Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Dakle posle Pakijevog komentara da bi njegova mama izasla u gay klub moja je takodje digla dreku oko toga kako hoce u izlazak :lol:

Ima li jos loodih kao sto su nase?
Ili bi neko da povede svoju na silu :rotflmao:

Bilo bi interesantno to da organizujemo :lizalica:

sta mislite?
By Swanheart
pa mislim da bi to bilo zanimljivo outovanje...
mamu za ruku...i tamo da joj kazem:"znash mama Zonche nije moj decko...on vec ima decka...a vidis ovde sam svakog petka i subote do fajronta dok ti mislis da spavam u stanu"
Korisnikov avatar
By Mizza
Moja je razmisljala o tome jos pre vise meseci. Mada meni bi bilo neprijatnije nego njoj.

Ne bih se ja u to upustao... :hand:
Korisnikov avatar
By Draco
Ma begaj! Jedva sam je odgovorila od registracije na forum, naopako da me jos gleda u startovanju tsushis..
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jest da bi mi bilo malo weird :sveca:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja bih moju rado, ali... :placko:
Korisnikov avatar
By Dina
A mozda biste mogli da izadjete sa mamama u neki gay kafic - Smajli ili sl? :eureka:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mr.Ja
Ja bih moju rado, ali... :placko:
Joj jebiga.Ja mojoj nesmem ni da priznam bog zna kako bi reagovala.Dok je bila u Nemackoj davno tamo je volela da se zeza sa gay ljudima sa kojima je radila u restoranu chak sam cuo da im je umirala od smeha, izlazila sa njima, druzila se ali da joj sin bude gay to je vec nesto drugo.
Mislim da se one brinu o saputanju iza ledja od strane komsiluka i slicno a i zna se da svacija mama zeli unuka.:jbg:
By ~ Le Saint X ~
moja je toliko luda, da bi pristala...
pa kada je imala trip da mi ona nalazi decka...
verovatno bi ovo shvatila kao priliku da mi nadje decka po njenoj meri

:)
Korisnikov avatar
By ::fy::
Mislim da mama treba da izlazi sa svojim drugaricama u klubove/barove više prikladne njima. Ne može mama biti prijatelj/ica za pod ruku pa na žurku. Ali u svakom slučaju lep je gest Pakijeve majke što je tražila da vidi gde joj sin izlazi i sa kim, ali neke tajne treba da ostanu tajne...tj, to nisu tajne već privatnost
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nema veze. Cilj je povesti mamu, a to kakav ona odnos ima prema gej populaciji moze samo da doprinese saspensu.

A mogli bismo da organizujemo vece "povedi svog omiljenog homofoba". Okej, sad pocinjem da zvucim kao Loni. :giggle:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Dzelajza Rouz

A mogli bismo da organizujemo vece "povedi svog omiljenog homofoba".

:lol: :rotflmao:
Ovo mi se dopada, ahahahaha!!! Ja vec imam par kandidata, samo da se caskom posla ne uklope u drustvo, mhm?????? ;) Otpade onda moto veceri. :giggle: :cheer:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ForeverYoung
... lep je gest Pakijeve majke što je tražila da vidi gde joj sin izlazi i sa kim, ali neke tajne treba da ostanu tajne...tj, to nisu tajne već privatnost
Pa nije to razlog njene želje da ode jednom u Alijansu, već je prosto znatiželjna (kako to izgleda gej-klub :drama: ) ... A to šta je privatnost valjda određuje svako sebi, tj. svako za sebe. Plus što sad kad je sve ok u mom odnosu sa njom treba još i da joj zabranjujem ulazak u prostor kluba sa nekom svojom prijateljicom ? ... Ne pada mi napamet. Em što ne želim da ograničavam ičiju slobodu, em što sam joj ja prvi i predložio još prošle godine u vreme autovanja da dođe u klub sa nekim i uveri se da to nije kupleraj, striptiz bar, već jedno i više nego odlično mesto za provod svih onih koji to žele... :)
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ma ok Paki, znam da si poznati manipulator :smeh: Svakako da nisam govorio da ne smeš da dovedeš majku, već sam samo izneo svoj stav po tom pitanju. Ja nikada ne bih mogao da sa majkom idem na bilo koju žurku.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa nemaju svi "drugarski" odnos sa roditeljima
:lizalica:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ForeverYoung
Ma ok Paki, znam da si poznati manipulator :smeh: Svakako da nisam govorio da ne smeš da dovedeš majku, već sam samo izneo svoj stav po tom pitanju. Ja nikada ne bih mogao da sa majkom idem na bilo koju žurku.
Pa ne bih išao sa njom...
Originally posted by Paki
treba još i da joj zabranjujem ulazak u prostor kluba sa nekom svojom prijateljicom ?
... nek' se žena provodi, a vala i ja ću ...

(zamišljam samo kako je Bisa startuje ... :pucaodsmeha: )
Korisnikov avatar
By M M and I
Moja vec bila...i nije joj se dopala muzika...ne voli zena Eurovision-trash...
Korisnikov avatar
By Deksi
nema moja vremena za klubove,za neki gay kafic bi verovatno pristala ali mene smara moja mama tako da noooo!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morganova keva odlazi u gay klubove i lovi piletinu...zna zena kako da zivi.
Korisnikov avatar
By schatzist
ma ja ne znam kako bih sa mojom, i u koji kafic da je od vedem :(
ali bih strasno voleo da zajedno, pod ruku, se pojavimo u alijansi :lol:
nema boljeg bodyguarda od mama :lol: :lood:

odoh po mamu :putnik:
Korisnikov avatar
By m..
Moja keva hoce na Stonese, al mislim da bi joj gay klub bio pogolem zalogaj. Muvala je onaj Labrisov bilten o autovanju 6 meseci po gajbi a da rec nije rekla, tako da kontam da nije spremna na tako nesto ni u ludilu. Leta '98. je bukvalno prehrtanjivala moja 2 gay prijatelja tako da je imala pederbal u kuci, to nije problem, nego valjda se nada unucicima, pa, mhm. Keve.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!