Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Ni ja nisam nikad išao... u osnovnoj nisam želeo da više gledam te skotine siledžije koje su me mučile 8 godina... u srednjoj smo se svi raštrkali još sredinom četvrte godine i u školu dolazili periodično... apsolventsko veče moja generacija nije ni imala zbog nekih tumbanja rasporeda i prelaska na nove statute...

Kao što neko reče, ako se već održi žurka na zadnji dan škole i svima bude lepo, onda je bezveze organizovati još jednu formalnu žurku... meni se jako dopalo kad sam gledao onu seriju Beverli Hils pa su oni imali maturalni doručak ili maturalno prepodne umesto noćne žurke.
By Sixto
U srednjoj je bilo vise nego pateticno, svi ispolivani vinom pevaju 'A sad adio' dok razredna vec posle sat vremena veceri sitnim korakom napusta salu hotela Park sa satom u ruci koji je dobila!
Najbolje je ipak bilo zadnji dan skole sa trubacima, bez suza i preserancija!
Korisnikov avatar
By malecka
meni je bilo eeextra!! :) stvarno mi je bilo fenomenalno vece... i svi su bili neverovatno slatki... :D muzika je bila extra (Sstari rock i tako to... posle domaca muzika... onda deo sa karaokama... i tek pred kraj kratko deo sa narodnjacima i tugaljivom muzikom kad vise niko nije mogao da stoji na nogama, kad su bile suze i sl)... :blink:
Korisnikov avatar
By ns.happy
cestitam sinovac, postao si musko!

moja matura je bila fenomenalna, pored nesuglasica koje su postojale u toku skolovanja, te veceri smo svi bili zajedno i slozni. ma, prelepo secanje. u stvari, od maturske ekskurzije je sve bilo savrseno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!