Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Došao je i taj dan!!!! Konačno sam završio gimnaziju, završio sa maturskim ispitima, i ono što mi sutra predstoji jeste matursko veče. Nisam nešto preterano ushićem, ali mi je opet nekako čudno. Nisam očekivao da će sve to tako brzo doći. Kakva su sećanja naših forumaša sa maturske večeri?
By Swanheart
hmm...recimo da se moj komsiluk vise radovao mojoj maturskoj veceri od mene...samo jos jedan stepenik i nista vise...ne znam oko cega tolika fama...
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja se secam samo da sam isla kod kozmeticarke da me nasminka... Posle otprilike dva kilograma sminke na mom licu,rezultat je bio da se na video snimku videlo kako pokusavam da odlepim trepavice. :blush:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Blah! Prvo :soping: a onda sminkanje pa 'ajmo curice, 'ajmo decaci - je**li nas narodnjaci. :zev2:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ah...bese to davno :rotflmao:

Ja sam bio ushicen i voleo sam sav taj shoping :imsogay: i radovao sam se sto je moja "Grace" bila na isti dan sa svojom skolom kad i ja pa smo imali zajedno matursko :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ah da, btw, cestitam ti malisa :cvece:
Korisnikov avatar
By Escobar
ne otisao na svoje :D

ali sledece godine jesam, i bio je to najdosadniji izlazak u mom zivotu. i sto rece shmizlica, toliko sam sminke imao da sam negde oko ponoci morao da je skidam u (muskom) wc-u naocigled svih :tetka:

posle su hteli da me bace u Savu neki idioti, sa splava.... :kesa:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ah, da - splavovi... Posle maturske veceri (Hyatt) se drustvo skupljalo da idemo zajedno na 'Lukas'. :cupakosu: That was not my cup of tea. :icequeen:
Korisnikov avatar
By jenny
joj i meni je bilo ono...dosadno...poprilichno :hmm:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A najgore mi je bilo gledati sve te fino (uglavnom) obucene osobe kako se klate i mesaju uz najvece hitove Stoje, Mileta Kitica i sta-ti-ja-znam-vec-koga. :meduza:
Korisnikov avatar
By jenny
ma ja se i ne secam koja je bila muzika...ma ne secam se skoro nichega (i to ne zbog alkohola!) znam samo da smo na kraju otishli na neki splav i da sam jedva chekala da odem kuci. :nesiguran:
By ItIzAj
bas sam cekala da neko postavi ovu temu da vidim da li sam ja jedini idiot kom je svejedno da li ce ici na matursko vece ili ne...
zurka za poslednji dan skole mi je bila vrh i bilo bi mi ok da se cela prica na tome zavrsi.
Korisnikov avatar
By Boshko
moje matursko je bilo tako davno da se skoro i ne secam kako je bilo... secam se nekih slagera, stiskavaca, cipela simika...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Boshko
moje matursko je bilo tako davno da se skoro i ne secam kako je bilo... secam se nekih slagera, stiskavaca, cipela simika...
:rotflmao:

Dodji vamo matori :mazi:
Korisnikov avatar
By Herald
Bio sam obucen u belo. Bela majica kratkih rukava(oko rukava kao nesto crno i na sredini neki natpis), bele pantalone, bele cipele = covek u belom. Drugarica koju sam pratio je bila u haljini od 10.000 ili 20.000 din, zaboravio sam. Posle smo se udaljili jedno od drugog. Tacnije ona :)

Meni bilo lepo. Prof. su super kad su pijani. Svi su igrali, pevali, sve super.

Imao sam i plavu jaknu, ali sam je ostavio u kolima.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao, ja sam posle vecere zaglavio u neki nocni klub, odnio se apsentom, i ujutro oko osam razvalio vrata od sobe u studenjaku...
i da sam u jednom momentu klecao ispred profesorke muzickog igrajuci uz narodnjake:doh:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se secam iako je isto bilo davno... :sigh: Prvo je danima bila priprema za to, pa sam sila sve sto sam planirala da obucem, pa nisam bila zadovoljna, mada sada kad pogledam slike lepo sam izgledala. Kod nas nisu bili narodnjaci. Posto je bilo manje muskaraca spojili su nas sa nekom drugom skolom, pa sam ja bila jedna od onih koje su ti nepoznati birali za ples. Bila sam sva srecna sto sam bila u centru paznje, to mi je u tim godinama bilo od velike vaznosti :drama: Lomila sam se na nekim stiklama, ali ipak je to bilo matursko. ;) Kad nisam plesala bila sam sa moje dve nerazdvojne prijateljice i nekako nisam bila svesna da ce se nesto promeniti. A promenilo se... Nekako mislim da to vece jeste vece kraja jednog razdoblja. I zivoti cesto odu nakon toga u sasvim razlicitim pravcima.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
U osnovnoj smo matursko veche slavili na Kopu. Mesechne pripreme oko svilenog odela pale u vodu jer sam cipele ostavio kutji a bash niko nije imao obichne bele patike koje bi se uz to uklopile pa sam ishao u farkama i majici i super se proveo.
U srednjoj smo slavili u Inexovom restoranu. Setjam se da smo morali da onako skockani prepeshachimo ceo Knez, prava mala parada za prolaznike. Setjam se da je upao drugaricin psyho dechko i pretio joj. Posle kolektivno otishli na Lukas (vidim da je to tradicija).
Na faksu smo reshili da bojkotujemo to veche i imali smo samo dodelu diploma uz neke koktele.
A sada slede godishnjice svih tih vecheri :backstab:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Swanheart
samo jos jedan stepenik i nista vise...ne znam oko cega tolika fama...
:up:

