Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kandid
Moja paprikarska avantura teče otprilike ovako...

Krenusmo moj drug, moje dve tetke (stvarne tetke od po 45 godina) i ja na čuveni, toliko pominjani i krvnički organizovani koncert Red Hot Chili Peppers, koji su inače moja omiljena grupa od malih nogu. Elem, pošto smo mi svi vrlo zauzeti ljudi, niko se nije setio da dogovori neki prevoz do Inđije jer će, bože moj, biti autobusa svakih 15 minuta kako su javili na svim sredstvima javnog informisanja.
I sve je to bilo lepo i krasno do tog 26. juna ujutru kada je mojoj tetki V. palo na pamet da mi do Inđije zaista moramo nekako i da stignemo, te smo oboje seli na telefon i uvideli da je ostalo par mesta samo u nekoliko Lastinih autobusa. To bi bilo sasvim u redu da cena povratne karte nije bila 1000 dinara. Pošto sam ja naravno truli propalitet i večito gladni student, posvećen pljuvanju svega institucionalizovanog kao što je prevoz koji košta 1000 dinara, rešim ja da mi idemo vozom jer mi je ljubazna šalteruša ŽTP rekla da karta košta 100 dinara i da mesta ima koliko hoću. Kako je ona to opisala, ide 20 vozova i biće mesta i za ležanje. Fino, idemo vozom. I tako smo se moj drug B., moje tetke V. i M. i ja obreli u onoj masi od 10 000 ljudi na železničkoj stanici koji su svi očekivali dolazak spasonosnih dvadesetak autobusa. Ups, došlo je samo 3. :)
Trči tamo, bacaj se preko pruge, sve u svemu moj drug B. (koji je bio naduvan kao zmaj) je naravno ušao u pogrešan voz, što sam ja saznao tek pola sata kasnije kad je već bilo kasno jer je njegov voz već krenuo. Scena je sledeća: Ja stojim na 20 kubnih centimetara sa rancem na leđima, jedna tetka sa moje desne strane, druga sa leve, znojim se kao medved jer ne mogu da pomerim ruku da dođem do maramice, i činim verovatno najbedniji prizor u celom vozu u kom je bilo sigurno preko 1000 ljudi. Posle sat vremena stajanja u vozu i čekanja na polazak, fini mašinovođa se u pauzi između dve stranice knjige setio da pokrene voz i tako smo, doduše brzinom od 20 km/h, pošli u čuvenu Inđiju.
Po dolasku, iskočio sam iz voza (koji je stao nasred nekog šuta pa je jedini način silaska iz voza bilo skakanje) i očekivao da vidim svog dobrog druga B. kao ozebao sunce. Ne lezi vraže, zvoni meni telefon. B. se zajebao i već ušao na koncert. Koliki kreten treba da budeš da NE sačekaš na stanici one sa kojima ideš na koncert već da odeš SAM!? Anyway, ta situacija je dovela do toga da se ja sa moje dve tetke uputim peške do arene (one čuvene bine na sred poljane koja je oko 3 kilometra, tj. sat i nešto hoda udaljena od železnižke stanice) jer su njih dve htele da protegle noge.
Scena: prilaz areni, hiljade mladih ljudi koji pevaju i uživaju u nekom hladnom pivu ili osvežavajućim pićima druge vrste, i moje dve tetke od 45 godina koje skaču oko mene (jer su mi obe do ramena) i viču "Naš poslednji veliki koncert, naš poslednji veliki koncert!!!" mašući pritom kartama iznad glave i izazivajući salve smeha okolnih ljudi. B. je naravno nedostupan.
Ušli smo u to ograđeno područje i obilazili oko VIP tribina kao mačke oko slanine, samo da bismo (15 minuta pre početka pepersa) shvatili da ćemo morati da se pomerimo jer njih dve ne vide čak ni video bim. Ajmo na drugu stranu, preko ljudi koji leže u onom blatu, pored mačo dečaka sa krvavim očima koji traže kavgu, pored stranaca koji nam sa osmehom verovatno **** mater na maternjem jeziku, okolo obezbeđenja koje mlati prisutne ako im se suviše približe... i tako smo stigli do onih drugih VIP tribina, desno od ulaza. Mesta je bilo koliko hoćeš, čak se video i video bim, ali sam ja bio dobrih par stotina metara od svoje omiljene grupe, sa svoje dve tetke koje cupkaju i viču JES!
Koncert (koji je bio potpuno bezličan iako majstorski odsviran) je počeo i završio se vrlo brzo, i mi smo krenuli napolje. 10 minuta kasnije počeo je pljusak.
Otprilike u tom trenutku, mojoj tetki M. je palo na pamet da su i njeno dvoje dece na koncertu sa društvom i pogodite ko je išao da ih traži po pljusku, samo sa kineskim kišobranom koji se naravno istopio. Decu smo našli, podelili im ono malo suvih rezervnih stvari koje smo poneli i uputili se peške do centra Inđije, sat i po vremena po najgorem pljusku.
Tamo smo pronašli verovatno jedini otvoren dragstor i ubedili prodavačicu da nam pozajmi fen ne bismo li se malo prosušili. Hvala bogu, uspeli smo da dobijemo telefonom mog teču koji je nas sedmoro vratio golfom (u koji se komotno može smestiti ne više od četvoro ljudi) u voljeni Beograd, tek oko pola pet ujutru jer su putevi bili blokirani, nije bilo buseva, a voz je ispao iz šina tako da je i ta opcija otpala. I tu se završava moja avantura na koncertu moje ne više omiljene grupe.

