Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by M M and I
Oprosti...a ti imas 25 godina i zivis sa caletom i kevom???
Sta znam...meni bi prioritet bilo osamostaljenje i vlastiti zivotni prostor...I isto tako bi mi prioritet bio da sa caletom razjasnim te poslovno-novcane odnose, pa da lepo dobijas onoliko koliko zaradis i da sam raspolazes tim novcem....a kad si to zavrsio onda i motor kupujes kad hoces (tj. kad imas lovu za njega) ne pitajuci ni caleta ni kevu ni za dozvolu ni za lovu...
Originally posted by DeleteVec smo imali ovaj razgovor u temi koji je Kiwi pokrenuo povodom smrti njegovog druga kojega je zgazio motociklista u Bg-u.Originally posted by Lakiboy_nsMa ne zalim ni zivot kad je adrenalin u pitanju...istina, zalim onih par koscca od prosle god.Originally posted by SixtoProblem je shto su velike sanse da kada bi ga posedovao ova zadnja tvoja recenica bi mogla postati stvarnost.
Al srecice 600ccm,
jooooj ziv nisam!
Originally posted by M M and IMimice ja stvarno ti zavidim na lokaciji na kojoj zivis al daj se malo stavi u okvire foruma u kom postujes!
Oprosti...a ti imas 25 godina i zivis sa caletom i kevom???
Sta znam...meni bi prioritet bilo osamostaljenje i vlastiti zivotni prostor...I isto tako bi mi prioritet bio da sa caletom razjasnim te poslovno-novcane odnose, pa da lepo dobijas onoliko koliko zaradis i da sam raspolazes tim novcem....a kad si to zavrsio onda i motor kupujes kad hoces (tj. kad imas lovu za njega) ne pitajuci ni caleta ni kevu ni za dozvolu ni za lovu...
Originally posted by PipinKoliki sam talenat za odabir ponosnih vlasnika dusevnih oboljenja izgleda da necu skoro!
Na motor i za poker aparat, nikad seo.
A što se tiče životnje međ nogama, Sixto je zbrisao sa foruma onda kad je javno obećao svoj golišavi avatar.
Uostalom Sixto, tebi je 25 godina, što je vreme da se udaš ko i svaki pošteni peder. Došlo ti je vreme da konačno razgraničiš ono što je dosad bilo zajedničko, odvojiš se u svoj stan, svoj deo porodičnog biznisa prebaciš na muža, a ti da peglaš tri mašine veša u cugu.
Originally posted by SixtoJao
Sliku kurca ne dajem, samo nazivo!
A sta bi tebe to zadovoljilo pa da kazemo odmah da anm budes egzaltiran do kraja dana?
Originally posted by Sixto
Koliki sam talenat za odabir ponosnih vlasnika dusevnih oboljenja izgleda da necu skoro!
Originally posted by DeleteHvala ti na informaciji al znas kako, kola bi polovna jos i uzeo, ali motore kod nas ne voze sredovecni ljudi i oni koji normalno voze! To je sve izdrkano i izjahano, izmaltretirano do daske! Teze bi se odlucio da kupim polovan motor imajuci u vidu sta ljudi s njima rade! Mozda pre neki da se doveze iz nemacke ili austrije od proverenog kupca!
Uzgred, Sixto, poznajem lika koji prodaje ZX6R za 3500e, 2005. godiste, pa ako nisi bas zapeo da das vise od duplo za tu razliku od godinu i po, da se zezas oko razrade motora i pazljive voznje...javi se.
Originally posted by Sixto
Hvala ti na informaciji al znas kako, kola bi polovna jos i uzeo, ali motore kod nas ne voze sredovecni ljudi i oni koji normalno voze! To je sve izdrkano i izjahano, izmaltretirano do daske! Teze bi se odlucio da kupim polovan motor imajuci u vidu sta ljudi s njima rade! Mozda pre neki da se doveze iz nemacke ili austrije od proverenog kupca!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!