Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Upravo sam si skuhala jednu kafu chemerushu :kafa: i dok je kusham, razmisljam o svojih trideset godina koliko sam, miloscu Bozijom, do sada provela na ovom svetu.
Bilans se svodi na ono "Gde sam bila ? - Nigde, Sta sam uradila? - Nista". Porazavajuce. Deprimira me to sto, iako sam zaprimljena u rad na odredjeno vreme kao bibiliotekarka, ipak bez pomoci ostarele mi majke ne bih bila u stanju da se prehranim.
Kada mi majka ne bi redovno punila ostavu, mislim da bih crkla, ili bih u najboljem slucaju bila prinudjena da se bavim prostitucijom.
U ambisu mog dosadasnjeg zivota ostale su razvaline mojih propalih ljubavi, stotine i hiljade sati potrosenih i bacenih u ambis na pogresne osobe i tri godine radnog staza, sa uredno uplacivanim doprinosima za penzijsko, zdravstveno i invalidsko osiguranje. Pa, j***m ti zivot, ako je smisao zivota u namicanju radnog staza i u iscekivanju starosti i penzije ! Necu da mi u biografiji stoji : "Rodila se tad i tad.....i Umrla tad i tad....."
Sta vi vidite u ambisu vaseg zivota i sta mislite - zasto hodate ovom zemljom ?
By Ulix
Mislim da ti je najbolje da se vratis svom originalnom nalogu, kako bi pobegla od tog besmisla sto te prati u ovom alter-egu.
:pms:
Korisnikov avatar
By Sky123
Pa, na kraju je za sve ashes to ashes, dust to dust, zato enjoy the ride... i naravno treba izmedju ostalog postati sramotno bogat:pare:.... uh, samo da samoubistvo nije smrtni greh... ja bih vec odavno sa, nadam se, Svetim Petrom igrao twiser... mozete li da zamislite tu scenu?Sveti Petar, leva noga na plavo:smeh:
Korisnikov avatar
By Zibro
ostajem totalno fasciniran slucajnim osmesima nenadanom paznjom malim ljubaznostima sitnom dobrotom , smisao nalazim u ocajnicima punim snage i ljubavi koji vitesko podnose svoju muku i nikada ne zaborave da kazu dobardan i dovidjenja , u velikoj patnji , ranama koje su procvetale i probudile ono najbolje u ljudima

