Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Storm
Originally posted by Delete
LEZECI PREGIB SA BUCICAMA
...
Vala svaka ti čast!

Meni su vežbe za bicepse malo dosadne, moram priznati, tako da su sve ideje dobrodošle.

Imam još jedno dilemu.
Da li u vežbama za biceps treba potpuno otključati lakat, tj da li treba opružiti ruku do kraja?
By Sixto
Lepo zalepis sliku debele osobe na frizider i smuci ti se svaki put kad otvoris! Mene pokrene i fotka extra razvijenog lika, odmah se setim da sve ima svrhu koju sam ja malcice zaboravio i odmah sam na putu za teretanu!
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by MARQUE
Na koji način se natjerate da idete u teretanu? Meni nikako da krene. Uvijek imam neki kvazi "izgovor" samom sebi zašto ne mogu... :cut:
Znam gomilu ljudi koja ne moze da se natera da vezba...
Jbg, sta mislis kako je meni kada ustanem ujutru odem na posao, po podne na fax i dodjem kuci i zapalim u teretanu posle cega malo trcim, pa zatim dodjem kuci i spremim sebi veceru...

Znaci lenjost je razlog...

Svi bi da smrsaju i lepo izgledaju sedeci u fotelji....
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by MARQUE
Na koji način se natjerate da idete u teretanu? Meni nikako da krene. Uvijek imam neki kvazi "izgovor" samom sebi zašto ne mogu... :cut:

Ili nadjes nekog ortaka koji ce da te tera da ides sa njim u teretanu ili nadjes teretanu u kojoj radi jako sladak deckic zbog kojeg ces da ides :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Storm
Da li u vežbama za biceps treba potpuno otključati lakat, tj da li treba opružiti ruku do kraja?
Ja sa manjim tezinama potpuno ispravljam ruku, dok sa vecim tezinama ispravljam ruku do neke granice koju sama odredim, jer postoji mogucnost od povrede ukoliko ispravim ruke, tako da je i sve to relativno...radi kako ti osecas da ti vise odgovara, tj. da je manja opasnost od povrede.
Korisnikov avatar
By Oziris
@ MARQUE: Vidi, ako sam se ja naterala da dignem guzu i krenem, onda to veruj mi, SVAKO moze! ;)
By Dragonite
Originally posted by Kiborg
Ja vežbam kod kuće, sad kad sam se vratio iz vojske počinjem opet :)
Imam tegiće tako da obično radim
1.za bicepse
samo jednoručni pregib, nekad sedeći, nekad stojeći, u tri serije
2.za tricepse
-ono kad staviš teg iznad glave pa ispravljaš ruku, ne znam kako se zove ta vežba
-sklekovi sa šakama na podlozi jedna uz drugu
3.ramena
-dižem teg u stranu, ispravljene ruke
-dižem teg ispred sebe, ispravljene ruke
-sklekovi sa širokim osloncem

Ako ima neko neki predlog, za vežbanje u kućnim uslovima, biću mu zahvalan.
Imam ja :andjelak:

Objasniću ti dve za triceps i dve za ramena kad se vidimo :friends:

ja takođe vežbam u kućnim uslovima, više se nema vremena za teretanu dva puta dnevno kao nekada... :luda:

radim sve vežbe koje su moguće sa tegovima, trenutno imam dva od 15kg (mada hitno moram da kupim još dve ploče od 5kg) i samo mi nedostaju sajle i rumska klupa iz teretane (bože, da li bih ja mogao da napravim sajle i rimsku klupu u sobi? ah, this is the right thing to think about in sleepless nights :kafa: )

išao sam dugo u teretanu, od poletka srednje škole... samo je bitno krenuti, posle se čovek navuče i stalno mu je potrebno da vežba...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dragonite
više se nema vremena za teretanu dva puta dnevno kao nekada...
:shok:

Et Toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By HARP
pre dva dana radio bicepse i grudi, danas radio noge i ramena...
Posle toga bio na trcanju, evo sada istusiran sedim pored kompa i sve mi je leeeepo :)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by FireGox
i sve mi je leeeepo :)
ajd' josh malo opisa...
josh neceg....
:D

sto bi verovatno moglo da bude leeeepo!

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Renoir

ajd' josh malo opisa...
josh neceg....
:D

sto bi verovatno moglo da bude leeeepo!
Pa, lep je i osecaj kada me bole guzni misici, jer sam preterao sa vezbama :smeh:
By Sixto
Ja veceras odvalih grudi i triceps!
U jednom momentu sam mislio da ce mi ispasti teg, da cu da se unakazim nacisto!
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam imala tu "srecu" da dodjem u teretanu kad je vec sve bilo poprilicno puno i da zauzmem skot klupu na nekih 20-ak minuta i onda su me svi nesto popreko gledali...zaista ne znam koji je to fazon da ako sam zensko, onda neminovno moram raditi samo vezbice za noge, kardio i eventualno neku laganu vezbicu za trbusnjake...
By Dragonite
Originally posted by Delete
Ja sam imala tu "srecu" da dodjem u teretanu kad je vec sve bilo poprilicno puno i da zauzmem skot klupu na nekih 20-ak minuta i onda su me svi nesto popreko gledali...zaista ne znam koji je to fazon da ako sam zensko, onda neminovno moram raditi samo vezbice za noge, kardio i eventualno neku laganu vezbicu za trbusnjake...
Uobicajena predrasuda. Mene su gledali popreko kad sam se kacio na sprave za noge... 'sta ce musko na abduktoru i aduktoru, a tek za spravi za zadnju lozu, to je bas pederska poza'... a posle su se pitali sto su im noge tako nikakve iz profila :dropdead:

LM, ja sam danas odvalio grudi, a juce noge :zastava:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Dragonite
a posle su se pitali sto su im noge tako nikakve iz profila :dropdead:
Da, vecina muskaraca ima taj problem da radi samo gornje partije, a noge jedva nesto malo... I onda dobijes trokrilni sifonjer nasadjen na skijaske stapove. Uzas jedan!!! Ili napucaju pektoralne misice i trbusnjake, a ledja nista, pa se nekako zgrce unapred tako im ramena"idu" ispred svih ostalih delova tela. :teg2:

Mis'im, jes' bzvz biti mlohav i neutreniran, ali je vala bzvz i napraviti od sebe hodajucu disproporciju, da ti nadlaktica bude deblja od butinea podlaktica deblja od listova!
By Dragonite
Originally posted by Immemorial
Da, vecina muskaraca ima taj problem da radi samo gornje partije, a noge jedva nesto malo... I onda dobijes trokrilni sifonjer nasadjen na skijaske stapove. Uzas jedan!!! Ili napucaju pektoralne misice i trbusnjake, a ledja nista, pa se nekako zgrce unapred tako im ramena"idu" ispred svih ostalih delova tela. :teg2:
Da, to je onaj legendarni program za plažu: biceps, grudi, biceps, grudi... većina vežbača je takva, misle da će im se ko zna šta desiti ako rade podlaktice, listove ili gluteuse...
Mis'im, jes' bzvz biti mlohav i neutreniran, ali je vala bzvz i napraviti od sebe hodajucu disproporciju, da ti nadlaktica bude deblja od butinea podlaktica deblja od listova!
:nokti: proporcija rulez!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!