Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Morpheus
Ni jedna...sve nas smisleno navlace na kredite i pljackaju....Trosim koliko zaradim i moram prizanati da je tako najbolje.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja procitala da se tema zove "Vasa Branka"... pa bas razmisljam kakva li je ovo tema? :smeh:

Kad sam se ismejala glasala sam za Raiffeisen banku - bolja je za preduzece. Prethodno je bilo kod Zepter banke i nista nam nisu izlazili u susret, koliko god da smo radili preko njih. Raiffeisen banka je sasvim drugacija, prate preduzece i sve onako gledaju da predloze nesto sto i nama i njima odgovara. Sto se tice racuna gradjana to ne znam. Imam racun kod njih ali nista ja to ne koristim. Jedino karticu kad idem u inostranstvo, ali mislim da za to nema razlike u toj i u drugim bankama. A meni i ne treba neka pogodnost, samo da ne vucem pare sa sobom.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Upravo sam danas otvorila racun u HYPO banci, i ugasila racun (tj. sutra cu) u Nacionalnoj, tj sada EFG bank! Toliko su bili uzasni da nemam reci! :mad:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by tinkerbell
Toliko su bili uzasni da nemam reci! :mad:
Jel mozhesh malo preciznije da kazhesh za nas koji smo neupuceni :sweet:
Korisnikov avatar
By Escobar
Uh... U Srbiji sam koristio Intesu, EFG i Komercijalnu...

Ovde imam racun u Société Générale, i osim sto su beskrajno spori, ne zalim se...:neznam:
Korisnikov avatar
By erkondisn
mrzim banke i financijske institucije (a kao trebao bi raditi u jednoj od njih, sto je ujedno i san moje majke, hvala bogu sto sam pobjegao od toga :D )... sve je to pljacka... bas me zanima kako bi jedan dio ljudi funkcioniralo i zivjelo na 'visokoj nozi' bez kredita, pozajmica i inih stvari...

zivjela kesovina :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Evo ovako. Prvo, kada mi firma pusti pare, treba im bar 2 dana da se smisle i da vide imam pare na racunu (u svim drugim bankama legne istog momenta ili najkasnije sutra). Drugo, uzasno neljubazno osoblje, ceka po se pola sata (to ako ima do 3-4 ljudi u redu, a mozes zamisliti ako ima vise..). I trece, danas su mi iz firme rekli da ne mogu da uplate platu zato sto ih nesto moja banka zajebava (ne znam tacno sta je u pitanju) i nece da primi uplatu.

I tako ja lepo danas odem, cekala sam nekih 45 min u redu, da bi mi rekli da na tom salteru mogu da ugasim racun, ALI prvo da odem u drugi red od 100 ljudi, da platim gasenje racuna (250 din), pa opet da dodjem na isti taj salter. I ja naravno, posto sam htela sve tamo da pobijem, kazem "hvala, docicu sutra".

I bla bla...odem u HYPO i otvorim racun za 5 minuta!
Korisnikov avatar
By Paki
JUBANKA se već duže vreme ne zove tako, već ALPHA bank.
Korisnikov avatar
By Delete
Hypo Alpe Adria banka, za transfer novca su mi najpovoljniji jer ne uzimaju bankarsku proviziju ukoliko novac bude orocen na najmanje 15 dana.
A i svidja mi se njihova azurnost. Sto se kredita tice, otprilike je to sve isto, isti depozit, ista kamatna stopa, samo su, eto, uslovi koje trazilac mora da ispuni negde rigorozniji, a negde manje rigorozni.

A Volksbank je uzasna, tamo su svi tako usporeni, tako neljubazni i nadrndani da bih im bombu krknula istog trenutka kad izadjem onako iznervirana sa dopola zavrsenim poslom.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Delete

A Volksbank je uzasna, tamo su svi tako usporeni, tako neljubazni i nadrndani da bih im bombu krknula istog trenutka kad izadjem onako iznervirana sa dopola zavrsenim poslom.

Ja isto to ,samo na EFG (Nacionalna Stedionica)!

:avalon: :avalon: :avalon: :avalon:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Paki
Originally posted by M M and I
U Srbiji Intesa s.p.a. a ovde SEB (Skandinaviska Enskilda Banken), http://www.seb.se i Danske Bank http://www.danskebank.se
A ne koristiš ni jednu mađarsku? ..... :giggle:
Vidi ti malog sto se obezobrazio nakon nastupa na malom ekranu! :bubblegum:

A koji ce mi to kurac? Intesa-u koristim i ovde i u Italiji...a ovamo gore na Severnom Polu ove dve...SEB je tradicionalno banka koju koristim odavno...a Danske Bank je od pre nekog vremena medju bankama sa najpovoljnijim ponudama u Svedskoj pa rekoh da probam i ja te njihove ponude...
A ti koristis madjarske banke? :njanja:
By ~ Le Saint X ~
ProCredit Bank a.d.

