Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Sad sam posle relativno duge pauze dosao na forum, i prvo sto sam vidio su par tema od korisnika MARKS, sve gora od gore.
I u ovoj temi pozivam sve forumase da na njegove teme UOPSTE ne odgovaraju.
Valjda se ignorisanjem rijesimo napasti!

:protest:
Korisnikov avatar
By Stripi
MA daj, on nam dođe ko stolni tenis...kad je većina negdje vani da se bar mi imamo sa kime prepucavati :blush:
Korisnikov avatar
By Dina
Ako bismo svi krenuli da pozivamo druge da bojkotuju one koji se nama ne svidjaju... bojim se da ne bi bilo GS diskusija ovde... vec GS monolozi :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Stripi
MA daj, on nam dođe ko stolni tenis...kad je većina negdje vani da se bar mi imamo sa kime prepucavati :blush:

Pa to jedino :lol: :up:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam videla samo onu sa Mladicevim sinom...QQ.

Anyway gde je onaj s gacama od meda, da ih upoznamo?
Korisnikov avatar
By Dirrty
To je cak previse bezveze cak i za moj jebeni ukus... ali protiv toga sumnjam da se bilo sta moze :sigh:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by bananica
zar to nije jedan te isti? :neznam:
U slucaju da jeste, duboko se ispricavam. Ukoliko je njegov cilj da po svaku cenu bude primecen, a taktika pisanje tema diskutabilnog sadrzaja, ta taktika ne pali kod mene, ja se samo hvatam za glavu na teme ponaosob, dok je sam postavljac u 10 planu, on je abitan, uostalom odgovori proverenih kraljeva ionako bace duboku senku na njegovo pisanije. :elvis: Jos jedna forumska trivijalnost.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by bananica
zar to nije jedan te isti? :neznam:
jeste :kesa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja se izvinjavam sto sam pokrenuo neke njegove teme, ali mene zaista zasmejavaju pojedine njegove izjave, kao grom iz vedra neba... Da umres! :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!