- 02 Jun 2007, 09:39
Danas vodim sestrica na prijemni sta god to znacilo) u muzicku skolu. Njegov otac ima ideju da posto sam ja svirao klavir i harmoniku i primljen kao najtalentovaniji u generaciji, da i njegov sin ima talenta. I ima. Samo postoji jedan probelem. Dete zeli da svira gitaru, ane harmoniku, ni klavir, a tata ga je prijavio za harmoniku (navodno da bih ja mogao da vezbam sa njim). Well, nece moci tako. Moracu nesto da izmuvam sa svojim bivsim profesorom da ga prebaci na klasu za gitaru.
Mene su na prevaru roditelji ubacili na klsau za harmoniku, na moju srecu, brzo sam se prosvetlio, shvatio i zatrazio i odsek za klavir. Tako da sam ipak uspeo u onome sto sam zeleo, bez obzira na roditelje. Sta je posle bilo, nije vazno...
Da li na tako glup nacin (ja mislim da je ovo bolje, a ono losije i to ces da sviras) treba sputavati decu?
Nikada mi nije jasno zasto to roditelji cine. Ma sve bih ih uza zid pa pljucka po svakome.
Na srecu, sestric ima ujaka...
p.s. Usput, ima sve potencijale da bude gay. To su primetili psiholozi jos dok je bio u vrticu, pa su ga roditelji nekoliko godina gotovo krili od mene...
Kako god okrenu, mislim da ce on ipak doci meni na grudi kada malo odraste!
Mene su na prevaru roditelji ubacili na klsau za harmoniku, na moju srecu, brzo sam se prosvetlio, shvatio i zatrazio i odsek za klavir. Tako da sam ipak uspeo u onome sto sam zeleo, bez obzira na roditelje. Sta je posle bilo, nije vazno...
Da li na tako glup nacin (ja mislim da je ovo bolje, a ono losije i to ces da sviras) treba sputavati decu?
Nikada mi nije jasno zasto to roditelji cine. Ma sve bih ih uza zid pa pljucka po svakome.
Na srecu, sestric ima ujaka...
p.s. Usput, ima sve potencijale da bude gay. To su primetili psiholozi jos dok je bio u vrticu, pa su ga roditelji nekoliko godina gotovo krili od mene...
Kako god okrenu, mislim da ce on ipak doci meni na grudi kada malo odraste!