Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Koja je, za vas, najgora emocija?
Bila sam u besna, i prezirala sam (mrzela nikada), i bila sam tuzna i bila isto tako ravnodusna.
Danas sam prozivela poslednje 4 godine zivota u svojoj svesti cuvsi nesto, poslednjih dana prezivela to sto sam prezivela i sto vidim kao tesko, i dosla je. Muka. Usla sam u kuhinju gde je osecao miris krvi. Sekla sam zivo meso nozem. Utrcala sam u kupatilo i povratila. Bilo mi je muka od ljudskog Neshvatanja, ljudske inercije, ljudske bede. I ponovo mi je bilo Muka, i presecalo me nadvoje. Predano sam se vratila obavezama, ali to je jedino sto zdrav covek i moze uraditi.
Danas sam naucila sta je Muka. Ne kao fiziolosko stanje, ne kao pojam Sartrovog egzistencijalizma, nego nesto sto je napalo mene.
Za vas?
By Shoplifter
kazhe Ivana Vujic " ravnodusnost vodi u pakao".
dodajem ako je hronicna, to je savrseno tacno.
Sve ostale koje se smenjuju ok... ako boli onda prodje.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ljubav, jer je obichno ljudi nisu svesni. Shvata se prekasno bash zbog svoje grotesknosti.
Korisnikov avatar
By Deksi
Ravnodusnost...vrlo cesto je osecam,to osecanje je vec uvek prisutno kod mene,samo u manjoj ili vecoj meri.
Jbg. nikad nisam zeleo da to osecam,da mi bude potpuno svejedno.
Ravna linija.Nesto najgore sto mozes da osecas i ponudis nekoj osobi.
Ljubav i Mrznja su mi opet osecanja,ovo je kvazi-osecanje.
Stanje nistavila i apatije.Strasno.

"Ravnodusnost je paraliza duse,privremena smrt"
-Cehov-
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ravnodushnost je odsustvo emocija, a ne emocija sama po sebi.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Morgan Le Faye
Ravnodushnost je odsustvo emocija, a ne emocija sama po sebi.
To stoji,ali opet je jedno stanje koje traje,zamenjuje emocije.Zato ga i nazivam kvazi-emocija.
Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da je jako nezahvalno definisati emodije (ili jednu od njih, mada ne verujem da i jedna nije uslovno-posledicno povezana sa bar jos jednom) jednom recju. To tvoje "muka", po mojoj nekoj percepciji poprima dijapazon od zgrazavanja i sablaznjavanja do prezira prema nekom/necem/nekoj pojavi.

Za mene licno, najgori je osecaj straha, ali ne samog straha, jer on je, sam po sebi, vrlo kratkotrajan, nego upravo onaj strah izazvan nekim drugim emocijama, onaj strah koji se prozima kroz sve segmente mog zivota. Pa da banalizujem, strah od ljubavi, i uzvracene i neuzvracene, strah od i za vreme ravnodusnosti (pa makar i onaj podsvesni i prikriveni definitivno postoji)...za mene je strah emocija, i kao takvog, svrstavam ga u red onih najgorih, ako vec moram da klasfikujem.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zar preziranje nije emocija veceg intenziteta od same mrznje?

Kako god bilo, sama mrznja ili bilo koji njen oblik je po meni najgora kreacija ljudskog uma koja nema nikakvu svrhu sem unistavanja tudjih zivota izazvana ljudskom gluposcu za koju nazalost jos uvek nema leka...
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by the1whowished
Koja je, za vas, najgora emocija?
Bila sam u besna, i prezirala sam (mrzela nikada), i bila sam tuzna i bila isto tako ravnodusna.
Danas sam prozivela poslednje 4 godine zivota u svojoj svesti cuvsi nesto, poslednjih dana prezivela to sto sam prezivela i sto vidim kao tesko, i dosla je. Muka. Usla sam u kuhinju gde je osecao miris krvi. Sekla sam zivo meso nozem. Utrcala sam u kupatilo i povratila. Bilo mi je muka od ljudskog Neshvatanja, ljudske inercije, ljudske bede. I ponovo mi je bilo Muka, i presecalo me nadvoje. Predano sam se vratila obavezama, ali to je jedino sto zdrav covek i moze uraditi.
Danas sam naucila sta je Muka. Ne kao fiziolosko stanje, ne kao pojam Sartrovog egzistencijalizma, nego nesto sto je napalo mene.
Za vas?

