenje o tome.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by SUNNY GIRL
Originally posted by Dirrty18g
ALTeruso, svi su bolji od DJ Zoe! :D

brate ala si se prosrao......

vidi ovako, rekla bih da se nesto ne razumes u elektronsku muziku, i to je uredu. takodje je u redu i da ti se nesto ne dopada, kao i da to nesto ne volis. ali ono sto nije u redu jeste ovo sto si gore napisao. a preko toga ti bas i necu preci neopazeno. znas, malo mi je muka od jalovih "tetaka" koje su umislile da svi treba da im titraju. i muka mi je od pljuvanja po necemu u sta se ne razume. znas, mogao si malo da se raspitas kako je dj zoe stigla dokle je stigla i koliko je mogucnosti imala za to. da li ti je mozda palo na pamet da si je malo povredio. seti se, kad te neko pljune, a to si upravo uradio, malo te zaboli.....zar ne....? uostalom, zar ne osecas malo to i sam na svojoj izudaranoj pederskoj kozi? mislim da barem nekada jesi..... aj malo, ono kao, spusti nos iz tih oblaka....da li znas koliko zenskih dj-eva ima u srbiji? toliko da se jedva prebroje na prste jedne ruke. i ti hoces da zbog svoje nadobudnosti taj broj svedes na manji? umes bolje od dj zoe? probaj..... siroko ti je polje......mislim da svi zeljno iscekujemo da te cujemo. uostalom, lepi, ako ti se ne svidja - jednostavno se nemoj pojavljivati. njene zurke su ionako uvek pune. ali ne samo pedera, nego za promenu, tu ima i devojaka.....

a sto se vase kuknjave zbog batina tice- e tu mi je vec pun **rac! brate, jel imas ruke? jel imas noge? zdrav si i prav si? ajde malo brini za svoju egzistenciju......ono kao, udari te, udari ga...mislis da ja nisam bila u slicnim situacijama? ali nisam kukala, nego sam se zestoko lemala i vise puta bila u situaciji da mlatim grubijane okolo koji su se namerili na vase fine guzice. jel vi necete ili prosto ne umete da se branite???kako su to nekako oni uvek jaci od vas?

elem, to nije ni bitno.

samo sam zestoko izrevoltirana zbog ovih odvratnih i nesuvislih komentara.

inace, meni je, kao i uvek , bilo sjajno. bila sam sa devojkom i prijatejima, vreme je bilo savrseno, muzika je pozitivno vozila, a tu cu vec da pohvalim dj zoe, koja se nekako uvek potrudi da se ja lepo provedem.....i drago mi je da imamo jednog takvog dj-a.

toliko.

a sad me napljujte zestoko. to i ocekujem.
:hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2:

@ Dirrty18g - jesi napljuvao DJ Zoe, kako nisi.... rekao si 'svi su bolji od DJ Zoe!'
Korisnikov avatar
By Dirrty
A to je kao uvreda?

Koliko sam ja upucen, to je moje iskreno misljenje...

Cemu cutanje samo da se ne bi ni a kim zamerio?
A i ne vidim zasto bi se bilo ko naljutio...
Moje misljenje, moja stvar... a i nisam joj neki faktor u zivotu da bi se na to obazirala.

Ali morao sam da iznesem svoje misljenje o muzici sa zurke, i to je moj komentar.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!