Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By svejedno
*ellena*, zbog tebe prekrsavam obecanje dato sebi a to retko cinim.

Te eto me opet na ovoj temi.

'Jednom junkie, uvek junkie'

Lepo zvuci.

Cesto je i tacno. Nazalost.
..

No, ja mislim da se nikada nisi skinula sa gda. koliko najduze? 6 meseci?
..

NE POSTOJI JOS JEDAN (ovaj,sada,sledeci) PUT I NIKADA VISE.
...

POSTOJI SAMO PROSLI PUT I NIKADA VISE.

I to je to.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by ellena
Ja sam se par puta skinula{bila sam na ganu}ali uvek nakon nekog vremena padnem u iskusenje i ponovo uzmem.Sada izbegavam gan,vise uzimam na nos.Skuplje jeste,ali se teze navuces.Imam gomilu drugara koji se godinama skidaju i nikako da se skinu.Uvek kada uzmu,sledi komentar:od sutra vise necu.Ja ne osudjujem nikog samo pricam svoja iskustva.

1. Bravo za iskrenost :klap:
2.Nije istina da se na nos teze navuces
3.Mozes da se izvuces iz toga ako to zaista zelis, veruj mi znam sta govorim :up:
4.Ako ne mozes sama da prodjes kroz to, otidji kod dr., ne moras u komunu i sl. i trazi psihoterapiju i nesto da prebrodis krizu...trodone npr.,travu mozes da pusis i sl.
5.Ako sad nisi spremna za prekid, onda kad budes - sve je u tebi:kako zelis da zivis, kako zelis da se osecas, sta dobijas od dopa, sagledaj celokupnu sliku.
I, ne zaboravi, ti to mozes.....ja sam prolazila kroz pakao, a nikad nisam bila na igli, ali sam se izvukla i vise mi nije do toga u zivotu.
Pogledaj samo kakvi su ti dileri, koliko ti mora biti tesko da se s njima nalazis i kontaktiras, koliko dop posle odredjenog vremena ne daje onaj efekat kakav si zelela, nego ga uzimas jer moras, ne moze telo bez njega....
Tu dolazimo do psihe, koja mora biti jaka i odluke, koju samo ti mozes doneti.
Moj savet je da ides kod psihoterapeuta da osnazis malo volju i licnost i psihu, sve je u nasim glavama.
Srecno!
Korisnikov avatar
By ellena
Da,sve sto si rekla je tacno.U pocetku te fino radi,i zato ga i uzimas,a kasnije ga uzimas jer bez njega ne mozes da funkcionises.Hvala na dobronamernim savetima i lepim zeljama.Drago mi je sto si i ti bila iskrena.Malo je danas takvih.Sve sam folirant do foliranta i lazov do lazova.Ma, ja sam i pocela da uzimam iz ciste radoznalosti,a onda sam provalila da posao kojim se bavim lakse obavljam na dopu.I tako je sve malo po malo otislo u kurac!
Korisnikov avatar
By Zoe
Razumem te i vise nego sto mozes ocekivati, ali pazi kako baratas sa iskrenoscu ovde.......ima zlih ljudi........
Ako budes odlucila, iako su u Bg, mozda mogu da ti pomognem informacijama kome i gde tacno da se obratis, a od tog posla BEZI KOLIKO TE NOGE NOSE! :skuter:
Jedi hleba suvog i krompira (on je 20din,) i BEZI ODATLE!
Korisnikov avatar
By ellena
Ima tu i nekih dobrih strana,ali lose znaju psihicki da me ubiju.Fizicki faktor i nije toliko bitan,izdrzljiva sam,mlada,zdrava i prava.Na kraju shvatim da sam dosta dobila,ali da sam mnogo vise izgubila,i to veoma vaznih stvari.Treba u trenutku prelomiti,otici,ne osvrtati se...Samo ne znam da li je taj trenutak sutra,za nedelju dana ili nikad.Sve zavisi od mene i moje voje,ali ja sam postala pasivna po tom pitanju,sto me strasno nervira.Hvala na savetu!Pozdrav!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Zoe
Bas zato sto si mlada! Ti POJMA NEMAS koliko ce te psihicki ubiti, sto ce se neminovno odraziti i na fizikus.......
Nema tu dobrih strana, shvati. Novac i `bezbrizan` zivot nisu dobre strane kada je tvoje emocionalno, mentalno i psihicko zdravlje u pitanju, ali si valjda premlada da to shvatis.
To sto si postala pasivna po tom pitanju i sto si se prepustila vec, samo govori da si zaglibila sama sa sobom pre svega i da jos dok nije prekasno, prestanes.
Nema tu dobrih strana, veruj mi. Veruj mi. Znam sta pricam.

Sama kazes da znas da si mnogo izgubila - veruj mi da je to nenaplativo i nenadoknadivo.