Wellcome to the club :nokti:

(s`tim sto ja ne mogu da se vratim ni obavezama)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
"Osecanje nedostupnosti mobilnog pretplatnika koji jos nije naucio da koristi fiksni telefon"!
Korisnikov avatar
By svejedno

Blago tebi & svaka cast za dosadasnje godine bez tog saznanja.
...

Najgore emocije?

Za mene?

Strah & bes.
Korisnikov avatar
By DeVision
osecaj nemoci, pogotovo kada znas da si napravio gresku a vise ne mozes da je ispravis :povez: :nunchake:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by SashaVsSasha
Dodao bih: GNEV :oskar:
:gric:
Korisnikov avatar
By HARP
Emocija usmerena ka nekom u vidu ljubomore. Najgori ljudski porok.
Treba biti iznad ljudske gluposti.
Jednom davno sam povracao jer mi se smucilo sve... Desi se to...

Kaze Vasa Pelagic da ako osecamo ravnodusnost i ucmalost, a kako on to naziva "camotinja" onda odemo i povracamo, posle toga nam je lakse.
Izbacimo kiseline iz zelutca koje imaju hemijsko dejstvo na stanje psihe.
Da ne bih otisao na medicinu i odvukao temu na drugu stranu reci cu da sam se ja od toga svega operisao.

Jednostavno onaj ko me povredi biva izbacen iz zivota i dobije nedostupnost za dalje delovanje. Brzo se zaboravljaju losi trenutci, ostaju kao primer loseg iskustva kako ne treba.
Radim ono sto mi prija, sa ljudima sam koji su prirodni, iskreno dobri prema meni.
Nemam neki zid oko sebe, ali alarm sigurno. Znam kada i kako treba prema kome. Kome dati sansu, a kome ne.
Ja sam srecan :)

Istog trenutka kada primetim nelagodnot, neprirodnost, neiskrenu ljubav ja se pomeram. Tu me vise nikada nema.
Ljudima treba dati sansu, ali ne dozvoliti im da te jasu.
By Sixto
Najgora emocija?

IZOSTANAK ISTE! BEZOSECAJNOST!

Neosetljivost na ljudsku patnju, bol, srecu, suze, ludilo!
Korisnikov avatar
By m..
Meni je kuzna jedino ljubomora pracena pakoscu ili mrznjom, nekako se gnusham na tu pojavu, inace su mi sve ok. Cak i negativne, nek sam u depri 3 dana, sledeca 4 cu biti u high-u...
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Danas sam prozivela poslednje 4 godine zivota u svojoj svesti cuvsi nesto, poslednjih dana prezivela to sto sam prezivela i sto vidim kao tesko, i dosla je. Muka. Usla sam u kuhinju gde je osecao miris krvi. Sekla sam zivo meso nozem. Utrcala sam u kupatilo i povratila. Bilo mi je muka od ljudskog Neshvatanja, ljudske inercije, ljudske bede. I ponovo mi je bilo Muka, i presecalo me nadvoje.
:qqlele:

zamisli tek da ti riba radi u klanici :sigh:
Korisnikov avatar
By Delete

Oh, Sasa, bojim se da masas poentu...
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Delete

Oh, Sasa, bojim se da masas poentu...
ma kad mi takva intelektualna velicina ukaze da mesam poentu, mogu samo da te zamolim da mi podrobnije izlozis Sartrovo vidjenje stvarnosti kroz filosofiju egzistencijalizma, kako bih mogao da se iseckam testerom na komadice ovako jadan..

ti si omasila ironiju u mom postu, pa nikom nista :sigh:

Inace, bas po Sartru, teskoba je nacin ispoljavanja slobode (ova Muka me je bas asocirala na Muchninu) tako da nemoj da se sekiras, the1who..., jer apsolutno oslobadjanje od stanja mucnine ne postoji, ali postoje konkretne situacije koje je i kojima je moguce istu prevazici. :)

i, delete, poenta je da poente nema: krv je krv, a ja sam gadljiv :alexis:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
i, delete, poenta je da poente nema: krv je krv, a ja sam gadljiv :alexis:

