Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Несрећни сте? Неко Вас је повредио. Ви сте неког повредили. Шеф Вас израбљује или сексуално угрожава. Брката касирка Вам је уместо кусура понудила жваку. Опет није радио аутомат за поништавање карата у троли. Куца вам је болесна. Устали сте на леву ногу. Не видите смисао свог живота. Видите ружичасте слонове. А на све то пријатељ Вам је јуче отпутовао у Грчку на годишњи одмор. Онда је ово право место за Вас. Изјадајте се. Биће Вам лакше!

Ево ја ћу први почети: Данас сам грешком избисао један фајл на ЦД-у који ми је био веома драгоцен. И нервирам се цео дан. Размишљам може ли се то спасити некако?:klap:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Danas sam opet propustila plesno vece. :flaming: Ima toga jos, ali je ovo aktuelno. :flaming:
Korisnikov avatar
By Rei
Besan sam jer ne mogu da iskoristim svoj BESPLATAN mesec City of Heroes-a, bez da im dam podatke o kreditnoj kartici, koju ni nemam.

NCSoft = Blizzard = :posrani:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Несрећни сте? Неко Вас је повредио. Ви сте неког повредили. Шеф Вас израбљује или сексуално угрожава. Брката касирка Вам је уместо кусура понудила жваку. Опет није радио аутомат за поништавање карата у троли. Куца вам је болесна. Устали сте на леву ногу. Не видите смисао свог живота. Видите ружичасте слонове. А на све то пријатељ Вам је јуче отпутовао у Грчку на годишњи одмор. Онда је ово право место за Вас. Изјадајте се. Биће Вам лакше!

Ево ја ћу први почети: Postovani korisnici foruma GejSrbije,

s obzirom da planiram pisanje jednog romana koji ce se doticati gej tematike zamolio bih vas da mi u tom poslu pomognete tako sto ce te mi pruziti odgovore na izvesna pitanja koja mi zadaju probleme.

Pri tome, one ljude dobre volje koji se odluce da izdvoje vreme i pomognu mi unpared molim da u svojim odgovorima i opisima budu maksimalno iskreni, otvoreni i da se ne vredjaju ako postavim neko pitanje koje se na prvi pogled moze uciniti nekorektnim.

Na postavljena pitanja svje odgovore mozete napisati u okviru ovog foruma ili mi se direktno obratiti na imejl tomas_bg@yahooo.com.

Hvala unapred, a sada sledi spisak najvaznijih pitanja.

:roflmao:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Tomas
Брката касирка Вам је уместо кусура понудила жваку.
:lol: vrh :lol:

on:

jesam. pa sta? :sigh: ne pomaze mi da kukam :iskolacen:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ma aj zakuni se da cu tebi da se jadam!
Imam ja svoju Pakitu... :paki: :friends:
Korisnikov avatar
By Sunce
Popravio sam komp, ali sam dobio sranje padword i ne znam kako da dobijem onaj dobri stari MicrosoftWord. Ponovo moram da namestam kablovski internet, da kupim mreznu karticu i ucinim da funkcionise. :tuc:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by fencysmurf
pre bi zvao sanju marinkovic.
:yes:
Korisnikov avatar
By .L O S T
pre bi zvao sanju marinkovic.
Nemoj svega ti :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma nemam snage ni da budem srecan a ni nesrecan... ovaj prijemni ce me bukvalno ubiti...

Samo da ga polozim :molise: Inace mi nema spasa...
Korisnikov avatar
By blenta
vrutje mi je!
ne spava mi se!
pocinje sezona parenja!
josh malo pa tje pocheti da me 'vata teranje!
treba da polozhim josh tri ispita!
a zasitio sam se ucenja!
:pokemon:

eto
Korisnikov avatar
By Marvin
Ti to Tomase hoćeš neko pisanije o nesrećnim pederima da iznedriš?
:tuc:

Sram te bilo. :egzorcist:
Korisnikov avatar
By coka
jbt posle 1000000000godina odlucim da izadjem u blok i uvek me savataju neke debilcine :seronjo: i sl put ako je budem videla skakacu joj po lobanji na sred keja... ufffff ona ce meni.... uffff bisex... a tek oni debili :egzorcist:
By fencysmurf
Originally posted by Marvin

aj u kilo nektarina i litru bistrog od visnje da sasa segedinski sprema novu seriju tekstova o beogradskom pederaju....

