Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by bananicaU nekim stvarima u kojima bi recimo trebalo da imam iskustva nemam nikakvog ali sto se tice ovih stvari koje sam rekao to stoji zaista....i tvrdim da bar pola forumasa nije prolazilo kroz 50% stvari kao i ja jer sam zaista bio i jos uvek sam u nekim stvarima,situacijama,fazama koje nisu bas uobicajene ili ceste....
deksi, nisi me skontao - lepra i tako to je samo bilo figurativno.
Hocu da kazem da toliko potenciras na tim nekim iskustvima, kao da imas 50 god, i da si prevalio buran zivot preko ledja. Skoro da nema teme u kojoj ti ne kazes da se to vec desilo tebi ili nekom koga znas. Malo mi je cudno da neko sa 18 godina iz sebe vec ima depresiju, samopovredjivanje i jos gomilu stvari.
Uz to, u zadnje vrijeme, skoro svaki tvoj post govori o kokainu ili speedu - od tema u Zezanju do Zdravlja....
Ne bih da kazem da lazes, iako sve ovo sto sam napisao indicira na to...
Originally posted by ParisMa opusteno Paris
Zamisli kad je slicno pitanje on postavio tebi nekoliko postova iznad? Sta znaci to ganjanje i analiziranje..a ti ga optuzio da laze...ali to verovatno zato sto ti je drag...Obicno ljude koji su nam dragi nazivamo lazovima
Originally posted by bananica"First remove the beam out of your own eye, and then you can see clearly to remove the speck out of your brother's eye. "
samo sto ja necu zaboraviti tvoju izjavu o zanimljivosti zivota...
njena povrsnost i glupost ucinile su da se uvjerim da nisi onakav kakvim sam te smatrao.
uzas...
Originally posted by DeksiMolim?! Ti bi mogao da se provedes bez alkohola i droge. To potpisujem i dajem desnu ruku u zalog. Mozda se radi o mestima na koja izlazis, ili o ljudima sa kojima izlazis, ili o svrsi izlazaka. Elem, samo govorim da bi mogao. Itekako.
Ma ja vec pola godine ne mogu da se provedem ako nema alkohola ili droge
Originally posted by Deksi1. Nikad. Mislim, meni je shkola uvek bila nesto sto treba odraditi maximalno fokusirano i profesionalno, kako bi kasnije imala vise vremena za zajebancije i kako mi nikad niko od profana ne bi okretao fiksni telefon da se zali na bilo sta. Uzorno dete Jedino sam redovno 'zaboravljala' da napomenem roditeljske sastanke, jer mrzim da me analiziraju.
Jel praktikovao jos neko da dolazi u skolu ucirkan ili pod dejstvom narkotika ponekad?
Tek sad izvaljujem kako je to kul
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!