- 02 Jun 2007, 22:57
Ima li nas vise na forumu koji se malo ozbiljnije bavimo teretanom a ne idemo da bi malo hodali na traci!? Da prodiskutujemo malo, razmenimo iskustva!?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DeleteJa ovu zenu obozavam!
Tu sam!
Ja danas pauziram jer sam juce razvalila bicepse.
Ako cemo malo ozbiljnije o tome, evo za pocetak da napisem svoj "program" za bicepse...pa ko hoce nek` se nadoveze![]()
Naizmenicni pregib bucicama 3X20 (po 7.5kg)
Pregib na skotovoj klupi (Z sipka) 3X15 (10kg)
Pregib na skotovoj klupi bucicama 3X20 (po 5kg)
Pregib na kosoj klupi bucicama 3X20 (po 5kg)
Pregib na ravnoj klupi-lezeci 3X20 (5kg)
Naizmenicni pregib bucicama (sedeci) 3X15 (7.5kg)
Povlacenje na gore preko donjeg kotura kros masine 3X15 (15kg)
i za sam kraj, ako mi ostane snage koncentracioni pregib bucicama (lakat oslonjen na unutrasnju stranu butine) 3X12 (po 6kg)
I ja posle ovog mene nikako ne moze zaobici upala misica![]()
Originally posted by DeleteSuper ti je ovaj spisak vežbi.
i za sam kraj, ako mi ostane snage koncentracioni pregib bucicama (lakat oslonjen na unutrasnju stranu butine) 3X12 (po 6kg)
Originally posted by DeleteZENO!!!!!!!
Tu sam!
Ja danas pauziram jer sam juce razvalila bicepse.
Ako cemo malo ozbiljnije o tome, evo za pocetak da napisem svoj "program" za bicepse...pa ko hoce nek` se nadoveze![]()
I ja posle ovog mene nikako ne moze zaobici upala misica![]()
Originally posted by FireGoxKako ti samo zavidim!
Ja imam najboljeg trenera u BG, on mi sve objasni za najmanji misic sta treba da radim, koliko i kada![]()
Rezultat ne moze da omane![]()
Trener mi je![]()
Originally posted by Kiborgjednorucna stojeca
-ono kad staviš teg iznad glave pa ispravljaš ruku, ne znam kako se zove ta vežba
Originally posted by Kiborgpopularno
-dižem teg u stranu, ispravljene ruke
Originally posted by Renoir
ZENO!!!!!!!
Are you crazy?
Ja radim najvise tri razlicite serije
sa po 8 do 10 ponavljanja...
kombinovano sa propadanjem
Originally posted by StormLEZECI PREGIB SA BUCICAMA
Jedino mi nije jasno kako se radi taj pregib na ravnoj klupi ležeći.
![]()
Originally posted by SixtoProsecno dobra vezba, ali je najbitnija stvar da noge budu potpuno prave, ako ih samo malo savijes, moze da se uradi cak i duplo vise.
Ja sam pokupio fudbalerski fazon! Sedne se na pod naspramno dvoje vezbaca ruke na pod pored tela ili u vazduhu i nogama se naizmenicno kruzi! Vezba ubija trbusnjake!
Originally posted by DeleteTo smo radili u vojsci, i svaki put kad mi je brat tu kad radim vežbe, teram ga da mi pomaže. To je stvarno najbolje. A pošto je jak ko zemlja, ako se ne iskontroliše, mogao bi tako da mi gurne noge da slomim pete o patos
Inace, za mene je najjaca vezba za trbusnjake ona kad lezim i dizem sastavljenje, ispruzene noge, a neko stoji iza i gura mi noge ka tlu, ravno i u stranu...ta vezba rastura trbusnjake ako se pravilno izvodi i ako taj neko ko vam gura noge ima mnooogo snage.
Originally posted by SixtoPa ne bih se bas slozila sa tobom...to je vec vezba za neke druge misice...i sam efekat na trbusnjake nije identican kao kad guzu drzis na tlu
da da u pravu si, al ne treba dizati noge prvenstveno vec gurati karlicom napred da seguza odigne!
Originally posted by KiborgHehe, ne znaci to da je on mnogo jak, nego da su tvoji trbusnjaci slabi
To smo radili u vojsci, i svaki put kad mi je brat tu kad radim vežbe, teram ga da mi pomaže. To je stvarno najbolje. A pošto je jak ko zemlja, ako se ne iskontroliše, mogao bi tako da mi gurne noge da slomim pete o patos![]()
Originally posted by KiborgOvako nasumicno, mislim da mozes da radis i veslanje sa bucicama. Vrlo prosta, a ucinkovita vezbica.
Ako ima neko neki predlog, za vežbanje u kućnim uslovima, biću mu zahvalan.
Originally posted by DeleteOriginally posted by SixtoPa ne bih se bas slozila sa tobom...to je vec vezba za neke druge misice...i sam efekat na trbusnjake nije identican kao kad guzu drzis na tlu
da da u pravu si, al ne treba dizati noge prvenstveno vec gurati karlicom napred da seguza odigne!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!