Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
pa bambola ali si fancy slatka devojka mozemo da se upoznamo pa ces nadam se promeniti misljenje. A ako nisi onda opet mozemo da se upoznamo i onda da se javno izvinis ovde na sajtu
Jebi ga,slatka jesam ali nisam fancy :no:
A sta ako se ispostavi da jesi frajer?! Koju onda ja satisfakciju dobijam?Izvinjenje mi ne sluzi mnogo a frajer mi nije potreban :misli:
Korisnikov avatar
By m..
Pa mozes da je blatis po forumu? :chesh:
Korisnikov avatar
By bambola
Sad imam teoriju da je Lilian malo bolje prelistao forum, video kako stvari stoje,ko se s kim druzi a ko sa kim ne,promenio nick-i pise pod tim drugim nickom...Samo sto ne mogu da se odlucim izmedju dva nicka koji su mi najsumnjiviji...

ps-to ja naduvana pa mi se cini da imam nadnaravne moci :gatara: :leviathan:

:rock:
Korisnikov avatar
By Draco
Ne dirajte antigay/a bweee!!! :indijanac:
On je bas kul lik i nedostaje mi na forumu..
Korisnikov avatar
By m..
Os na TTP?
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by m..
Originally posted by Kittrie

aaaaaaaaaaaaa, a oBEcala si da to NIKOM neces priCati toM nasem neuSpelom dejTu, a saD me joUs i blaMiras jaFno :slinavko:

niKad vise ne VeRujem Crnim Zenama !! :sigh:
Duso, ti si doktor nauka.
S tobom je jedini problem sto zivis nakraj sveta. :blush:
daRRRlin' souu mucjo tnanX :blush:
no, proB iZ solVd :goran:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by amnesia
izlaze samnom :alexis:
hahhahahahhaahha
osniFas noF klan ?? :merlinka:

p.s. sledecJi put SFI u begi penTs :kuca:
Korisnikov avatar
By m..
kad? :D
Sutra (cetvrtak).
Korisnikov avatar
By m..
izlaze samnom :alexis:
hahhahahahhaahha
osniFas noF klan ?? :merlinka:

p.s. sledecJi put SFI u begi penTs :kuca:
Jel to znaci da treba da jurim Kavalija za cetvrtak, ako bidne schela da ide?
By жњ
onda - naredni cetvrtak it is! ;)

taman mi se zavrse predavanja i to lepo proslavim :hyper: :hyper: :hyper:

:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By m..
Ah, pa nece biti naredni, nego onaj tamo. Svaka druga nedelja.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by EYA
a saD me joUs i blaMiras jaFno :slinavko:
jel to duvas u kondom il u maramicu ? nesto su mi slicni ti smajlici :puzzle:
:eya: bouZe :eya: milli :eya: a :eya: sta :eya: tI :eya: miSSis ? :eya:
Korisnikov avatar
By m..
Meni deluje kao da prozdire ultar tanak sloj salame podriguse?
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Originally posted by m..
Meni deluje kao da prozdire ultar tanak sloj salame podriguse?
:lol:
Korisnikov avatar
By Val
I? Nadje li LilianBG neku fancy plavushu? :smeh:

Kad cete na more Lilian? Da vam se pridruzimo. :whatever:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Sta vam je ljudi sta napadoste jadnu devojku bez razloga? Samo opusteno... svako ima svoj ukus... pa sta ako voli fenserke... Sreco...da ti kazem nesto...takvih ovde nema...mozda negde preko,jedino sam ih tamo vidjala...ali u srbiji - jok... Sve fenserke su ti strejt ili eventualno bi, ali ona zajebana varijanta kad kao nesto experimentisu u stvari vecina smao zeli da privuce paznju muskog dela populacije...Steta na takvu bih i ja pristala al nema,mali je izbor... poz od mene
By Dionysus
To nije istina. Npr. Coka je fancy lezba (videla). A ja se trudim da budem koliko mi to skromne materijalne mogucnosti dozvoljavaju. I sigurno ima jos devojaka, probaj u Floydu...
By fencysmurf
hebote, gde banovasmo stepskog vuka , on bi garant umeo da rascivija ovu dilemui....
Korisnikov avatar
By Hys.
ja ocigledno imam drugaciju predstavu sta je to fancy, cool, il sta vec...Kada neko pomene floyd, ono sto je tamo fancy, pretpostavljam da mislite na ono sto je fancy na splavovima?
Cisto da znam .
hm.
Mah, sigurna sam da ja ne volim to sto se uglavnom ovde zove "fensi"
Onako mi je...uniformisano, napicheno, pre roze, pre 80 to , pre umisljeno....Mene bre "fensi" ribe podsecaju samo na dizelasice iz 90 tih, a sa njima sam se tukla :skola:
Da vidim ribu u koznim lonama i nekoj wrap around majici koju je sama iseckala, cipelicama, koje NISU kao iz loseg spota iz 80 tih, BEZ kilo pudera koji je 5 nijansa tamniji od njenog tena, BEZ mnogo toga, a sa originalnoscu.
Da se razumemo-elegancija je divna stvar, i volim da vidim i klasicno elegantnu zenu.
A ovo "fensi" po gradu, srbiji....dajte... :pokazuje:
Dobro.
Rant over.
*a sada objasnjenje sto bi napisala nesto sto bi inace zadrzala za sebe
Sve to moze ovako da se vidi-ja nosim hrpu vesa na terasu na zgradi, u trenerci /logicno/ i brdo stipaljki po meni. Vrata od lifta ne mogu da otvorim dok ne spustim ogromnu korpu.
Ona, sa svpjih nekih 19, naravno u onim helankama sa ulicnih kutija, kaisem kao samanta foks, djindjuve, zlatne patike,zlatna tasna, ladno ulazi u lift, bez da me pusti sa korpetinom, bez da mi pridrzi vrata, ja kazem dobar dan, ona kaze "hrmpf" il tako nesto. Ja nekako ramenom pridrzim vrata, ona UZDISE / mora milimetar da se pomeri/. Posto je lift uzasno mali, sada bi ja njoj svasta rekla i jebala mater, al posto znam da cu zvucati kao psihopata reko bolje da cutim. Okrenem se u maleckom liftu i krenem da je gledam kao da cu da je zakoljem i ispohujem tog momenta. Kako ona okrene pogled prema ogledalu, tako i ja. Skroz hanibal lektor momenat sam imala, nozdrve se sire, pogled direkt u nju ispod obrva, cuje mi se ubrzano disanje...Mala je prebledela, lift staje, ona otvara MENI vrata, i pita /ne gledajuci u mene/ "jel ti treba pomoc oko korpe"
Ja je pogledam i posaljem joj poljubac.
jebote jos uvek zamisljam scenu kako je vatam za kosu i razbijam glavu o vrata onog lifta.
Naime, devokica ne voli isfolirane, nekulturne klinke, koje su pritom "fensi"
Moram da priznam da imam predrasude.
Da je neka mala "padavicarka" ne bi se tako iznervirala, nju bi lepo pitala koji joj je kurac.
Ali, zanimljivo, klinke koje su "padavicarke" nikad nisu bile nekulturne prema meni. Mislim da odabir kvalitetne muzike, ipak neka mastovitost u kombinovanju garderobe i manje vise obavezna literatura doprinose da mi nikad ne budu iritantne kao ove male tkzv. fensi.
hm...somting tu tink about.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by *PiNkLoVe*
To nije istina. Npr. Coka je fancy lezba (videla). A ja se trudim da budem koliko mi to skromne materijalne mogucnosti dozvoljavaju. I sigurno ima jos devojaka, probaj u Floydu...

Koji crni Flojd....veruj mi (!) ono ni str8 decko ne bi pipnuo....
:vestica:
Korisnikov avatar
By Supergirl
Kako gde izlaze? Pa kod mene svake subote, petkom...kod decka....hahahhahhahahhahahhaha

:carica:
Korisnikov avatar
By Supergirl
Fancy girls, obicno nisu u gej klubu, vec u nekom opustenom zenskom drustvu u strejt baru, ali ako vec zelis, da je upoznas imas takvih riba na svakom koraku..vikendom...i naravno izgovor je uvek pice, ali ipak se zavrsi nekim novim susretom...posle se malo kaju al kad to prodje......nema ti spasa! Nemoj da padas na fensi ribu!!!!!

Good Luck......

p.s.Ja moju fensi cicu cuvam..................:)
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by jovanabeograd
Sta vam je ljudi sta napadoste jadnu devojku bez razloga? Samo opusteno... svako ima svoj ukus... pa sta ako voli fenserke... Sreco...da ti kazem nesto...takvih ovde nema...mozda negde preko,jedino sam ih tamo vidjala...ali u srbiji - jok... Sve fenserke su ti strejt ili eventualno bi, ali ona zajebana varijanta kad kao nesto experimentisu u stvari vecina smao zeli da privuce paznju muskog dela populacije...Steta na takvu bih i ja pristala al nema,mali je izbor... poz od mene

zar se nismo slozili da je Lilian musko?
Korisnikov avatar
By Blady
A ti si stvarno jako nepismena-o !
I loopas gluposti
By ~ Le Saint X ~
m0ja frendica zna
jer se stalno zali kako je bas one startuju
and she does not like it
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!