Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by deckoOriginally posted by Kiwi
@Dečko: Nisam video ko je postavio fotku sa gitarom, ali sam odmah pomislio na tebe ...
Nego Kiwi, posto si ti strucnjak...jel se i gitara racuna u..
....neku vrstu...
fetisa...
Originally posted by Zonche
Kiwi totalno me u zadnje vreme razocaravas...
Status, rajka...
Ne volim te vise
Nego zar ovo nije tema za osobe koje volemo
Originally posted by KiwiHmmm...Originally posted by deckoOriginally posted by Kiwi
@Dečko: Nisam video ko je postavio fotku sa gitarom, ali sam odmah pomislio na tebe ...
Nego Kiwi, posto si ti strucnjak...jel se i gitara racuna u..
....neku vrstu...
fetisa...
Fetish može da znači više stvari:
1) Magijsko značenje: Objekat koji je predmet obožavanja zbog verovanja da poseduje magijske moći ili je zaposednut od strane neke nadljudske sile
2) Opsesija: Predmet, ideja ili aktivnost koja vas ispunjava i kojoj iracionalno težite
3) Seksualnost: Objekat, deo tela ili seksualna tehnika koja budi seksualnu želju
Dakle, zapao si u fazu opsesivnog fetišizma, gitaristo
Originally posted by KiwiUhmm...na sta li se ovo odnosi...
Status je najbolja drugarčina i veoma iskren momak ... Ono što je pre 2 godine uradio za mene mu nikad neću zaboraviti žao mi je što ga nisi upoznao temeljno kao ja ...
Originally posted by deckoOriginally posted by KiwiUhmm...na sta li se ovo odnosi...
Status je najbolja drugarčina i veoma iskren momak ... Ono što je pre 2 godine uradio za mene mu nikad neću zaboraviti žao mi je što ga nisi upoznao temeljno kao ja ...
Temeljno?
Sajim se ja malo Kiwi
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!