Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Evo kaki je problem. Ide to malo u detinjstvo.

Za vreme stare Juge ziveli smo solidno, u stvari vise nego solidno! Cale vojno lice, keva radila u WW, menjao se namestaj kao gace!
S obzirom da smo kao klinci imali i jos neka interesovanja osim klikera i video kluba, svi smo ko popizdeli blenuli u izlog radnje i gledali taj fantasticni, neprevazidjeni BMX! Polako jedan po jedan svi su dobijali bajs samo ja jos teram poniku! Da se pojedem ziv!
E ta moja decacka trauma koja me i dan danas progoni kad su u pitanju materijalne stvari!
Kad god bi pitao moje da mi kupe BMX, oni bi izvalili najdebilniji izgovor koji im je pao na pamet: 'NEMAMO PARA'!
Krv ti jebem, sanjam bajs, nisam ziv nedeljama, mesecima, a oni kupuju nov auto! Da popizdis! :cupakosu:
.
.
.
.
.
.
i tako vreme tece, prolaze godine, jebene devedesete, a kako izgleda i jebene dvehiljadite!
.
.
.
.
.
.
Postade Sixto veliki deran, vec mu 25. Vec tri godine radi posao sa caletom, gura se nekako! I danas kad sam se ko popisan vracao iz Agencije za Privredne Registre jer nisam imao jebenih 2400din kod sebe za taksu, stanem...trepnem....zadrzim dah....ne mrdam! Ljubav mog zivota! Ostvarenje mojih snova! Sve ono sto mi treba u zivotu i cime bi decka zamenio!

NINJA ZX-6r

Slika

Udjem ti ja! Dobar dan ja njoj, Dobar dan ona meni! Koliko ovaj bajs? 8500 evra! Ajme meni, vredi svake pare! Moze'l to ista na lizing il mozda pusing, kaze moze al vam se ne isplati boli vilica posle, bolje vam je kredit! Ako na ceo iznos treba vam zirant, ako sa pola ucesca druga polovina na onoliko rata koliko se dogovorimo!
Joj umeneeeeee i utebeeeee, jadna sta mi to pricas oces da ti bahildisem ovde odma! Pa gotovoooooooo, ziv nisam!
Vrnem ti se ja na poso, sve kao cool, zajebancija, dodjem kuci!
Cale daj vadi 4000iz steka ako boga znas da platim ucesce, rate sam placam!?
Kupujes stan, lokal?
Jok, motor!
Doticni se samo nasmejao, a keva je blazirano ustala sa fotelje i otisla u spavacu sobu da pegla!
Da li si ti normalan, za te pare mozes da kupis nov auto!? Nisam te ja rodila u sanduku da mi te donesu(dobacuje iz sobe)!
Ma necu auto ocu motor!
.
.
.
i onda je poceo neki 'Svet divljine' na FOX-u valjda i moj vam otac pao u karasevdah, a keva pegla trecu masinu vesa sto nikad nije radila u cugu vec deo po deo!

Ocu'l ikad ja imati ono sto mi gladne oci zaistu!?

i:farewell:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Sixto
Sve ono sto mi treba u zivotu i cime bi decka zamenio!
Ajd' se trampimo...
Ti meni nadji decka ...
ja tebi dajem motor...
i ako hoces zmiju (piton od 2,3 metra)!
:D

et toq!
:snob:
By Sixto
Nemoj me sad Renoir, sad sma psihicki labilan u narednih 24h, dok me prodje!
By Swanheart
"Da li si ti normalan, za te pare mozes da kupis nov auto!? Nisam te ja rodila u sanduku da mi te donesu(dobacuje iz sobe)!"

eh to i meni moja draga mama prica

:smeh: moja meni jos uvek ne da da zamenim skuter za veci motor...
Sixto udaj se za mene molim te
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jao kako si sladak :lol: sito se ismejah

Jadnicak :mazi:

Evo kad me ozenis kupicemo zajedno pa ces da me vozis po gradu :love:
Korisnikov avatar
By blenta
voleo sam motore i ja nekad
u zadnjih 4 meseca 3 smrtna sluchaja na motorima
od toga dve osobe mladje od 23 god i vrlo mi bliske
voleo sam motore i ja nekad
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
:Ali, za te :pare: zaista mozes da kupis kola. :iskusenje: :nekovolisexukolima:
By Sixto
Svancice

da ti vidis kako je dobar osecaj kad sam ga zajahao, a zivotinja ti medju nogama!
Jooooooooj umeneeeee i u tebeeeeee! Gotovooooo ziv nisam!
Jos zamisljam kako urla auspuh, a ona zena priiiiiiica, melje, drobi o performansama, a JA NE CUJEM JEBOTE NISTA STO GOVORI!
Jos kad je pocela o kreditu, reko moze sve sta oces, duzu mi uzmi, u paklu me peci, na razanj natakni samo mi daj djir po keju pa ti ga vrnem u salon!
By Swanheart
:placko: hocu nov motoooooor...skuter me smorio vishe
By Sixto
E a on jos umotanih sedista u najlon, cist, gume sa onim crvicima od livenja nepotrosenim!
By Sixto
I da citirajuci nasu narodnu pesmu ilustrujem moj izlazak iz auto salona:

...I tu majka tvrda srca bila,
da od srca suze ne pustila....
By Swanheart
Ali Nexus je vrh...sednesh k`o covek i vozis...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Motor je moj klinacki san. Sada sam bas u fazonu ponike ili BMXa, potpuno su mi slatke pojave.
Korisnikov avatar
By Delete
Aj da se nekako i slozim sa Swan oko izbora bajka, ali samo da je u ovoj boji Slika
By Sixto
Vidim sad tu Gileru vozaju klinci posvuda, valjda je dobra a male cene!
By Swanheart
E pazi ja Gileru vozim evo vec cetvrta godina...i imam samo reci hvale...
By Sixto
Vidim Aprilia ima varijante kao taj moj nesretni ZX-6r samo manjih dimenzija i manje kubikaze a isto izgledaju, pa klinci se kurce po gradu!
Korisnikov avatar
By Delete
Vidim Aprilia ima varijante kao taj moj nesretni ZX-6r samo manjih dimenzija i manje kubikaze a isto izgledaju, pa klinci se kurce po gradu!

Ja imam Apriliju 125 ccm i ne vidim razlog da neko za (pri)gradsku voznju kupi ista jace, osim za neko kurcenje.
By Sixto
Al srecice 600ccm,

jooooj ziv nisam!
By Swanheart
Pa pazi meni je motor pre svega dobar za gradske guzve...kad mi se izivljava tu su kola...a evo mog mezimcheta...

Slika
Korisnikov avatar
By Delete
jooooj ziv nisam!

Pa sta si koji moj dosao da nam kukas ovde, da sam na tvom mestu id a nesto toliko zelim, verovatno bih "zapela" i danonocno sljakala dok ga ne kupim.
By Sixto
Ma sljakam ja de ne sljakam, kupicu ga makar radio tri posla istovremeno!

A otkad se ne kuka na forumu!? :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn

da ti vidis kako je dobar osecaj kad sam ga zajahao, a zivotinja ti medju nogama!
Zasto dati 8500 evra da bi kompenzovao ono sto ti zaista treba?
Pa to mozes dobiti za znatno manje para ako ne i free...

:P :P :P :P :lol:
By Sixto
Ma ne ta zivotinja koja se rita breeeeeeee

nju imam, ja bi ovu sto vice brrrruuuuuuuuuuummmm
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Al srecice 600ccm,

jooooj ziv nisam!
Problem je shto su velike sanse da kada bi ga posedovao ova zadnja tvoja recenica bi mogla postati stvarnost. :nokti:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Lakiboy_ns
Al srecice 600ccm,

jooooj ziv nisam!
Problem je shto su velike sanse da kada bi ga posedovao ova zadnja tvoja recenica bi mogla postati stvarnost. :nokti:
Ma ne zalim ni zivot kad je adrenalin u pitanju...istina, zalim onih par koscca od prosle god. :lol:
By Swanheart
i kada padnes sa motora smiris se par sati i opet sednes na isti i vozis...neko ko nikada nije osetio to zadovoljstvo samo moze da prica o poslednjoj recenici...jer kada ta voznja jednom udje pod kozu vise ne izlazi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!