Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Drage moje,

Tokom svog druzenja s vama napisala sam jednu lezbo noveletu od 66 ( :shok: ) stranica koja se zove Koktel Dyke Party; koristila sam, naravno, svoju divlju mastu i bogato emotivno/seksualno iskustvo (the experience is best encyclopedia ;) ali jutros, citajuci Tolkinovog Silmariliona (sa mukom moram priznati jer stil mi je prelagan, ja sam definitivno freak :sigh:

pomislila sam kako bi zaista ta noveleta mogla da se prosiri na citav Lezboland i da ima bar 3000 strana i 10 tomova. I da sve vi budete popisane po genealoskim tabelama, naravno, imena ce biti izmenjena i sve u skladu sa propisima, a svakoj od vas bila bi pridodata magicna svojstva :)

....naravno to nece biti pisanje o vasim iskustvima, jer me frustrira puko kopiranje nepoznatog, a da to ne provucem kroz perjanicu svoje maste. Dakle, cisto kao neki hint, vase tajne, zudnje i lazi, g6 kombinacije, tajni dnevnici, dakle, vase nocne more...

mozete mi vase sugestije dostaviti na u2u, a ako me ne podnosite, a mislite da ste interesantni za moju prosirenu noveletu (knjiga je kao vagina, vrlo elasticna stvarcica) saljite mi anonimne mejlove na mail koji sam ostavila u temi Basta!

:cookie:
Korisnikov avatar
By m..
Jel ce da ima kartu u sklopu knjige? Mozda i neka FRP igrica da ide u kompletu. Tipa izaberes lika, bacas kockicu sa 18 strana i well, manje vise znate kako to ide...?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e da...prvo mi je na pamet pao film...ali neeee....frp je prava stvar!!
Korisnikov avatar
By m..
Lepo budes butchica na dan, ili lipstick lesbian, ili vec...Mozda ti podje za rukom da zavedes casnu sestru ili nesto.
By Çâðê_DUP
mislite da igraju FRP na koktelu? :misli:

bace kockice, pa koja kojoj zapadne? :blenta:

Sto se karte tice...razmislicu vec... :nokti:

mogu da ti dam instrukcije, pa da je obradis u photoshopu :sweet:

evo inserta iz knjige:

IKS- 9. dana do KOKTELA :kosa:

Sve smo blizi klubu. On se prostire preko povrsine N ulice, I paradira kao crna vrana nasred ogromnog jezera u koje zelim da se zaglavim I utopim kao Natali Vud. Svakodnevno, preko izoblicenog beogradskog neba sunce se presijava, pa cak I kad pada noc, a pokatkad I noc zasija kao sunce koje se pomalja iza neke mracne planine tako da nista I ne moram videti, ni cuti. Napred, nazad, sve odise nebeskom cistotom, pa cak I transvestit koji namesta pocepanu carapu I zakiva periku uz malu musku glavu. Jer ako je Iks djubriste, onda zakljucujem da je samo jedno od slojeva djubrista koja se nalaze pod mojom kozom, ukazujuci da je u ovom trenutku meni dosudjeno bas ovo I da nemam drugog izlaza do da za sada prihvatim ovo smetliste ojedeno crvima za nebeski znak. :opatica:

Posle dva casa, mog odlaska iz kuce gotovo da se I ne secam, jer sam nekako neodredjeno nastavila da slusam Enjoy the Silence u svojoj sobi dok se u iksu vrti My My My Armana Van Heldena.”Walking in my shoes, walking in my shoes”, sledece je “Numb”, a devojka plave kose, meni nepoznata I ja vec se drzimo za ruku I setamo po iksu, nakon cega ja idem sama u krug, u krug, u krug trazeci privlacniji lik. Zatim smo Bodoni I ja stali pod vlaznu iskezenu svetiljku na stepeniste ispred iksa I ja predlazem da kupimo koka-kolu. –Devojka je bila spora-govorim. Devojka je bila samo uglacana I hladna zenka nastanjena u kruskastom obliku tela boje pepela.-Mislim da je upravo bila tvoj tip.-on otpija gutljaje grcevito.

INKOGNITO

Lucidu Sans sam videla u Inkognitu te veceri. Posmatrala sam je sa ljubavlju I divljenjem. Lucida se zabavlja, sto je tragedija, dve godine sa onim kretenom Maiandrom, koju od miloste nazivam Maiandra Fuksa.

Zamisljam Lucidu u svom krevetu. Presijava se pod neonskom lampom cas jecajuci pod mojim prstima, cas razdrazena poput zveri, potom razbuktala, zacrvenjena od radosti, ispustajuci vazdusaste krikove. Nekako sam sturo razgovarala sa njom, bojeci se da cu otici u neshvatljivu krajnjost povredjivanja u ovoj situaciji sebe, a ne tog nesrecnog stvora pored nje s ustima tankim poput larve koja je dobila nagon za plakanjem.
Kada sam je htela napustiti, Lucida me poli picem:-Hocu da se opustis I djuskas laganije, laganije” Zatim se privija uz mene I pijano bulazni:-Laganije-a ja osetim isparenje dzin tonika iz njenog rasnog tela I s osmehom nastavljam dalje da kruzim. Ne zelim sebe da opterecujem ocajanjima, Lucida. Zelim da budes srecna-naglas izustim, a potom vidim da ona to cuje I smesi se, a potom zabo-ravlja. Maiandra ne zaboravlja.

