Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
WoW
Prosto covek da pozeli da postane lezbejka. :sise:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ja se secam da sam se sa drugaricom zagrlila i poljubila u obraz na zelenjaku i gomila nekih budala sa pivom u rukama je dobacivala gluposti tipa jel se tako svaki put kad ljubite.. inace krijem se uvek i od
svih:closet: i pizdim sto tako mora da bude:flaming::flaming:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by baby_girl
Mislim da su muskarci po tom pitanju ipak ugrozeniji, ne bas retko cujem komentar: "ma ja bi to malj pa u glavu.." , i to samo kad se spomene poljubac dva muskarca.
Slazem se sa tobom! jadne moje lepe pederuse :ogledalce:
Ipak polako se beograd popravlja ima nade za nas :kopa:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by baby_girl
ja se secam da sam se sa drugaricom zagrlila i poljubila u obraz na zelenjaku i gomila nekih budala sa pivom u rukama je dobacivala gluposti tipa jel se tako svaki put kad ljubite.. inace krijem se uvek i od
svih:closet: i pizdim sto tako mora da bude:flaming: :flaming:
Ja sam jednom kada je padala kisa skinula kosulju i sa tadasnjom devojkom isla od pravnog do slavije i ljubila se ispod kosulje (ja imam h=1,82m a grudi slaba dvojka,tako da verujem da ljudima nije bilo sumnjivo)
Korisnikov avatar
By Hys.
popravlja se Beograd, klinci su opusteniji, ali za muskarce je tesko:(
off-wow metar 182+male grudi -nice:namig2:
By White flower
U Bgd-u je sada bar OK... Ja i moja, nazovimo devojka, smo se ljubile: samo za neke starce, na stanici 2 puta pre nego sto sam se vratila kuci, u kaficu "Red Star" u Knezu i jos jedan put ispred njenih vrata... Prvo cudno pogledaju pa okrenu glavu, kao da sam se ljubila sa deckom... A u Krusevcu sam se ljubila sa drugaricom o sred grada i 15min u parku odmah pored setalista(izgledas kao da si na bini), neki lkovi su izdobacivali da smo "cool", a neke dve drugarice od druga koji je bio sa nama su pitale "A je l' se to one ljube"... Hocu reci da nije bilo neprijatnih reakcija... Ali, za dva muskarca ne mogu tvrditi da ce biti sigurni ako pokusaju nesto ovako...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Danas videh dve zene u Nemanjinoj kako se drze za ruke, jedna smedja druga plava, izgledale su skroz spokojno. jedva se suzdrzah da ne blenem,verovatno ljudi ionako cesto blenu. al' nisam mogla ni onako spustenog pogleda da sklonim osmeh s lica. bas me to oraspolozilo :)
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Zasto bi to bilo kome bilo cudno ili neobicno?A kamoli ono kao "bljak?? :shamar:
Prosto je sasvim normalno da ce se dvoje ljudi koji se vole ljubiti,nebitno je kog su pola,naravno.
:redaljka:
mozda ce zvucati glupo,ali svaka im cast na" hrabrosti " :misici: ( ako to tako mogu da nazovem) sto su to ucinile na javnom mestu. :soping::

Kapiram da su tipovi koji su to videli:drkanje:
A devojke:hand:
Dok su babe i dede:durenje:
A da sam ih ja videla bilo bi:bouncy:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Originally posted by Director
ljubile se, grlile se, i mazile se...na ocigled svih...

Naime, danas u troli na potezu Beogradjanka-Terazije, dve preslatke lezbe su se drzale za ruke i mazile ispred mene. Ili su provalile da sam gay pa su se opustile, ili nisu provalile pa su u inat str8terima to radile. U svakom slucaju, ulepsale su mi dan!
Zdrvo je to:kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo:
Korisnikov avatar
By M M and I
Ne znam zasto ali uvek javno iskazivanje ljubavi izmedju dva muskarca prouzrokuje zesce reakcije javnosti i "slucajnih prolaznika" nego isto takvo javno iskazivanje ljubavi izmedju dve zene...tj. devojke... Uere da fak iz diferens?
By Snow_Crystal
Stanje u BGD-u se popravlja sto se tice gay sveta mada mislim da smo mi jos uvek daaaaaaaaaaaleko od onog pravog + stanja kao sto je u Holandiji ili u nekoj drugoj zemlji.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by coka
meni je vatanje u javnosti extra a najvise kada nas gledaju neke babe, mislim moj zivot moja stvar. mada se trudim da ne preterujem kao kad smo bile u meku i kada smo zaglavile pola sata u wc i na kraju su nas trazili ili da kazem da sam se jebala u bazenu ali samo mrvicu :redaljka:
:roflmao: :hail2:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam se na ljetnjem karnevalu ljubio sa deckom (ustvari, tad mi jos uvijek nije bio decko:lood: ) pa nas je startovao neki tip da nam kaze da smo slatki, a zatim i neka pijana riba koja je onda insistirala da se i ona malo ljubi sa nama:doh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr.Ja
WoW
Prosto covek da pozeli da postane lezbejka. :sise:

Zaista ... to mi je jedna od neostvarenih želja ... :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by bananica
ja sam se na ljetnjem karnevalu ljubio sa deckom (ustvari, tad mi jos uvijek nije bio decko:lood: ) pa nas je startovao neki tip da nam kaze da smo slatki, a zatim i neka pijana riba koja je onda insistirala da se i ona malo ljubi sa nama:doh:
:lol: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Neve
Uff.. ovo me podsjeti.. prije 2 godine i nesto.. tako usle smo na Terazijama u Trolu.. sam se ne sjecam kuda smo isle.. i kak su nas ljudi gledali.. >moj prvi posjet Beogradu< :spin:
By Director
Neve, mozda ste to bile bas vas dve? Ove devojke su usle u trolu kod Beogradjanke i isle ka Studentskom trgu...
Korisnikov avatar
By Neve
Dear, ja sam ti u Bg bila u martu 2005. godine tako da ne.. to nisam mogla biti ja.. ne samo zbog vremenske razlike u dogadjajima.. vec i trajanju pomenute vezice :aparatic:
A Bg poznajem kao i Los Angeles.. mislim da bih danas znala doci od Terazija do Trga republike.. :D i to je to :D
Korisnikov avatar
By decko
Ja sam pre vise od tri meseca u busu video dva decka kako se dok stoje malo po malo dodiruju rukama, smeskaju se i uhvate za ruku na kratko...i onda opet. :) Bas su bili simpaticni.

Naravno, u busu je bilo 5 ljudi s tim sto smo pozadi samo nas troje stajali a nisu videli da ih gledam dok to rade :giggle:
By Director
ja sam skoro video dva preslatka, nabildovana klinca u teretani kako se (kao fol slucajno) dodiruju i smeskaju i razmenjuju neznosti...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam skoro bila na jednoj slavi i jedna zena je komentarisala kako je videla "par - homoseksualce u Merkatoru i kako su se ponasali kao muskarac i zena, zajedno kupovali, izgleda da zive zajedno. I to lepi i mladi, kakva steta. Zamisli! Kuda ide ovaj svet... " Raspravljala bih se verovatno sa njom zbog takvog komentara ali je i Loni bio sa mnom, prvi put je upoznao neke moje prijatelje pa nisam htela da bude nesto neprijatno (on nije ni cuo taj komentar, tek sam mu posle rekla). Posle sam tu zenu "napala" kad je pocela da pokazuje i nacionalne predrasude :vatrica:
By Director
pa to, diskretno joj nadjes zamerku an nesto drugo i zapocnes svadju... :)

Ja sam jednom u gradskom busu prisustvovao raskidu dve lezbejke. Ova aktivna (mislim izgledala je kao decak) je sva nesto bila popizdela. Svadjale su se skoro u glas, i nisu se obazirale da li ih neko slusa... A ja se uplasio da ih neko ne napadne, pa svojim sirokim ramenima zaklonio da ih ne gledaju ljudi... :) Iskreno se nadam da su se pomirile, jer su bile preslatke.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Director
pa svojim sirokim ramenima
:kiss:
Obozavam ga :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Pre neki dan šetam novosadskim kejom i proleteše dve devojke na biajsoivima. Kaže mi devojka da smo ih videle pre nekoliko meseci na gej žurci. Samo sam ja zaboravila. Nekoliko minuta posle toga vidim dve žene (nemaju manje od 40) kako se drže za ruke sve sa isprepletenim prstima i šetaju. Nakon toga smo bile svedoci svađe izmežu 2 lezbejke. Ja sam prvo mislila da su drugarice, ali oni poljupci nakon pomirenja me uveriše u suprotno.
Suma sumarum: uključujući i nas dve, tog dana je u vremenskom razdoblju od dva sata prošetalo 8 lezbejki. :D
By Director
Originally posted by Galateja
Suma sumarum: uključujući i nas dve, tog dana je u vremenskom razdoblju od dva sata prošetalo 8 lezbejki. :D
mnoooogo breeee... :)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Galateja
... tog dana je u vremenskom razdoblju od dva sata prošetalo 8 lezbejki. :D
... rekao bih i više ...
Korisnikov avatar
By Tomas
Директоре, види се да си геј. Да су се мени жвалавиле две леце у троли, ја бих им пришао и питао: и ја сам леца, је ли могу да се љубим са вама? И наравно, направио неодољиво-тужни израз лица који још ни једна девојка није одбила хахах!:cheer:
Korisnikov avatar
By Dina
Tomase,
da li isto tako prilazis i hetero paru koji se ljubi i pitas da se ljubis sa devojkom? Kazes da si hetero, pa sto se i ti ne bi ljubio sa njom?!?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!