:svetac:
Korisnikov avatar
By V25
Prijemni. Sve je receno.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Marvin

aj u kilo nektarina i litru bistrog od visnje da sasa segedinski sprema novu seriju tekstova o beogradskom pederaju....

:svetac:
... povećavam ulog na Peruna kao lektora ... :freddy:

A mogli bi da organizujemo klađenje na ime koje stoji iza inicijala M.T. :trep:
Korisnikov avatar
By Tomas
Да вам помогне, да "не лупате лепе педерске главице", хаха, иза иницијала М.Т. се крије име Томас Ман. Надам се да сам вас учинио срећним. Осмех!
Korisnikov avatar
By Paki
:lol: ... O, bestraga, on sebe poredi sa Tomasom Manom... ne, on zamišlja da je Tomas Man... :doh:

Tragaču za inspiracijom, ne interesuje me tvoje "umetničko ime" (Man se sad prevrće po grobu :qqlele: ), već ono (veliko)srBsko! Junačino! :srbin:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Paki
:lol: ... O, bestraga, on sebe poredi sa Tomasom Manom... ne, on zamišlja da je Tomas Man... :doh:
Pakijevi postovi počeli su toliko da liče na Fencysmurfove da je prava sreća što vidimo nikove. Inače se ne bi znalo šta je čija misao.

,,Kad ga ne mo'š pobediti, postani mu sličan''.

Paki, znam te dugo. Ovo nisi ti.
By fencysmurf

... povećavam ulog na Peruna kao lektora ... :freddy:

A mogli bi da organizujemo klađenje na ime koje stoji iza inicijala M.T. :trep:
evo ja nudim pomenuto kilo nektarina da se radi o nasem prijatelju iz "Tabloida"

elem, sta ces ti da radis sad crno dete - sad kad vise ti nisi ti , nego si emanirao u Neko Drugi?

:soping: ?
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Loni
to nije paki? :puzzle:

damn, where is pakita :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Loni
Pakijevi postovi počeli su toliko da liče na Fencysmurfove da je prava sreća što vidimo nikove. Inače se ne bi znalo šta je čija misao.

,,Kad ga ne mo'š pobediti, postani mu sličan''.

Ma jok, bwe, Loni, samo nam se ne poklapaju stavovi na, evo, već dve teme u krakom vremenskom periodu. Plus što si opsednut Fencysmurfom... Lupetaš. :jbg:
Korisnikov avatar
By Tomas
Фencysmurfе, кад будем постао Коштуница поклонићу ти мацу са полице. До тада ћеш морати да уживаш у мојој прози. Зато ћути и читај да се едукујеш. Иначе ће маца да побегне од тебе кад буде видела да ништа не знаш осим садржаја сваког "Таблоида". Осмех!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Porasli mi nokti na nogama, pa ne mogu da nosim japanke, a ne znam gde mi je grickalica... :sad:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
U cemu je poenta sa Osmeh!-om? :puzzle:
Malo me plasi...
Korisnikov avatar
By Tomas
Их, како си ти неки пљашљив дечко. Није ни чудо што си сексуално конфузан. Не плаши се, бре. Нећу ти ништа. Иначе, је ли оно твоја фотка са девојком и ружом? Осмех!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Hm, da... To je moja fotka. Ja sam Stojin veliki fan, pa sam je nahvatao an jednom nastupu u Besnom Foku da se slikamo. Cak sam joj i ruzu kupio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!