Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Bambi Plazma

Jabuka & cimet
4
31%
Lesnik
9
69%
By Sixto
Slika
Bambi kao jedan od najvecih konditorskih proizvodjaca u Srbiji je odlucio da nas obraduje jednom novinom! Na trziste do kraja juna je pustena u promet Plazma sa dva nova ukusa cimet/jabuka i lesnik. Za to vreme kompanija ce da osluskuje trziste i po isteku probnog perioda ona Plazma koja se bude vise dopala potrosacima uci ce u redovnu proizvodnju!

DA LI STE PROBALI NOVA DVA UKUSA I KOJI VAM SE OD NJIH VISE DOPADA!?

Sto se mene tice ista stvar kao i sa Bananicom, isto sranje drugo pakovanje, ukusi su tek nesto malo promenjeni da ne znam za sta bi se odlucio i da li bi uopste menjao originalnu!
By Swanheart
aaa to je skrnavljenje...plazma je klasika
Korisnikov avatar
By IriS
i ja mislim da je skrnavljenje, ali moram to da probam... ne mogu da odolim.

mislim da ima u Maxiju
By Swanheart
ali jabuka i cimet...to mi je ista kombinacija kao da su staviil jabuka i biber :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja mislim da sam čak i probao ovu sa lešnikom? ako se dobro sećam, nema nikakav ukus na lešnik; ali bila je suva pa možda zato
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Swanheart
ali jabuka i cimet...to mi je ista kombinacija kao da su staviil jabuka i biber :lol:
kad se pravi pita sa jabukama, najlepši je ukus kad se pospe cimetom preko :mljac:

a najbolji voćni čaj je kombinacija jabuka i cimet.

baš zato imam želju da probam ovaj keks, iako sam sigurna da je original plazma najposebniji i najbolji naš keks.
By Sixto
Pojedoh oba pakovanja, jebes mi sve ako ja ovde vidim razliku!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Swanheart
varas se, dusice, jabuka i cimet su strava kombinejshn:mljac:
By Swanheart
:swankijaodcimetaibiberatakodamenitonijesuperkombinacija:

:lol:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Volim obichnu plazmu, volim mlevenu u mleku, volim drobljenu sa nutelom i vishnjama u palachincima... :njami:

..nisam probao ova dva nova ukusa, no mislim da ce mi oba prijati:fige:

..mozda jabuka+cimet neshto vishe nego leshnik.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Lesnik i ne mirise na lesnik, ona sa jabukom je :bljak:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
nisam probao...kombinaciju jabuke i cimeta obozavam ali mi nekako ne zvuchi najbolje uz plazma keks...ma ni taj leshnik...neke stvari ne treba menjati.
Korisnikov avatar
By Katengl
Ja sam probao ono sa lešnikom i ima potpuno isti ukus, samo nekako čudno miriše i tanja je valjda. Neka, hvala...
Korisnikov avatar
By west end
:placko: nazalost bambi plazme ovde nema:placko::cupakosu:
Korisnikov avatar
By jukie
To je kao oni čudni smokiji koje sam jednom kupio u Merkatoru i više nikad neću... mislim da nisu prošli test publike pa se više ne viđaju...
Dakle, ako neko proizvodi proizvod sa UKUSOM nečega (luka, kikirikija, sira, lešnika, čega god), taj proizvod treba da ima UKUS tog nečega, a ne da bude fljać
Korisnikov avatar
By ogi_ns
glasao za lesnik

mada se ukus lesnika oseti tek kad je potopite u vodu!
:nerd:

cimet ne volim nesto...ne znam zasto ga |UVEK kombinuju s jabukama...
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by jukie
To je kao oni čudni smokiji koje sam jednom kupio u Merkatoru i više nikad neću... mislim da nisu prošli test publike pa se više ne viđaju...
Dakle, ako neko proizvodi proizvod sa UKUSOM nečega (luka, kikirikija, sira, lešnika, čega god), taj proizvod treba da ima UKUS tog nečega, a ne da bude fljać
Ali je čokoladni smoki mrak, pa još kad je odstajao malo u zamrzivaču! :love:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja probao lesnik i ne dopada mi se
Mislim da bi mi se sa cimetom dopao...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Dopadaju mi se i jedan i drugi, ali vise zato sto su "interesantni", nego zato sto zaista imaju pun ukus lesnika ili jabuke i cimeta... Zapravo, ne mogu da se otmem utisku "aromatizovanog" umesto "SA lesnikom" ili "SA jabukom i cimetom"... Kad ce tako nesto da naprave???
Sa lesnikom su im fine one mini tortice, kako li se vec zovu, one napolitanke sa simpaticnim vevericama na omotu.... :mljac:
Korisnikov avatar
By Marvin
A to su ta najavljena pobiljšanja...
Njah...

Ja se nadam da će konačno krenuti da je muljaju u nešto pa tako lepo u nesuvom stanju napraviti nešto extra.

Ali... majmun sam... probaću...
By ~ Le Saint X ~
Upravo jedem plazmu sa lesnikom...
SUPER JE!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By KiWi

Probao sam ovu sa lešnikom ... Možda su zamenili pakovanja, jer je ono bila najobičnija plazma ... :puzzle:

Ovu drugu ne želim da probam.
By ~ Le Saint X ~
prvi put da imas pravi erotski avatar!
:snob:
et toq!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!