Ucini nesto.
Korisnikov avatar
By sofia
Cokolada
Sangrija
i na trecem mestu :spliff:
Korisnikov avatar
By sofia
a da....i RED BULL
Korisnikov avatar
By one of the people
pa u zadnje vreme kad pojedem punomasni sladoled osecam se tako nadrogirano.
onog vremena i "prijatelja" kada sam koristio pecurke i extasy se na zalost ne secam.
sada, 0% alcohol i 0% droga.
trcanje mi daje najbolji high ikada
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Delete
@ obecata

Narkosu!
:kakodane:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Da,sve sto si rekla je tacno.U pocetku te fino radi,i zato ga i uzimas,a kasnije ga uzimas jer bez njega ne mozes da funkcionises.Hvala na dobronamernim savetima i lepim zeljama.Drago mi je sto si i ti bila iskrena.Malo je danas takvih.Sve sam folirant do foliranta i lazov do lazova.Ma, ja sam i pocela da uzimam iz ciste radoznalosti,a onda sam provalila da posao kojim se bavim lakse obavljam na dopu.I tako je sve malo po malo otislo u kurac!
Prvo ga uzimas da ti bude dobro, posle ga uzimas da ti ne bude lose...Sve znam....

Ali isto tako znam da se moze sa njime i samo koketirati, ako ga se vec ne mozes ili ne zelis odreci...

Dakle, tri dana moze, cetrvrti nikako makar mi stajao na stolu... a pre mnogo godina sam bio izuzetno navucen i rekao: da vidimo ko ce koga jahati...(hors) i za sve ove godine mi se nije desilo ni da pocnem da zevam (ti znas na sta mislim)

Tako da...treba samo da se dogovoris sa sobom...

znam da ovo nije bas dobronameran savet, ali je jedan od puteva...
Korisnikov avatar
By ellena
Da,trebas se dogovofiti sam sa sobom,ali jebeno je ako imas podstanare u glavi koji nisu usaglaseni!!!Jos kad krene zevanje,kuntanje i lebdenje u oblacima,na svaki problem odgovor je-LAKO CEMO!!!Sta reci a ne zaplakati!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by spliff
Originally posted by Sixto
Nikad probao nista od navedenog, nit imam zelju! Iskreno.
pa shta trazzish na ovoj temi? :puzzle:

Isto što i urban deo foruma na temama o Jeci, Ceci, Viki, Siki i ostalim divama narodne muzike ...
Korisnikov avatar
By ellena
Da,kijanje,nesanica,bol u misicima,najvise ledjima,nervoza,povracanje...
Korisnikov avatar
By ellena
Zaboravila sam da spomenem guaranu i bulldog...LSD sam par puta uzela-LUDO,BURAZERE,LUDO...
By siempre79
jel znash onu prichu o psu i njegovoj koski...
nosio je i nosio jer bez nje nije znao...
a onda mu je neko ponudio shniclu i otishao je za shniclom...
kad ju je pojeo samo se vratio na mesto gde je zakopao svoju staru dobru kosku...
By D_girlX
Originally posted by siempre79
jel znash onu prichu o psu i njegovoj koski...
nosio je i nosio jer bez nje nije znao...
a onda mu je neko ponudio shniclu i otishao je za shniclom...
kad ju je pojeo samo se vratio na mesto gde je zakopao svoju staru dobru kosku...

super pricha :*
Korisnikov avatar
By KiWi

Zar se guarana računa kao droga?

Korisnikov avatar
By ellena
Originally posted by Kiwi

Nemoj sve sto kazem da shvatas bukvalno.Nju volim da pijem uz gore pomenute stvari.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Kiwi

Nemoj sve sto kazem da shvatas bukvalno.Nju volim da pijem uz gore pomenute stvari.

alkohol i skoro nijedna od ovih stvari ne idu zajedno,,,,,ja probao i uvek mi bude lose kad mesham previse....mada za koks za koji bi generalno trebalo da bude shit kad meshas sa alkoholom meni nikad nije bilo lose nesto...cak mi je efekat bio i bolji ponekad
Korisnikov avatar
By ellena
Meni je extra kada mesham alkohol i belo.Jedino mi ne prija da ga mesham sa dopom.Tada jeste pojachana zedj,pa onda cepam po guaranama...
Korisnikov avatar
By Deksi
to je zato sto ne mozes da ispisas nista od unesene tecnosti kad si na dopu pa ti krece pegla na usta.uzas
Korisnikov avatar
By ellena
Pegla mi je kretala kada sam pochinjala sa uzimanjem.Sada,kada mi je tolerancija porasla,ob balavljenja i stonda nemam vremena da bacam peglu...
Korisnikov avatar
By Deksi
Ja bih svaki dan
necu biti umoran
bice koksa pune sake
ja bih svaki dan
smrkacemo imam plan
opa cupa cike cake!

Ja bi svaki dan samo da se drogiram...la,la,la....
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!