Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By fazza
Jedina losha stvar kod motora je shto imaju loshe vozache. :jezik:

Pre neko veche projuri pored mene tip na motoru, skrenuo u suprotnu traku
preko dve pune linije, i vozi chovek, nije mu zao ni da pogine... Zato ih uglavnom
i skupljaju po putevima u delovima...:mete:
Korisnikov avatar
By M M and I
Oprosti...a ti imas 25 godina i zivis sa caletom i kevom???

Sta znam...meni bi prioritet bilo osamostaljenje i vlastiti zivotni prostor...I isto tako bi mi prioritet bio da sa caletom razjasnim te poslovno-novcane odnose, pa da lepo dobijas onoliko koliko zaradis i da sam raspolazes tim novcem....a kad si to zavrsio onda i motor kupujes kad hoces (tj. kad imas lovu za njega) ne pitajuci ni caleta ni kevu ni za dozvolu ni za lovu...
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by M M and I

Sta znam...meni bi prioritet bilo osamostaljenje i vlastiti zivotni prostor...I isto tako bi mi prioritet bio da sa caletom razjasnim te poslovno-novcane odnose, pa da lepo dobijas onoliko koliko zaradis i da sam raspolazes tim novcem....a kad si to zavrsio onda i motor kupujes kad hoces (tj. kad imas lovu za njega) ne pitajuci ni caleta ni kevu ni za dozvolu ni za lovu...

istina
Korisnikov avatar
By HARP
Sve sam sebi kupio sam, od garderobe, kompa i auta koji sam prodao, naravno sve bez znanja roditelja.
Takav sam, kada nesto naumim izguram.
Moj drug ima 3 takva motora, malo ih preprodaje.
Sta znam, vozio sam se i to je samo trenutni dozivljaj.
Koristis ga samo 5% od vremena posedovanja. To ti je kao voznja u luna parku, provozas se i skidaj se...
Dvojicu koju znam su sa istim poginuli. Jedan se podvukao pod sleper, drugi se zakucao u auto.
Ko zeli motor mora izaaaa da ima jako dugo iskustvo voznje...
Ja sam padao i sa automatika, jurio, besneo... Sva sreca pa je bio koza na 2 tocka...
Izludeo se automobilima, promenio ih 25 u komadima... Niko nije smeo da bude brzi od mene, upadao u makaze, prakticno leteo...
Sada mi je samo bitno da se prevezem od tacke A do tacke B...Dodje mi ponekada da se ukljucim na kratko i da se zekim egzibicionistickom voznjom, ali poklonik sam brze i sigurne voznje.
Sada mi je prioritet kupovina stana.
Ako ti je toliko stalo do te makine pozajmi od nekoga i okreni koji krug... :D
Znam da se auto, motor i decko ne daje nikome, ali valjda ce te neko razumeti.
Eto, da imam motor ja bih ti dao da vozis :kiss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Delete
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Sixto
Al srecice 600ccm,

jooooj ziv nisam!
Problem je shto su velike sanse da kada bi ga posedovao ova zadnja tvoja recenica bi mogla postati stvarnost. :nokti:
Ma ne zalim ni zivot kad je adrenalin u pitanju...istina, zalim onih par koscca od prosle god. :lol:
Vec smo imali ovaj razgovor u temi koji je Kiwi pokrenuo povodom smrti njegovog druga kojega je zgazio motociklista u Bg-u.
Znaci, nije problem ko hoce da juri neka juri ako je to jedini nacin da se oseti zivim.Ali problem je kad se juri po gradskim bulevarima gde ima brdo ljudi koji mogu postati zrtvama vase zelje za adrenalinom :marinac:

Ja prvi ne zelim biti zrtva i ako me neko zgazi je***cu mu kevu :marinac: :D
By Sixto
Originally posted by M M and I

Mimice ja stvarno ti zavidim na lokaciji na kojoj zivis al daj se malo stavi u okvire foruma u kom postujes!
Ja imam porodicni posao koji nije nazalost Nokia inc. ili lanac celicana po svetu!
Posluje se dosta tesko, tako da se o velikim parama samo sanja! Kod nas ljudi dizu kredit da kupe jebeni komplet knjiga za srednjoskolca!
Porodicni posao se vodi na takav nacin da bas i nije tacno razgraniceno sta je cije, ne oskudeva se al se ni ne ispunjavaju kaprici kad se nekom digne da spicka 8500 evra za jedno popdne!
Ja sam imao priliku prosle godine da kupim stan, ali smo imali problem da smo morali u 7dana da iskesiramo 70.000 evra REKETA! Da reketa u demokratskoj Srbiji 2006.god ma koliko to zvucalo primerenije devedesetim! I to ne reket u rukavicama, vec covek ti dolazi, pravi haos po firmi i preuzima je! Pomislice neko da serem al nisam duzan da se pravdam, uostalom jedan od forumasa je taj sedmodnevni pakao prozivljavao samnom i hvala mu na tome!