moj ambis je pun mrvica koje mi izmamljuju osmehe teraju suze na oci , daju volju da se borim istrajem i budem bolji ,
moj ambis je ispunio jedan meda koji me voli koga s vremena na vreme jako jako zagrlim i onda sve bude u redu
Korisnikov avatar
By 2kune
Draga Seka,
nemoj da kuvaš kave čemeruše i sjediš uzaludno tugujući za propuštenim prilikama. Svaki je život lijep i vrijedan onoliko koliko si ti osobno u njemu uživala. On može biti i malen po dostignućima što ih ljudi vole mjeriti, no pravo je bogatstvo u onome što ti se iz njega, kao u ribarskoj mreži, zaustavilo u duši i obogatilo te kao osobu. Nema poražavajućih života, ima samo poražavajućih misli.
Zato se ostavi kavi čemerušnih i trgni si čokanjčić živodajke te kreni smjelo u nove pobjede! Učini svoj život što više po svojoj želji, što vrijednijim svom oku!
A kako da to najlakše ostvariš? Mani se majke starke i ambisa dosadašnjeg života pa iskoristi napokon onu divnu priliku što ti Sudbina stalno nudi za tvoju dobrobit: postani prostitutka. Da si tu priliku objeručke prihvatila kada ti se prvi put ukazala - tko zna gdje bi ti danas bio kraj? Imala bi minimalno prekrasnu kuću sa bazenom i saunom, skupi automobil u pregolemoj garaži, prekrasno tijelo o kojem se brine interdisciplinarni tim kirurga plastičara, kozmetičara, masažera, pilates gurua, frizera, stilista, pedikera...
No ni sada nije kasno da svojim zvjezdanim uspjehom izmamiš sebi i majki starki osmjeh životne sreće i zadovoljstva... Upusti se u veliku avanturu svog Životnog Poslanja što je premudra Sudbina pripremila za tebe! Uistinu, sada će biti malko teže jer si propustila mnogo godina, no ne valja klonuti duhom. Osokoli se Miljenico Sudbine i prihvati se vještina dostojnih tvojih zrelih godina! Nađi si prostor, naulji bič i pričekaj harno svoje prve mušterije! Naprijed u nove radne pobjede!!!
Sretno! :opatica:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ovo bi `ladno moglo da se spoji sa temom`Demoralisacemo vas`, jer ako svi napisu sta ih skenjava i kakav im je zivot sranje.......:cupakosu:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by 2kune
Draga Seka,
nemoj da kuvaš kave čemeruše i sjediš uzaludno tugujući za propuštenim prilikama. Svaki je život lijep i vrijedan onoliko koliko si ti osobno u njemu uživala. On može biti i malen po dostignućima što ih ljudi vole mjeriti, no pravo je bogatstvo u onome što ti se iz njega, kao u ribarskoj mreži, zaustavilo u duši i obogatilo te kao osobu. Nema poražavajućih života, ima samo poražavajućih misli.
Zato se ostavi kavi čemerušnih i trgni si čokanjčić živodajke te kreni smjelo u nove pobjede! Učini svoj život što više po svojoj želji, što vrijednijim svom oku!
A kako da to najlakše ostvariš? Mani se majke starke i ambisa dosadašnjeg života pa iskoristi napokon onu divnu priliku što ti Sudbina stalno nudi za tvoju dobrobit: postani prostitutka. Da si tu priliku objeručke prihvatila kada ti se prvi put ukazala - tko zna gdje bi ti danas bio kraj? Imala bi minimalno prekrasnu kuću sa bazenom i saunom, skupi automobil u pregolemoj garaži, prekrasno tijelo o kojem se brine interdisciplinarni tim kirurga plastičara, kozmetičara, masažera, pilates gurua, frizera, stilista, pedikera...
No ni sada nije kasno da svojim zvjezdanim uspjehom izmamiš sebi i majki starki osmjeh životne sreće i zadovoljstva... Upusti se u veliku avanturu svog Životnog Poslanja što je premudra Sudbina pripremila za tebe! Uistinu, sada će biti malko teže jer si propustila mnogo godina, no ne valja klonuti duhom. Osokoli se Miljenico Sudbine i prihvati se vještina dostojnih tvojih zrelih godina! Nađi si prostor, naulji bič i pričekaj harno svoje prve mušterije! Naprijed u nove radne pobjede!!!
Sretno! :opatica:
a odkude si ti junače?

:mazi:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by 2kune
Draga Seka,
....A kako da to najlakše ostvariš? Mani se majke starke i ambisa dosadašnjeg života pa iskoristi napokon onu divnu priliku što ti Sudbina stalno nudi za tvoju dobrobit: postani prostitutka. Da si tu priliku objeručke prihvatila kada ti se prvi put ukazala - tko zna gdje bi ti danas bio kraj? Imala bi minimalno prekrasnu kuću sa bazenom i saunom, skupi automobil u pregolemoj garaži, prekrasno tijelo o kojem se brine interdisciplinarni tim kirurga plastičara, kozmetičara, masažera, pilates gurua, frizera, stilista, pedikera...
No ni sada nije kasno da svojim zvjezdanim uspjehom izmamiš sebi i majki starki osmjeh životne sreće i zadovoljstva... Upusti se u veliku avanturu svog Životnog Poslanja što je premudra Sudbina pripremila za tebe!...
Ako te poslusam i krenem tim putem, ti ces me nositi na dusi u slucaju da, kukavica, zavrsim kao belo roblje, u jos dubljem ambisu.
:opatica:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Seka Sabljak
Deprimira me to sto, iako sam zaprimljena u rad na odredjeno vreme kao bibiliotekarka, ipak bez pomoci ostarele mi majke ne bih bila u stanju da se prehranim.
Poslušaj savet tetka Daliborke pa štedi- čudo jedno šta se štednjom može postići. Kada nabaciš još neku godinicu ako vredno misliš na svoje uzdizanje moći ćeš celu zimnicu da spremiš za jedan dan! Pa kad se procuje koliko si vešta svi ce da te vole kao Daliborku. Nemoj da trazis savete nego savetuj!
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Tot
Deprimira me to sto, iako sam zaprimljena u rad na odredjeno vreme kao bibiliotekarka, ipak bez pomoci ostarele mi majke ne bih bila u stanju da se prehranim.
Poslušaj savet tetka Daliborke pa štedi- čudo jedno šta se štednjom može postići. Kada nabaciš još neku godinicu ako vredno misliš na svoje uzdizanje moći ćeš celu zimnicu da spremiš za jedan dan! Pa kad se procuje koliko si vešta svi ce da te vole kao Daliborku. Nemoj da trazis savete nego savetuj!
Nemoj, molim te da me uporedjujes sa tom Daliborkom. To mi samo produbljuje ambis mog zivota.