NAJGORA!!!!!!!!!!!!!

SVI BEZITE ODATLE!!!!!!!!!!!!
By Swanheart
OTP banka Srbija a.d. za slanje kesha...najlakse mi je tako...dinarska stednja mi je tamo,a za firmu HYPO ALPE-ADRIA-BANK A.D.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Paki
U Srbiji Intesa s.p.a. a ovde SEB (Skandinaviska Enskilda Banken), http://www.seb.se i Danske Bank http://www.danskebank.se
A ne koristiš ni jednu mađarsku? ..... :giggle:
Vidi ti malog sto se obezobrazio nakon nastupa na malom ekranu! :bubblegum:

A koji ce mi to kurac? Intesa-u koristim i ovde i u Italiji...a ovamo gore na Severnom Polu ove dve...SEB je tradicionalno banka koju koristim odavno...a Danske Bank je od pre nekog vremena medju bankama sa najpovoljnijim ponudama u Svedskoj pa rekoh da probam i ja te njihove ponude...
A ti koristis madjarske banke? :njanja:
:roflmao: ... Ma zekim se, bwe, setio sam se danas na poslu tvog i štrumpfovog podjebavanja sa italijanskom La Stampom i mađarskim Maguar Szoom (valjda se tako pišu) i smejao se tako jedno deset minuta... :lol: :lood:

P.S. Ne koristim GLUPE mađarske banke ... :giggle: ... (sad će štrumpf da me citira i napiše "Napaseš mi se glupog" :smeh: )
By fazza
Komercijalna banka, zato shto su tako od nas zahtevali u firmi.

Daleko od toga da sam zadovoljan, jako me nerviraju njihove ekspoziture koje
su otprilike 2 sa 2, pa josh od tri shaltera radi samo jedan, a na tom jednom
shalteru, i pored toga shto je nevidjena guzva i ljudi stoje napolju, sluzbenica
radi brzinom dva smorena puzha, usput ispijajuci kafu i caskajuci sa koleginicama!

Moracu da ih trpim josh neko vreme poshto sam podigao kredit koji moram da
vratim, a posle cu u potragu za nekom bankom koja daje bolje uslove.

Kada sam bio pokraden proshle godine, i kada mi je sa tekuceg rachuna preko
bankomata skinuto oko 15,000 dinara, mislio sam da je to kraj poshto sam
blokirao sve kartice, medjutim zajebao sam se. Sutradan, dan posle kradje,
shokirao sam se kada sam video da mi je sa tekuceg rachuna skinuto josh
oko 1,000 dinara! Onako unezveren i ojadjen odmah sam zvao banku da vidim
shta koji qrac rade sa mojim tekucim jer je skinuto preko 1000 dinara, i
pomislio sam da je lopuza opet na neku foru krenuo da mi skida preostale pare
sa rachuna, jer je lova podignuta iz ekspoziture u koju nisam ushao godinama.
Zamislite shta su uradili! Nije bilo dosta to shto su mi pare pokradene
sa njihove jebene kartice, nego su na ime blokade rachuna, za uslugu UZELI
neshto vishe od 1,000 dinara! Kad sam chuo, umalo se nisam onesvestio...
Kakva je to filizofija, jebite me ako znam...

Zakljuchak: shto dalje od Komercijalne banke
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Da je tako samo u Komercijalnoj!

Meni su u Rajfkrastavci banci na ime depozita koji sam polozio(200E) a u vezi kredita,isplacena kamata od 1,73Eura!Obrtali su mojih 200Eura dve godine i za taj period mi obracunali pozitivnu kamatu 1,73Eura!!

E kad je ^RAY^popizdeo i resio da ugasi njihovu hebenu revolving VISA karticu usledio je 'ladan tush.Na ime *gasenja* uzeli su mi 2,200 dinara(27,5Eura)!!!!!!!!

*gasenje*-presecanje makazama plasticne kartice

sta reci...
Korisnikov avatar
By iJazz
Intesa, mada ću ovih dana ugasiti račun. Nisu napravili podršku za login na online sistem iz Linuxa, jer "preko 80% ljudi koji posete njihov sajt koriste Windows, pa su zato uradili podršku samo za Windows". Koga briga za ove ostale :shrug: ...

Zato ima drugih banaka :pinknaocari: ...
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Meni se desilo da potrosih silne novce na Raih... 'njihovu' visa karticu.
Nikad vise.