Kad dodje vreme, pretpostavljam sledece godine bice i stan, i auto, napabircice se i za motor ako ranije ne stegnem petlju pa prestanem s ovom majmunskom suplementacijom na koju potrosih boga oca! Dotle zivim u komplet opremljenoj novoj kuci od 360m2m, sta ce mi vise! Nekome da punim dzepove kirijom a ona zvrji prazna, ne pada mi na pamet!

Ne radim sam za svoj gros ali nas smataju gazdama, otkud znam, bolestan komsiluk! Sve ce doci na svoje mesto, samo se meni digo tlak juce u auto salonu pa me mozda stimulise i da pozurim s kupovinom!
Javljam sta sam uradio!
Kad pazarim, ti imas djir kad dodjes za ns, ponesi jaknu preko dupeta!
Kisss
Korisnikov avatar
By Marvin
I, Sixto... još je ostalo da metneš sliku kurca ti ovde... i posao obavljen :sweet:

(a sve sedim i čekam kada će onakvo pitanje pa ovakav odgovor... ceo jedan dan vam je trebao dragi forumaši... izlazite iz forme :nope: )
By Sixto
Sliku kurca ne dajem, samo nazivo!

A sta bi tebe to zadovoljilo pa da kazemo odmah da anm budes egzaltiran do kraja dana?
Korisnikov avatar
By Rei
Dobro su ti vala odgovorili.

Kakvi su to roditelji, nece da daju 4k€ kad im poshteno zatrazhish, stipse jedne. :tetka:
By Sixto
Ma idi begaj, na ovom forumu sve teskasi sa VIP kreditnim karticama, nekretninama po Foklandskim ostrvima i Luj Viton ormarima!

Kako je to nezamislivo, cak skandalosno, dati detetu 4000evra, pa time se guzica brise danas!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja prvi ne zelim biti zrtva i ako me neko zgazi je***cu mu kevu :marinac: :D
Ako prezivis...
Korisnikov avatar
By Delete
Uzgred, Sixto, poznajem lika koji prodaje ZX6R za 3500e, 2005. godiste, pa ako nisi bas zapeo da das vise od duplo za tu razliku od godinu i po, da se zezas oko razrade motora i pazljive voznje...javi se.
Korisnikov avatar
By Pipin
Na motor i za poker aparat, nikad seo.

A što se tiče životnje međ nogama, Sixto je zbrisao sa foruma onda kad je javno obećao svoj golišavi avatar.
Uostalom Sixto, tebi je 25 godina, što je vreme da se udaš ko i svaki pošteni peder. Došlo ti je vreme da konačno razgraničiš ono što je dosad bilo zajedničko, odvojiš se u svoj stan, svoj deo porodičnog biznisa prebaciš na muža, a ti da peglaš tri mašine veša u cugu. :D
By Sixto
Originally posted by Pipin
Na motor i za poker aparat, nikad seo.

A što se tiče životnje međ nogama, Sixto je zbrisao sa foruma onda kad je javno obećao svoj golišavi avatar.
Uostalom Sixto, tebi je 25 godina, što je vreme da se udaš ko i svaki pošteni peder. Došlo ti je vreme da konačno razgraničiš ono što je dosad bilo zajedničko, odvojiš se u svoj stan, svoj deo porodičnog biznisa prebaciš na muža, a ti da peglaš tri mašine veša u cugu. :D
Koliki sam talenat za odabir ponosnih vlasnika dusevnih oboljenja izgleda da necu skoro!
A za golisavi avatar nema problema, sad odo na posao, a kad se vrnem dobijas jedan morski preplanuli avatar!

P.S. sve cu samo ne peglanje! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Marvin
Sliku kurca ne dajem, samo nazivo!

A sta bi tebe to zadovoljilo pa da kazemo odmah da anm budes egzaltiran do kraja dana?
Jao :cheer: :cheer: :cheer: :drama:
Pokazuješ naživo? Bilo kome? Kad god?

Ne treba više ništa... "egzaltiran" sam do krajnjih granica...