A kako ste se vi proveli? :) :pegla:
By fazza
Mnogo bolje nego ti. Nisam ishao na koncert. :P :) :lol:

U svakom sluchaju, sjajan tekst. :)
Korisnikov avatar
By decko
Uh...ni ja nisam isao a svi koji su isli su mi slali tipa poruke -

Samo nam jos jednom reci da volis Indjiju i dobices batine! :flaming:
By Snow_Crystal
Cula sam da je bilo blata preko glave,da su trajali samo 1'20min +/- i zbrisali sa bine...

A da :murkan: uopste nisu regulisali saobracaj ka BGD-u..
Korisnikov avatar
By Rei
Smeshni su mi ljudi koji su iskreno ochekivali da ce to lepo i glatko ici :giggle:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam bojkotovala taj koncert svojim neodlaskom :kosa:
By Swanheart
Isto kao Fazza :lol:
nisam ni isla...slusala ih jos u osnovnoj skoli, onda su mi bili dragi a sada...nja

p.s.

odoh sad da nastavim da placem od smeha zbog tvoje price :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Nisam imao razlog da ih bojkotujem, ali ni da odem, tako da ni ja nisam ishao :snob:
Korisnikov avatar
By jukie
Meni se najviše svidela pesma Under the bridge a i bila je popularna kod nas u razredu, kad ono uopšte je nisu otpevali

Sviđa mi se i spot za Californication, naročito onaj deo kada karateom umlaćuje negativce a kada naiđe na medveda samo odskoči u stranu jer je to zaštićena vrsta i ne sme se povređivati :up:
By Kandid
Plači Swan, plači, al tako je bilo od reči do reči, majke mi. :nazalost:
By Swanheart
e a zaboravih...otkud ti na forumu :lol:
By Kandid
jukie, oni ne sviraju under the bridge na koncertima već nekih desetak godina, jer je ta pesma Entoniju jako tužna. Isto kao i Dosed.
By Kandid
Da vam ne bude dosadno bez mene. :)

@Swan
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nije ni chudo da ti drug nestao...Ko josh ima zelju da ide na koncert okruzen mirisom zaprshke.
By Kandid
nisam ja kriv što je ON bio na zapršci... :D ja to ne praktikujem. :kakodane:
Korisnikov avatar
By Paki
Eeeeee..... moj Kandide ..... :sigh:

... Žalio sam nedostatak novaca kojim bih kupio kartu i otišao na koncert, a sad mi žao i što se sve tako završilo ..... :sigh: .....

