Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Paris
Zamisli kad je slicno pitanje on postavio tebi nekoliko postova iznad? :pegla: Sta znaci to ganjanje i analiziranje..a ti ga optuzio da laze...ali to verovatno zato sto ti je drag...Obicno ljude koji su nam dragi nazivamo lazovima :seronjo:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa prije tog posta, ja sam mu pisao kilometarske postove i u2u pune podrske... I sad sam mu rekao da sam blago razocaran.
to je to.

kakve to veze ima sa tobom?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Recicu sve prof. Sandri Boslic!!! :lol:

not cool btw

:tea:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by bananica
deksi, nisi me skontao - lepra i tako to je samo bilo figurativno.
Hocu da kazem da toliko potenciras na tim nekim iskustvima, kao da imas 50 god, i da si prevalio buran zivot preko ledja. Skoro da nema teme u kojoj ti ne kazes da se to vec desilo tebi ili nekom koga znas. Malo mi je cudno da neko sa 18 godina iz sebe vec ima depresiju, samopovredjivanje i jos gomilu stvari.
Uz to, u zadnje vrijeme, skoro svaki tvoj post govori o kokainu ili speedu - od tema u Zezanju do Zdravlja....

Ne bih da kazem da lazes, iako sve ovo sto sam napisao indicira na to...
U nekim stvarima u kojima bi recimo trebalo da imam iskustva nemam nikakvog ali sto se tice ovih stvari koje sam rekao to stoji zaista....i tvrdim da bar pola forumasa nije prolazilo kroz 50% stvari kao i ja jer sam zaista bio i jos uvek sam u nekim stvarima,situacijama,fazama koje nisu bas uobicajene ili ceste....
Mozda potenciram na iskustvima kroz koja sam prosao kao i stvari kroz koje tek sad prolazim ali zato ne pokusavam da solim pamet bilo kome mojim postovima....

:apprentice:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ok, nije mi namjera da zapocinjem svadje.

Zaboravite sta sam rekao
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Paris
Zamisli kad je slicno pitanje on postavio tebi nekoliko postova iznad? :pegla: Sta znaci to ganjanje i analiziranje..a ti ga optuzio da laze...ali to verovatno zato sto ti je drag...Obicno ljude koji su nam dragi nazivamo lazovima :seronjo:
Ma opusteno Paris :cuddle:
Nema svako tako zanimljiv zivot kao ja :tos:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
honey, zacudio bi se kad bi znao koliko je moj zivot ispunjen...
Ali dobro, cinjenica da mislis da je razlog mojih postova upravo suprotno, govori vise o tebi, nego o meni...

enjoy your interesting life, nadam se da ces nekad ukapirati kakve si gluposti izvalio.
Korisnikov avatar
By Deksi
ok, nije mi namjera da zapocinjem svadje.

Zaboravite sta sam rekao
fair enough :eu:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
samo sto ja necu zaboraviti tvoju izjavu o zanimljivosti zivota...
njena povrsnost i glupost ucinile su da se uvjerim da nisi onakav kakvim sam te smatrao.

uzas...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
samo sto ja necu zaboraviti tvoju izjavu o zanimljivosti zivota...
njena povrsnost i glupost ucinile su da se uvjerim da nisi onakav kakvim sam te smatrao.

uzas...
"First remove the beam out of your own eye, and then you can see clearly to remove the speck out of your brother's eye. "
Korisnikov avatar
By V25
Deksi treba da se uozbilji i da se smiri. Nemoj sada da se promangupiraš, nema potrebe za time. Sve što u životu treba da vidiš, osetiš, zaznaš itd. doći će vremenom. Ne žuri i mani se tih narkotika. Zezanje može biti sjajno i bez toga. Veruj mi znam šta ti pričam!:carica:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Beogradjanin18
Zezanje može biti sjajno i bez toga. Veruj mi znam šta ti pričam! :carica:
Ma ja vec pola godine ne mogu da se provedem ako nema alkohola ili droge
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Deksi
Ma ja vec pola godine ne mogu da se provedem ako nema alkohola ili droge
Molim?! Ti bi mogao da se provedes bez alkohola i droge. To potpisujem i dajem desnu ruku u zalog. Mozda se radi o mestima na koja izlazis, ili o ljudima sa kojima izlazis, ili o svrsi izlazaka. Elem, samo govorim da bi mogao. Itekako.

