Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Pošto su se selili iz prostora u prostor, najznačajnija institucija savremene umetnosti u Vojvodini, konačno će, posle 40 godina, dobiti svoj prostor. Raspisan je konkurs za licencirane arhitekte, i budući muzej bi, pošto je konkurs završen, ovako nekako trebalo da izgleda (slika je mala, ali nisam našao veću i jasniju):

Slika

Istovremeno je raspisan i konkurs za studentske radove, a svi ti radovi će biti prikazani od 01. do 15. jula, a studentski i za vreme trajanja Exita u paviljonu Muzeja savremene umetnosti Vojvodine na Petrovaradinu.
By Sixto
Videh jutros u Blic-u!
Meni se vise dopada ipak drugpolasirano resenje!
By Simor
Ja uopšte nisam video ta arhitektonska rešenja, izuzev ovog pobedničkog. Imaš neki link? Nema još uvek ništa ni na sajtu Muzeja savremene umetnosti Vojvodine.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ja sam najznačajnija institucija savremene umetnosti u Srbiji, a budući da je Vojvodina u sastavu Srbije, onda i u Vojvodini.

(Radikalna misao a la Marinetti: muzeje treba zabraniti!)
By polarlicht4.1
Marineti...njah! Daj to malo na pos'moderni način! :giggle:
By Sixto
Nemam link, mala je slicica i u blicu, al je slika za razliku od ove uradjena u arhikedu tj smesten objekat u eksterijer, nocu pa osvetljen, jako lepo deluje spram mosta!
Ovo mi je kao neka hala za traku za pilice!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!