Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
ne umem da razmisljam hipoteticki :glup: :devokicaobozavadelfine:
jbg, sta da ti kazem, jasno je sta hoces da kazes, ju ar rajt.
Al' ovako, oni su ugrozeni pa mogu na to da se vadim :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
najjaci opstaju. ko se ne nauci prilagodjavati bice pojeden. dinosaurusi to nisu znali i gde su sad? pojedeni su :pecenje:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by ns.happy
najjaci opstaju. ko se ne nauci prilagodjavati bice pojeden. dinosaurusi to nisu znali i gde su sad? pojedeni su :pecenje:
okej ajd da tebe sad bacimo golorukog u pustinju i prasumu, pa se drzi tog surovog zakona prirode, umesto da teoretises iza toga monitorcica, zasticen.
mislim da je dinosauruse progutalo neko ledeno doba, moracu sad na net da izgooglam tu cinjenicu. :google:

EDIT: ah bejah blizu, ledeno doba, tu i tamo :kosa:

dakle, dinosaurusi nisu bili ispeceni, pa pojedeni, oni su naprosto nestali pre 65 miliona godina. Sad, postoje razlicite hipoteze o njihovom nestanku, a jedna od njih vezana je za pad ogromnog meteorita na Zemlju. I meteorit bejase tako veliki da je njegov udar podigao takav oblak prasine i stvorio zaklon izmedju Zemlje i Sunca. Samim tim suncevi zraci nisu dopirali (a sve ovo hipoteticki) do povrsine zemlje i biljke nisu mogle da sebi stvaraju hranu procesom fotosinteze. Usledilo je izumiranje herbivora i karnivora usled sukcesivnog povecanja nedostatka hrane.

Stoga ne bih opravdavala ili slegala ramenima na zalosno kaspaljenje delfina recima: ah, zakon prirode! najjaci opstaju, jer u tom slucaju, ne znam kako je covek opstao, posto je najslabiji. Nemojte mi samo reci da je zato sto je najinteligentnija zivotinja, pa znj je vec utvrdila da je to svinja (iako nauka tvrdi da su to simpanze), jedino ako ne zaboravimo ono staro orvelovsko ili ga se prisetimo: da se vise ne moze znati nit' razabrati ko je svinja, a ko covek. :meda:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
:roll:

Dobro, saskice, smiri se, dobro!
Znate, jako voli delfine. :psiholog:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Umiljato janje, dve sise sisa

:hypno:

Sta hoces da kazes, Sasha?

Pa, maco, to ti je kao i sa ljudima. Eto, delfini su lepi, dobri i umiljati, pa ih svi sazaljevaju i vole, dok su svinje ipak svinje (ruzne su i zle- bilo je slucajeva da pojedu coveka iz ciste potrebe, za razliku od delfina koji se cak koriste, kako smo pomenuli, u terapeutske svrhe)
Mislim da sam kao covek vegetarijanac objektivan po ovome pitanju. :meso:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by SashaVsSasha
Originally posted by ns.happy
okej ajd da tebe sad bacimo golorukog u pustinju i prasumu, pa se drzi tog surovog zakona prirode,
vidis maco, ja bih verovatno uvenuo kao zumbul, ali neki beduni i zive tako u pustinji i cinjenica je da se covek prilagodio. molim lepo, surova istina, i ja volim delfine da se zna, puna mi je soba njihovih figurica i plakata, ali isto tako voim i dodo pticu koje vise nema. u prirodi ne opstaju najsladje vec najjace zivotinje...
Korisnikov avatar
By Pauceti
I ako ne opravdavam ovo sto su uradili ne svidja mi se generalizacija "japanci"
Korisnikov avatar
By Kiborg
Slažem se, ni meni se ne sviđa ta generalizacija. Kod nas se svinje tradicionalno kolju na isti način. Preseku im se vratne arterije i čeka se da u agoniji iskrvare na smrt. Štrojenje takođe nije nimalo prijatniji postupak, pa ipak ima nas koji se gadimo tih "procedura".
U svakom slučaju, ovo spada u top 5 najodvratnijih stvari koje sam u životu video. Zajedno sa onim pokoljem foka u Kanadi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!