@svi ostali: Ostavite decka na miru. U krajnjoj liniji, izbor je na svakom od nas.
Korisnikov avatar
By jukie
Možda je problem u tome što previše često pokušavaš da se provodiš. Napravi neku pauzu i radi dosadne stvari, pa će ti posle biti lakše da se ekscituješ sa manjim stimulusom
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
bejbi-jednom si mlad, i ne slushaj ove srpske babe narikache- radi ono shto mislish da je najbolje. inache malo biti high ume da bude bash kul. a tko suprotno misli-talk to the hand!

usput jel se bgd tetke rade ketaminom?:tea:
Korisnikov avatar
By HARP
Lepo je razumeti Deksija...
Svi smo prosli te faze kada smo pijancili i zezali se...
Znajuci njega, ne treba da se brine za buducnost. Bice uspesna osoba, cak uspesniji od nekih koji se trenutno dobro vladaju

Deksi :kiss:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Uh kad se setim maturskog:predaja:
Ne obaziri se na komentare, :minibounce: mogu :bj:
Korisnikov avatar
By Blady
Meni se desilo da odem dva tri puta naduvana i malo pod gasom, ali nisam nikog maltretirala... vise sam se tripovala oko ljudi i mase, i jako mi je sve bilo smesno pa sam se kidala... svasta moizes da zapazis kada si naduvan pogotovo.... ali nisam nikada to praktikovala jel mi je koncentracija bila katastrofa :P
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Samo jednom sam otishao u srednju pod uticajem par bensedina i prespavao pola smene dok sam drugu polovinu bio uzasno usporen.
Mogu da razumem da su ti smeshni odgovori koje si dao na tom kontrolnom.
Mogu da razumem i da se lepo osetjash kad si naduvan i sl.
Ali ne mogu nikako to da ne mozesh da se zabavish i bez toga. Menjaj drushtvo, menjaj sebe, shta god. Nije to nimalo naivna stvar. Chak ni trava a kamoli neke teze droge. Jedna drugarica je vrlo uspeshno razvila epilepsiju (od koje ranije nije bolovala)duvajutji, a drugu je bukvalno prso mozak na plazi.
Deksi znash da si mi simpa ali stariji sam pa moram malo da popujem ;)
Korisnikov avatar
By Neca
Naravno da je kul biti razbijen na chasovima. Kakvo ce secanje na shkolske dane imati neko ko se godinama smarao?
Deksi brate uzivaj dok mozesh i dok se kita dize...

:tea: :tehno:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Neca
uzivaj dok mozesh i dok se kita dize...
:roflmao: :jezik: :andjelak:
Korisnikov avatar
By m..
Jao tako sam se ja zajebala kad se radio Gorski Vijenac, navata me neki seljober iz drugog odeljenja da smrcemo neki dop u wc-u pred pismeni iz srpskog, i meni zine dupe (inace sam radila dop citava 4x u zivotu, grozota jedna), i kao izvucem lajnu, dop ko dop, neko govno.

I dodjem tu na pismeni, kad tema "Ko na brdu ak i malo stoji bolje vidi no onaj pod brdom - upotreba alegorije (ili vec tako neceg, neke stilske figure, neke one razvijenije da kazem) u Gorskom Vijencu".

I sad, ja ne da sam bila na brdu, bila sam iznad 7 brda, u jebenoj stratosferi, od onog pajda me tipa svrbe kolena i puca mi patka za pismeni, a treba tu da odzujim dvocas. Inace sam volela i postovala profu, ali ti pismeni i te teme, inspirativno ko goblen, onaj sa andjelima.

I sednem ja da pisem, i ne ide mi, i fokusiram se ja, sve loveci bilo kakvu emociju ili nesto, na ovu zemlju i njene mudrosti (tad je jos Sloba bio na vlasti) i napisem neki politicki traktat na 5 strana gde pljujem sve od slavskog kolaca do tezgi na Zelenom Vencu preko opste krezavosti i neprosvecenosti. Sve po sistemu ne bije boj svijetlo oruzje, boj bije srce u junaka il nesto.