OK, možda (ako ti ne bi bilo teško :sweet: ) da nam malo više pričaš o ovome...
Koliki sam talenat za odabir ponosnih vlasnika dusevnih oboljenja izgleda da necu skoro!
:psiholog:
By Sixto
Originally posted by Delete
Uzgred, Sixto, poznajem lika koji prodaje ZX6R za 3500e, 2005. godiste, pa ako nisi bas zapeo da das vise od duplo za tu razliku od godinu i po, da se zezas oko razrade motora i pazljive voznje...javi se.
Hvala ti na informaciji al znas kako, kola bi polovna jos i uzeo, ali motore kod nas ne voze sredovecni ljudi i oni koji normalno voze! To je sve izdrkano i izjahano, izmaltretirano do daske! Teze bi se odlucio da kupim polovan motor imajuci u vidu sta ljudi s njima rade! Mozda pre neki da se doveze iz nemacke ili austrije od proverenog kupca!

Marvine ako ti je stalo da ti pricam o temo sto da ne! Kad sam od svih forumasa naleteo na tebe da mi drzis propoved to ti je samo potvrda svega! Jel vidis kako se napisana teorija lako dokaze u praksi! :mase:
By fencysmurf
http://www.youtube.com/watch?v=tth9krDtxII

:nokti:

meni su ti motori nekako idealni samo za muskarce koji imaju midlife crisis ....

sto bi rekla bett midler u "the first wifes club"... all of a suden it hits him. midlife crisis! big one! he gets an earring... i go "morty, what are you? a pirat? what next? a parot? next thing im a drag! i`m slowing him down. because i dont wanna go roller blading with him..."

:alexis:
By Sixto
Da ja je prezivljavam ranije strumfe izgleda! :smeh:
Korisnikov avatar
By Delete

Hvala ti na informaciji al znas kako, kola bi polovna jos i uzeo, ali motore kod nas ne voze sredovecni ljudi i oni koji normalno voze! To je sve izdrkano i izjahano, izmaltretirano do daske! Teze bi se odlucio da kupim polovan motor imajuci u vidu sta ljudi s njima rade! Mozda pre neki da se doveze iz nemacke ili austrije od proverenog kupca!

Hmm, mozda nisi bas upucen...ali nisu svi koji govore nemacki ni dobri i pazljivi vozaci, a jos manje rigorozni na kontrolama. Moj savet, ako budes kupovao auto, motor ili bilo sta srodno, trazi iz Svajcarske.

Ovaj tip koji prodaje ovog je uvezao iz inostranstva, ne znam sa sigurnoscu da ti kazem odakle, ali mogu da ti dam njegov broj telefona, pa da se cujete i on iz prve ruke da ti kaze sve. Mis`im, to bi te kostalo samo tog tel. poziva :)

Inace, mogao bi i da se konsultujes sa nekim ko uvozi motore iz inostranstva, pa da narucis da ti dovezu takav. Ja sam prosle godine kupila stranu Yamahu - FZ6n za tricavih 3600 evrica ( i sada, hodina dana kasnije mu je cena ovde negde oko 1000e vise), sa predjenih 6000 km...milina...

I ako vec kupujes polovan, pozoves mehanicara ili nekog vec ko se razume u motore...mada ne znam sta da je neko radio za godinu-dve, Kawasakiju ne moze da naskodi, nije to koreanski skuter, koji posle 2 kruga po nasim ulicama mora na remont :)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Samo da dobijem fotke sa Motorijade. Slikao sam se na Haliju iz osamdeset i neke, pa da je nakacim ovde. Inace, fotka se zove: Being a dike! :)
By Sixto
Znam da nisu ni svabe neki vozaci ali veca je verovatnoca da cu naleteti na nekog starijeg zaljubljenika u motocikle, ovde su samo idoti koji ne mogu da se suzdrze! Sto se tice svajcarske to se slazem, u pravu si! Imam jednog drugara s kojim sticajem okolnosti poslujem i on pored tog radi sa motorima, pa ce mi otvoreno reci kad dodje do kupovine, sta je dobro, od koga je i da li vredi tih para! a mehanicar za iskljucivo motore mi je komsija u ulici koji je zaljubljenik u te stvari pa ce pomoci kad bude trebalo!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Skroz slatko napisana tema :mazi:

Sixto nemam savet niti odgovor...

Ali ja se iskreno plasim brzih motora i sumnjam da bih mogao da se vozim na njima, a kamoli da vozim! :uplasen:
Korisnikov avatar
By Pipin
Ala je Sixto neko vredno dete... :cekam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!