Stednja?

Stedela bih ja, jebi ga, kad bih imala od cega da prishparam.

:fist:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jedan od razloga zasto vec sad pokusavam da nadjem put u Afriku, Avganistan, Kosovo isl.... Ako nista drugo, bar cu svojim djacima da pricam (hiljadu puta, uvek kad bi trebali da odgovaraju) kako sam ja to bila u Africi i kako sam tamo videla bla bla bla...
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Mani se majke starke i ambisa dosadašnjeg života pa iskoristi napokon onu divnu priliku što ti Sudbina stalno nudi za tvoju dobrobit: postani prostitutka. Da si tu priliku objeručke prihvatila kada ti se prvi put ukazala - tko zna gdje bi ti danas bio kraj?
Ne slazem se sa 2kune nikako. Nemaš ništa od toga da postaneš javna prostitutka. :odbij:
Postani kurtizana. Sa 30 godina teško da ćeš moći dobru mušteriju da nađeš. A ako ipak to spojiš sa nekim ugodnim zanimanjem (eto, bibliotekarstvo je ugodan zanat, svašta zapadne između rafova, a mozes i erotske knjige da prodaješ ispod tezge) npr da postanešs seoska učiteljica ili da završiš dopisni kurs za psihoterapiju, pa kao neke naše javne ličnosti da se proslaviš i da budeš na slavu našemu narodu...mogućnosti su gotovo nemerljive kao taj ambis o kome pričaš.
Drugi ti je moj savet da sve to radiš vezano za crkvu. Pri manastirima ima svakojakog zanata. Zamonaši se, a kasnije ćeš videti. Naša crkva je iznedrila najveće naše monahinje i moralnočestite zene, od svete Jefimije do svete Aleksandre.
Samo nemoj tako crno da gledaš, izvadi glavu iz te čemeruše, mene si svu isprepadala sad kad sam ugledao ovu temu.
Ja lično nikad ne gledam u ambis. Najčešće on gleda u mene.
Ne daj se!
:down:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Life is a bitch and then you die :D
Salim se naravno.

Ja na zivot gledam kao na jednu veliku avanturu u kojoj nikad ne znas sta ce ceka iza sledeceg coska a kamoli sledece godine.

Tajna je da prihvatis svaku sansu koja ti se pruzi i da rizikujes u zivotu.Svaki put kad sam slusao samoga sebe i svoju intuiciju umesto roditelja dobro sam prosao.Zivot nije kolotecina-zivot je chudo a svaki dan moze da donese nesto novo ako si spreman da rizikujesh :paki:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A zasto hodam ovom zemljom?
Pa da bih bio vidjen i da bih je celu obisao i upoznao.Plakao, smejao se, voleo, tugovao, bojao se, bio sretan, druzio se, svadjao se.....:kissing:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by SashaVsSasha

Ne daj se!
:lol: Ovo ti je iz neke knjige o okultizmu...
A vidim da si se potrudio da budes duhovit a la 2kune,
i cak si staru temu iskopao.
Za 2kune treba da budes mnogo duze na ovom forumu
a da ne pricam o inteligenciji i duhovitosti...
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Zonche
Originally posted by SashaVsSasha

Ne daj se!
:lol: Ovo ti je iz neke knjige o okultizmu...
A vidim da si se potrudio da budes duhovit a la 2kune,
i cak si staru temu iskopao.
Za 2kune treba da budes mnogo duze na ovom forumu
a da ne pricam o inteligenciji i duhovitosti...
joj boze vec pocinju da me umaraju ovi primitivni oblici komunikacije..

zao mi je, britney, ali nisam ja taj koji cita trece oko..a sto se tvog komentara tice, mislim da je dovoljan da zapecati ovu temu, ne treba mi zivotni besmisao kraj njega (tako ovekovechen u ovoj temici) stoga mi ne preostaje nista drugo da se makar zarad umetnicke forme i metrike tiho povuchem.

sa iste. :klavir:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Ulix
Mislim da ti je najbolje da se vratis svom originalnom nalogu, kako bi pobegla od tog besmisla sto te prati u ovom alter-egu.
:pms:
:hail2:
By Sixto
Upravo sam si skuhala jednu kafu chemerushu :kafa: i dok je kusham, razmisljam o svojih trideset godina koliko sam, miloscu Bozijom, do sada provela na ovom svetu.
A stil pisanja poput Daliborke!
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja ove odgovore na temu tek sad vid`o !
:smeh: :smeh: :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!