I tako se ja unesem i skrabam te sumanutosti skoro pa sat ipo i onda se uvatim, procitam deo i proradi mi kliker kako to nece da leti kod Srbina, ma koliko liberalan, pretpostavljeno gay i kool baja bio, vec vidim 1 ko vrata i sebe kako citam to pred razredom, i uhvatim i prezvrljam ceo pismeni, ostavim samo 4 random reci neprezvrljane.

Kako sam ga lepo prezvrljala, vezbanka je bila teget cela. Anyway, dobila sam keca, gledao me cudno neko vreme, al bar nisam morala da citam mudrost pred razredom, to bi me ubilo.

Isto sam jednom na matematici smrkala exer, al to je proslo bez vecih posledica, samo sam se smorila od neizdrza u ucionici. I slusala sam o drogama na casu psihologije na trodonu, ju zlo. Dobro i bila sam naduvana skoro uvek, al sam gledala da ne napravim sranje gde ne moram, ionako sam bila dovoljna u toj V bgd i imala impresivnu kolekciju ukora.

I imala sam taj biser naduvana na matematici, radila se neka trigonometrija, treba da izjednacis jednu stranu jednacine sastavljene od nekog proizvoda zbira kosinusa i tangensa pa sve nesto sa kvadratima sa drugom, neko kilometarsko zlo za mentalnu gimnastiku. I radim ja to, nesto tu mnozim, vrtim se u krug, sve je tacno, vozim ja tu jednacinu, ne bas sigurna u kom smeru, dosla skroz do dna table, vec negde nazirem potencijalno resenje kroz onu shumu kolicnika i zbirova, izvukla sam neko cudo ispred i.. Kad ova me zaustavi i pita "Dobro, a gde ti je tu sinX?" Meni naravno nije jasno sta hoce od mene, tabla puna sinusa, gospodjo mogli ste to i na klingonskom, i ja ladno uhvatim i pocnem da pokazujem sve sinX napisane na tabli, a razred se valja od smeha po podu... Ni dan danas mi nije jasno sta je ta htela od mene, osim da me baci na popravni.

Ma zlo, sva sreca pa sam prestala da se drogiram negde tu pred fakultet, da sam tako nastavila imala bih ementaler umesto mozga.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jednom sam dosla "Pijana" na cas....mada ja to i ne bih nazvala pijanstvom....bezvezurija neka...

Inace mi tako svejedno ko sta radi i smrce i duva, jedino mi je zao kad se likovi uduvaju pa spopadaju sve zive...danas sam gledala nekog klinca koji glumi facu onako naduvan hteo da bije nekog malog...a ovaj se skenjo....a ovaj naduvani je tako ogavan....c.ccc....kako bih ga zapucala :mad:

Inace obozavam skolu....volim te bezvezurije sa drustvom, volim da se smejemo, da pijemo, da uzivamo na keju dok su casovi....ma obozavam skolske dane i ubicu se kad prdju :(
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Deksi
Jel praktikovao jos neko da dolazi u skolu ucirkan ili pod dejstvom narkotika ponekad?
Tek sad izvaljujem kako je to kul :kasalj:
1. Nikad. Mislim, meni je shkola uvek bila nesto sto treba odraditi maximalno fokusirano i profesionalno, kako bi kasnije imala vise vremena za zajebancije i kako mi nikad niko od profana ne bi okretao fiksni telefon da se zali na bilo sta. Uzorno dete :skola: Jedino sam redovno 'zaboravljala' da napomenem roditeljske sastanke, jer mrzim da me analiziraju.

2. Nije kul. A ti kako hoces.
Korisnikov avatar
By malecka
yeah... smatram da uopste nije "kul"... mislim, bolje je trezan i svestan visiti sa drustvom i zezati se nego unistavati sebe... ok, treba uzivati dok si mlad, ali postoji mnogo vise nacina -- samo treba naci prave osobe...
ah... bilo je tako extra u skoli... na casovima... i van njih... :beba: :(
By Speculum Columbae
Ja sam, ponekada na velikom odmoru pio martini.
Which is not cool, but I got over it.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!