Ona me zgrabi za ruku I steze je do krvi. Ne lecnuh se, vec je pogledah, zapravo se izbuljih u njeno lice.-Slusam!-Estrangela …Nemoj …biti nesretna-prosapta mi ona, a plave oci se prevrnuse nauznak I Maiandra je gurnu negde medju procep mase.
Ja sam pijana, limena lutka koja osecajuci da je preverena, dopusta da joj u ocajanju stezu uzicu jos jace. Ja sam… blistava. Blistava si-govorim devojci za sankom. Ona se smeje.”Blistava si. Takvu sam tebe videla I ne zelim da budes pobedjena. Zasijaj!”-ne znam ko je ovo izgovorio, ali shvatam da pijem Lucidino pice. Nalazim je pogledom. Toliko je pijana da je zapalila cigaretu.

-Ta sta je s tobom blento sta se guras-niska, nezgrapna kreatura osisana kao daska s pirsingom u nosu I sa dva krompira mesto grudi, isecena I oblikovana bozjom voljom u mali, zardjali zilet ili bolje receno, mrlja, truplo koje kako se priblizava mome oku dobija mojim preteranim trudom ipak neku vrstu skladnog I zaobljenog oblika. To je bila jedna od onih lezbejki muskaracha koje nisam razumevala, pa sam ih shodno tome I prezirala, butchicama kojima je toliko lako na srcu da opsuju ili da se potuku I odnose se prema femmicama sa toliko odvratnosti. Meni su bez dvojbe ovakvi sudari muchenje. Ispustila je svoj kuzni dah meni u nosnice I otpuzala.”All we are is dust in the wind”-rasirim ruke I izgovorim to pomirljivo na cistom britanskom, kao da zelim da se nalazim negde drugde. :molise:

:vijaca:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne ne ne ne...razvijes frp sa likovima iz knjige...
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Lepo budes butchica na dan, ili lipstick lesbian, ili vec...Mozda ti podje za rukom da zavedes casnu sestru ili nesto.
ili ti dodjes kao kod mene u stan, pa igramo FRP i placemo zajedno :blenta:
Tipa izaberes lika
aman kako! izaberem TIPA ili LIKA? :shok:

i da, kako se igra FRP? :sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Fenomenalno, potato-tits! Utopiti se ko Natali Vud, dok Kristofer Voken sa tvojim suprugom igra tablic(?). Oh da. Frp Baziran da likovima iz romana.
Elem mozes, posto se knjiga obraca lezbejkama - dakle deci, da uradis onu foru sa vise zavrsetaka, da tu i tamo ostavis opcije, koje vode na razlicite strane, te da knjiga ima razlicit kraj u zavisnosti od izbora.:elvis:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Angelina777
Originally posted by m..
ili ti dodjes kao kod mene u stan, pa igramo FRP i placemo zajedno :blenta:
Tipa izaberes lika
aman kako! izaberem TIPA ili LIKA? :shok:

i da, kako se igra FRP? :sweet:
Izberes Lika, a mozda i Tipa, ako te zajebe kockica, moda FTM tipa.
By Çâðê_DUP
uuuuuu :wow:

zajebala me m...

ostala sam bez teksta :bale:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam samo zbunjena samom sobom, dakle samozbunjujem se, usled svog postojanja u ovom obliku, u kome jesam, sad zbunjena, samom sobom, stavise, vrlo.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Angelina777

IKS- 9. dana do KOKTELA :kosa:

Sve smo blizi klubu. On se prostire preko povrsine N ulice, I paradira kao crna vrana nasred ogromnog jezera u koje zelim da se zaglavim I utopim kao Natali Vud. Svakodnevno, preko izoblicenog beogradskog neba sunce se presijava, pa cak I kad pada noc, a pokatkad I noc zasija kao sunce koje se pomalja iza neke mracne planine tako da nista I ne moram videti, ni cuti. Napred, nazad, sve odise nebeskom cistotom, pa cak I transvestit koji namesta pocepanu carapu I zakiva periku uz malu musku glavu. Jer ako je Iks djubriste, onda zakljucujem da je samo jedno od slojeva djubrista koja se nalaze pod mojom kozom, ukazujuci da je u ovom trenutku meni dosudjeno bas ovo I da nemam drugog izlaza do da za sada prihvatim ovo smetliste ojedeno crvima za nebeski znak. :opatica:

Posle dva casa, mog odlaska iz kuce gotovo da se I ne secam, jer sam nekako neodredjeno nastavila da slusam Enjoy the Silence u svojoj sobi dok se u iksu vrti My My My Armana Van Heldena.”Walking in my shoes, walking in my shoes”, sledece je “Numb”, a devojka plave kose, meni nepoznata I ja vec se drzimo za ruku I setamo po iksu, nakon cega ja idem sama u krug, u krug, u krug trazeci privlacniji lik. Zatim smo Bodoni I ja stali pod vlaznu iskezenu svetiljku na stepeniste ispred iksa I ja predlazem da kupimo koka-kolu. –Devojka je bila spora-govorim. Devojka je bila samo uglacana I hladna zenka nastanjena u kruskastom obliku tela boje pepela.-Mislim da je upravo bila tvoj tip.-on otpija gutljaje grcevito.

INKOGNITO

Lucidu Sans sam videla u Inkognitu te veceri. Posmatrala sam je sa ljubavlju I divljenjem. Lucida se zabavlja, sto je tragedija, dve godine sa onim kretenom Maiandrom, koju od miloste nazivam Maiandra Fuksa.

Zamisljam Lucidu u svom krevetu. Presijava se pod neonskom lampom cas jecajuci pod mojim prstima, cas razdrazena poput zveri, potom razbuktala, zacrvenjena od radosti, ispustajuci vazdusaste krikove. Nekako sam sturo razgovarala sa njom, bojeci se da cu otici u neshvatljivu krajnjost povredjivanja u ovoj situaciji sebe, a ne tog nesrecnog stvora pored nje s ustima tankim poput larve koja je dobila nagon za plakanjem.
Kada sam je htela napustiti, Lucida me poli picem:-Hocu da se opustis I djuskas laganije, laganije” Zatim se privija uz mene I pijano bulazni:-Laganije-a ja osetim isparenje dzin tonika iz njenog rasnog tela I s osmehom nastavljam dalje da kruzim. Ne zelim sebe da opterecujem ocajanjima, Lucida. Zelim da budes srecna-naglas izustim, a potom vidim da ona to cuje I smesi se, a potom zabo-ravlja. Maiandra ne zaboravlja.

Ona me zgrabi za ruku I steze je do krvi. Ne lecnuh se, vec je pogledah, zapravo se izbuljih u njeno lice.-Slusam!-Estrangela …Nemoj …biti nesretna-prosapta mi ona, a plave oci se prevrnuse nauznak I Maiandra je gurnu negde medju procep mase.
Ja sam pijana, limena lutka koja osecajuci da je preverena, dopusta da joj u ocajanju stezu uzicu jos jace. Ja sam… blistava. Blistava si-govorim devojci za sankom. Ona se smeje.”Blistava si. Takvu sam tebe videla I ne zelim da budes pobedjena. Zasijaj!”-ne znam ko je ovo izgovorio, ali shvatam da pijem Lucidino pice. Nalazim je pogledom. Toliko je pijana da je zapalila cigaretu.

-Ta sta je s tobom blento sta se guras-niska, nezgrapna kreatura osisana kao daska s pirsingom u nosu I sa dva krompira mesto grudi, isecena I oblikovana bozjom voljom u mali, zardjali zilet ili bolje receno, mrlja, truplo koje kako se priblizava mome oku dobija mojim preteranim trudom ipak neku vrstu skladnog I zaobljenog oblika. To je bila jedna od onih lezbejki muskaracha koje nisam razumevala, pa sam ih shodno tome I prezirala, butchicama kojima je toliko lako na srcu da opsuju ili da se potuku I odnose se prema femmicama sa toliko odvratnosti. Meni su bez dvojbe ovakvi sudari muchenje. Ispustila je svoj kuzni dah meni u nosnice I otpuzala.”All we are is dust in the wind”-rasirim ruke I izgovorim to pomirljivo na cistom britanskom, kao da zelim da se nalazim negde drugde. :molise:

Uzasno mi se svidja tvoj stil pisanja, a kada procitam ceo roman (mozda cu bas danas :) ) cu dati krajnji sud :)

Ali, molim te Angie, molim te........ne bacaj bisere pred svinje, sto bi rekli hriscani :giggle: ne postuj to ovde gde niko (ili skoro niko) nece shvatiti ni po kurca..... :molise:

:neznam:
By Çâðê_DUP
@zoe

hvala ti, ali ja negde duboko verujem da ce Anabela Basalo zalutati na ovaj sajt i otkriti moj neiscrpni literarni talenat :molise:
By Çâðê_DUP
Jao božee... pa to je onaj bestseler koji sam tražila. :giggle:

Uopšte ne znam gde mi je sad. Mislim da sam ga bacila, kao neuspeo literarni pokušaj. :muva:
By Çâðê_DUP
@Deni, sunce moje, da ubacimo ovo u nas magazin Lezbos? Malo da prodrmamo Estrogen :boxer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!