Ne shvatam sto je to toliki uspeh, valjda je normalno da covek maturira srednju skolu.
ali zato apsolventsko vece je nesto vise:njanjanja:
Korisnikov avatar
By erkondisn
ni maturalno (koje je bilo tako isforsirano i lose, ali u pripizdinama se doslovno zivi za to), ni apsolventsko (ta promocija mi je bila veca tlaka, svadjao se sa starom u autu jer sam htio da mi posalju jebenu diplomu, koju sam ionako nakon toga uvalio u neki kutak ormara, postom)...
mislim da vise roditelji zive za te trenutke nego osobe koje to kao fol slave :)

najljepse je kad ti prva placa sjedne na racun :bajapatak: i kad konacno ne ovisis ni o kome
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by L O S T
ali zato apsolventsko vece je nesto vise:njanjanja:
nije ni apsolventsko vece nikakav uspeh ako ne zavrsis fakultet...
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Nismo isli... :rida:

Nismo mogli da se dogovorimo ko da ide i da li cemo da nosimo haljinu ili smoking. A svadja je bila unutrasnja naravno, nekako smo tada bili zbunjeni i nismo jos znali sta se desava sa nama. :sigh:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Boshko
nije ni apsolventsko vece nikakav uspeh ako ne zavrsis fakultet...
Naravno:kralj:
By fazza
Propustio sam oba maturska! :rida:

Na kraju Osnovne shkole smo bili na Kopu, mada tamo nishta nismo slavili, a
mislim da je posle par dana organizovano matursko veche na koje nisam otishao
jer sam bio ljut na pola razreda. Svi su bili podivljali, dvmao ih pubevtet i
popizdeo sam i nisam otishao. Ne secam se ni gde je organizovano...Mislim da
je hotel "Jugoslavija", al' davno beshe, izdalo me pamcenje. :)

U srednjoj takodje nisam ishao na matursko. Nisam imao ni najmanju zelju bilo
koga da vidim.

Za ovo prvo matursko mi je jako zao shto nisam otishao, mada se sve nadam da
cemo uskoro slaviti neku godishnjicu, ako se nadje neko ko ima dovoljno zivaca
i vremena da to organizuje, a za ovo drugo se ne kajem ni najmanje.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by SashaVsSasha
Nismo isli... :rida:

Nismo mogli da se dogovorimo ko da ide i da li cemo da nosimo haljinu ili smoking. A svadja je bila unutrasnja naravno, nekako smo tada bili zbunjeni i nismo jos znali sta se desava sa nama. :sigh:

Obozavam ovo dvoje :love: :kralj:
Korisnikov avatar
By Escobar
JA VOLIM SASU. SASU NE VOLIM.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Prvo, cestitam.
Potisla sam iz svog secanja veci deo tog dana. Samo ponekad ispliva u vidu fleseva, kao u horor filmovima.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni je bio super samo osecaj posle mature.
Jer sam se osecao slobodno i kao da je ceo svet moj, da mogu gde hocu, raditi sta hocu, putovati jednom recju freedom.

Samo matursko vece je po meni zurka ko zurka.
Ionako u svakom razredu uvek neko mrzi nekoga i jedva ceka da se skola zavrsi da tu osobu/osobe nemora vise da gleda svaki dan :D
Korisnikov avatar
By GIAGIRL
Samo da se setim ... da.. sinoc nam je bilo lepo ... Imali smo svece, posute ruze po stolovima, baklje , svedski sto...
Ja sam naravno bila mnoooogo slatka , imala sam svoju stilistkinju. Frizura, sminka...
Zavrsila sa drugaricom iz razreda u wc-u . "pricale" .. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!