Poenta, kad me vec pitas je da si ti jedna bolesna budala, koja treba da potrazi strucnu pomoc nekog lekara.
Prepoznati ironiju je mnogo lakse uzivo, pa mi mozda i promakne ovako, nisam savrsena, ali tebi je, ocigledno, lakse mlatiti praznu slamu po forumu, prosipajuci ironiju i menjajuci mnostvo oblika i lica, gde, pored svoje bolesti, demonstriras i nedostatak drugog nacina zivota osim virtuelnog...idi bre, zeno bozja, nadji neki posao, leci se, ne mislis valjda doveka svoju inteligenciju i frljanje ( :lol: ) imenima pametnih ljudi traciti na raznim forumima? I ne trudi se da mi odgovoris, cuvaj energiju i tastaturu za nekog drugog, na forumu sam zbog dragih ljudi, a ne pacijenata, kao sto si ti.
Zeno bozija?Ja sam musko bozije kada nisam Sashkica a sada nisam... Evo bas zelim da utrosim malo svoje energije na tebe...kliknucu u gornji desni ugao gde pise "prijavi"...

ps I ja imam i posao i lecim se, jer bar sam izlecive prirode. Nekima ovde pomoci nema. :sigh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Jao, Delete, pa nesto pametno i od tebe da cujem :up:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Znam sta je Sartrov pojam muke. Zato ga nisam ni imenovala kao nesto sto sam iskusila.
@Delete, ovaj put: Couldn't agree more.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha

Zeno bozija?Ja sam musko bozije kada nisam Sashkica a sada nisam... Evo bas zelim da utrosim malo svoje energije na tebe...kliknucu u gornji desni ugao gde pise "prijavi"...

ps I ja imam i posao i lecim se, jer bar sam izlecive prirode. Nekima ovde pomoci nema. :sigh:

Da znas da me ni onaj djon patike ne zabole ko si u kojem trenutku. Uzgred, "prijavi" sam i ja upravo kliknula...a ti, tako inteligentAN prokljuvi zasto. Inace, opste poznata stvar je pitanje nepotizma na forumu, tako da cemo videti ciji post ce biti sankcionisan, a moja preporuka je, ako do sada nisi, obavezno popusi qrac nekom moderatoru, verujem da ces u tom slucaju imati bar priblizno jednake sanse da i moj post bude sankcionisan.
evo opet se javlja ona tvoja mrznja prema muskarcima; vidi se da imas problem, lepo su te ostali forumasi opisali...a patiku mi izmasiras malo..

i prestajem da se bakcem sa tobom...ocigledno ti je potrebno vise terapije nego meni :doktor:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Znam sta je Sartrov pojam muke. Zato ga nisam ni imenovala kao nesto sto sam iskusila.
@Delete, ovaj put: Couldn't agree more.
ne znam sta si iskusila, ali si u jalovom posegu za stilskim figurama nacinila modernu klanicu za iste.

ako je to bila neka vrsta wannabe cinizma kojim se cesto rukovodis, ili sebe smatras dovoljno inteligentnom da uzmes sebi za pravo da se postavis kao cinik (sa cim se ja i slazem), ipak mlada si, ne zuri i prepusti ga iskusnijim profesionalcima.

a obzirom da si citala sartra, zaista mi nije jasno koji deo tvoga sveta moze ikako da se slozi sa ovom prostakushom (kad je DYR nek je DYR)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ne znam sta si iskusila, ali si u jalovom posegu za stilskim figurama nacinila modernu klanicu za iste.

ako je to bila neka vrsta wannabe cinizma kojim se cesto rukovodis, ili sebe smatras dovoljno inteligentnom da uzmes sebi za pravo da se postavis kao cinik (sa cim se ja i slazem), ipak mlada si, ne zuri i prepusti ga iskusnijim profesionalcima.

a obzirom da si citala sartra, zaista mi nije jasno koji deo tvoga sveta moze ikako da se slozi sa ovom prostakushom (kad je DYR nek je DYR)
Muka nije stilska figura. Muchnina jos manje, jer je u ovom slucaju filozofski POJAM.
Da li sam wannabe cinik? Ne. Da li sam u biti cinik? Ne.
Pricitaj "Iza zatvorenih vrata", ako nisi.
Da li ja mogu da se slozim sa Delete? U mnogo cemu ne, mada nikada o tome nismo razgovarale. To me, ipak, ne sprecava da se ne slozim sa njom prelazeci preko nekog antagonizma-po-svaku-cenu. Pored toga, citanje Sartra ili kojecega/kojekoga nije nesto cemu cu podrediti The Common Sense.Manimo se sofizama.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha

Ne rece li da neces vise da se bakces sa mnom? Ali da, tvoja rec je kao govno, nije dovoljno dobro ni da bi se pogazilo...
ali zato ti gutas nase reci sve u 16 :posrani:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!