Ne nerviraj se, bwe! :mazi:
By Kandid
ma ne nerviram se ja, da se nerviram ne bih napisao urnebesan tekst na forumu. :) jub za pakitu!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Kandid-verujem ti svaku rech.
Meni je dolazak na koncert i samo organizacija za vreme festivala bila dobra ali je haos nastao posle koncerta kada je poceo plusak pa je 100000 ljudi krenulo da bezi u isto vreme.
Ja sam konkretno posle koncerta bio zaglavljen u autu na parkingu vise od tri sata pre nego sto sam izasao na put.
To bese jedinstveno iskustvo.
Sto se tice nastupa RHCP bio je kratak ali sladak, imas temu o tome u folderu muzika gde je objasnjeno da je u pitanju buio festivalski nastup koji se manje placa pa zato i manje traje.
Meni je nastup Kyrila isto bio odlican.
Sto se tice voza tu si trebao biti svestan da cim nesto kosta preterano malo nemozes nista dobro ocekivati :D

Da zakljucim-drago mi je da sam bio, nije mi drago sto su mi trebali sati da se izvucem iz saobracajnog kolapsa posle koncerta.
A highlight veceri pored nastupa RHCP mi je bio i aplauz koji sam dobio od grupe momaka prilikom izlaska iz WC-a :lol:
Momcima koji su cekali iza mene u redu za Wc je bilo toliko drago sto sam uzasao i izasao za 20 sekundi i nisam se gnjavio unutra kao drugi da me je pri izlasku iz WC docekao navijacki aplauz :D
By Kandid
ha ha ha, verovatno sam ti i ja tapšao negde iz pozadine!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Khons
ishla. bilo, ne ponovilo se.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Kandid, odlican text!
Nisam bila, nisam ni imala zelju da idem. od momenta kad sam cula gde ce se koncert odrzati. :nokti:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Bilo solidno.

Dodushe, kod nas je pocelo malo nervozno, jer ipak smo resili da se oglushimo o apel organizatora i krenemo privatnim vozilom ka Indjiji. Nasa draga vozachica je reshila da se parkira na tri dana jahanja od arene, pa smo joj usput kukali kako nam je vruce, kako je daleko, kako se nikada necemo vratiti umorni posle koncerta, a kako posle da nadjemo auto a ona je samo ss-ovski ponavljala 'cuti i vozi'. I odvozasmo mi, usput smo popricali sa nekim hrvatima, nazvali dobar dan nekim babama i uzivali u guzvi.
Predgrupe su bile ok, ali smo se u to vreme pogadjali ko od nas najduze slusha peperse i ko ih najvise voli.
Naravno, najvise novih stvari, pomalo nelogicni prelazi izmedju pesama, ali svirka profesionalna i kvalitetna.
Povratak.... eeee...dok su se drugi nervirali u svojim kolima, mi smo pokisli i blatnjavi cutali i vozili nazad do auta. Ali zato Indjija - Novi Sad za rekordnih manje od sat i po....

Sve u svemu, ni najbolji provod u zivotu, a ni najgori.
Ako sam pookla 50 evrica za apsolventsko i to prezalila, ovo i nije bilo bash taaaako lose.
By superfly
Originally posted by Kandid
samo sa kineskim kišobranom koji se naravno istopio.
divan tekst,
akcenat stavljam na gore uokvirenu misao :lol:

i ne nisam bio, ne slusam ih.
Korisnikov avatar
By uninvited
Moja prica ide owako..
Krenuh sa drugaricom koja je iz Indjije,i to mi pametnice krenule u 7...kao bitje mesta owo ono... Dodjosmo u 9 ,jer do tamo smo 5km isle peske ko neki debili..
Dosle,usle, bile na 10 km od ebene bine, ajd jedino sto dobro pewju uziwo, al brate trebala sam da ponesem one slusalice za gluwe od dede jer nista nisam cula kako treba..
tu se "pogubismo" trc-prc taman pocele da se zezamo n cujemo nesto kad ono TRAS... Gotow koncert .. :wtf: i narawno kad smo krenuli poceo je pljusak... Blagi uzas,tiha jeza .. Htela sam nekog da zakoljem,skroz sam bila mokra.. Powrh swega dok sam wadila mob da zowem nekog-crko je na 1 dan.. eto i jos najawljuju za sledecu godinu dole Madonnu i U2??? aj dont ger it *zbunjena*
Korisnikov avatar
By nsboy
koncert mi nije ni bio u planu, mislim slusam ja RHCP ali ne toliko da platim za koncert. Koncert je trajao kao i svaki normalan koncert bilo gde u svetu. To ste vi navikli da „pevaju” Ceca ili Zdravko od 3 do 5 sati na bini to je vas problem.:deda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!