Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
JA OBOZAVAM NARODNJAKE..... :love:

Nije me sramota da to priznam, uvek otkinem gde god cujem neku "moju" pesmu....non stop mi je mp3 sa narodnjackim hitovima u usima... :klap: :klap: a telefon mi je pun tih novih, a i starijih, narodnih hitova....sta da kazem NARODNJACI SU ZAKON....uvek i svuda sam spremna t da kazem:carica:
By Simor
Kako razumem ovo o čemu piše MinaHarker! Nedavno sam prisustvovao jednoj svadbi, i svi ti mladi, urbani, slušam-elektroniku likovi su u jednom trenutku tako zatalambasali svojim dupetima i pustili glas uz najcrnje kafanske narodnjake, da ih je prosto bilo zadovoljstvo gledati. Znali su svaku, ali jebeno svaku reč od svake, ali jebeno svake narodnjačke naricaljke.

Mada, ja mislim da danas među mladima i nije uopšte sramota slušati narodnjačke i denserajske hitove. Naprotiv! No, znam da su mi neki stariji prijatelji pričali da je to svojevremeno bilo sramota, i ljudi su u srednjim školama slušali The Smiths ili The Stone Roses ili neki jazz.

Vremena se menjaju ("tranzicija", braćo i sestre, "tranzicija"!) - zato da se se Morrissey i pojavio na Eurosongu, siguran sam da bi u Suburbiji i dalje Marija Šerifović bila i ostala jedina gej subverzivna ikona. Jebeš Morrisseya i "What Differences Does It Make" ili što nesrećnik pominje Pasolinija.
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...znam dosta takvih slucajeva ali opet polazim od toga da ja iako ne slusam toliko narodnjake sam dosta upucen jer se uvek do tebe nadje neko ko slusa, mnogi samo o tome i pricaju pa nekad hteo to ili ne si u toku.
A sa druge strane to ne skrivam, volim da sam obavesten i volim da mogu da pricam sa ljudima i o stvarima koje me ni malo ne zanimaju... :nesiguran:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!