Sad stekujem u onoj grckoj tzv. kojoj ime ne znam.

Eto.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by E.c.h.o...
Sad stekujem u onoj grckoj tzv. kojoj ime ne znam.
LAIKI :sudija:
Korisnikov avatar
By m..
Jao boze, moram da idem da gasim racun.

Prosle godine sam u uzletu ludila otisla u banku i otvorila racun, pokupila 2 kreditne (debitne?, da debitne) visa kartice, i uplatila 'odrzavanje' za 6 meseci, maj je bio.

Jebiga, ne znam sta me snashlo, al ocekivala sam neki honorar pa za svaki slucaj da imam ja racun, pa da legne lepo tu. Na kraju su mi dali kesh na ruke i nista. Imala sam jos jedan argument za: cesto odem u inostranstvo opskrbljena dolarima koje jos cesce nemam gde da zamenim (onomad sam pretabanala pola Genove dok nisam nasla banku u kojoj su hteli da mi promene 100$, po grozomornom kursu, lihvari), a i kad imam - cisto zelenasenje, kamate i taxe te gadno odrape po dzepu, pa reko lakse mi da dizem s kartice, u Srbiji su bar donekle prisatojni kursevi, bila sam u inostranstvu od tada 2x, karticu ni pogledala nisam.

Uglavnom, stizu mi ona njihova pisma sa stanjem na racunu, ja ih ne otvaram jer nisam na toj adresi i tako vec 6 meseci jedem govna, a kartice mi sluze vise kao ukras, eto sam jednom digla 500 dinara s racuna, ostalo su uglavnom koristili kojekavi narkomani da redjaju lajne.

Prekjuce dodjem kuci, kad koverta na stolu (to i Mladinska Knjiga koju mi je tetka navrzla na vrat, al o tome negde drugde), ja otvorim, kad imam sta da vidim, ono 'odrzavanje' (220 din mesecno) se nakupilo, pa jos dosla kamata na to, op cup 3700 dinara u minusu. Jebote da se uhvatis za glavu pa pocupas lepo svu kosu. Mogla sam da kupim 5 pari japanki za te pare, ili da nadogradim kosu ili ma jebote, dobro bi mi dosao taj kesh, sve i da ga po0cirkam za vece. U ponedeljak idem da im uvalim te pare i pogasim ta cuda, ionako ni za sta ne sluze a samo jedu pare.

Eto ga moje iskustvo s bankama. Od sada samo slamarica ima da radi. Bar dok ne budem imala neke vece prihode na redovnoj bazi.
Prosto i jednostavno - stvar nije za mene, ili ja nisam za nju, kako god okrenes, nece.
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam i dalje u Komercijalnoj (isto su nam tražili u firmi u kojoj sam tada radio, ah, davno je to bilo), i gužve znaju da budu ogromne, ali je bar osoblje ljubazno ovde kod mene, i onda se ispred mene obavezno nađe neko ko gasi račun jer mu je K.banka dojadila, i osoblje se onako jadno zabezekne pa mi ih je žao. A da se čeka, čeka se
Korisnikov avatar
By Adenim
Nisam i znao da imamo ovoliko banaka...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Samo cu pomenuti podatak da Velika Britanija ima ukupno 5 banaka, a mi nesto preko 40...

Tako da... no comment sem CEMU TO?
Korisnikov avatar
By nEne
a mi nesto preko 40...
ma i kod nas se drasticno ukrupnjavaju... evo bas danas videh reklamu na tv-u, nova banka NLB-LHB Banka! :smeh: (bese prvo Continental Banka, pa NLB Continental banka pa se udruzile sa LHB Bankom koja vec neko vreme posluje u srbiji, ne mozes im vise uci u trag)

pola gornjih banaka gore vise ne postoji ili su u sastavu neke druge banke (Nacionalna Stedionica, Vojovdjanska Banka), tako da realno postoji 15ak banaka...

ontopic: ja sam u BancaIntesi vec godinama. zadovoljan sam, iz dva razloga: prvi je sto poseduju vrata koja se automatski otvaraju cim im pridjes, a ne kao u ostalim bankama da vratar mora da pritisne dugme, a ja da guram (mrzim Rajfajzenovce). drugi razlog je sto poseduju klasicne, dobre stare saltere, a ne izmisljotine poput onih u Rajfajzen banci :bljak: ...

Rajfajzen i ProCredit su BLJAK!
By жњ
nekada Zepter, a sada OTP

kako bilo, da si cestitam prvu zamenu kreditne kartice. istekla mi pre nedelju dana i odmah sam uzela novu. stara se vec izlizala, alal joj vera sto i ovoliko izdrzi :fancyklap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!