- 11 Jun 2007, 01:43
Ja vec neshto o ovome napisah na temi o RG, pa cu se negde i ponoviti, no nema veze.
Shto se tiche mushke konkurencije mislim da ce trebati da se desi chudo pa da Federer ne odbrani titulu, no imam neki dobar predosecaj za Noleta i ako ne bude u Federerovom delu zhreba finale je zaista ostvarivo; gledajuci rezultate ove godine mislim da je on realno 2. favorit ovog turnira.
Shto se devojaka tiche situacija je dosta komplikovanija. Tri glavna favorita, po mom mishljenju, su Serena, Sharapova i Justine (Sereni dajem najvece shanse), a odmah iza njih su i Ana i Jelena. Jako puno ce zavisiti od zhreba, mislim da su 1/4f za obe potpuno realna, a preko toga, sve je otvoreno. I voleo bih 1/4f ili 1/2f Ana-Justine da vidimo kakav je realan odnos snaga na travi, bez grcha, nervoze i fascinacije znachajem mecha.
Ja glasao za Noleta da ce postici najbolji rezultat.
Od kad su nashi ovako dobri, ne navijam ni za koga posebno od ostalih igracha.
Jedino ne volim Federera. Svaka chast njemu za sve postignuto, ali dosadno je biti savrshen i neinteresantno je kad se zna unapred pobednik, ma kako on dobro i, lepo za oko, igrao. I u tom svetlu mislim da je pojava Nadala i u zadnje vreme Noleta odlichna za svetski tenis, bash zato shto unosi dinamiku i neizvesnost. Ali dzaba, i ove godine ce pobediti, ne vidim ko bi mogao da ga ozbiljno ugrozi na travi.