Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Diabolique
I mene je Bette opasno iznervirala! :elektro:
U stvari, ne ona toliko, koliko autori serije, jbt... :burner:
Korisnikov avatar
By anche
pa autorKE serije imaju svoju poentu koju neke ovde bas ne vide od svojih idealizacija - to bi bilo: niko nije savrsen.

elem... vidim da tibette polako postaju tibetteR :evilgiggle:
By Snow_Crystal
OPET sam gledala sam kraj epizode (ne racunam Bet i Jodi)... Joj kako je ono sve romanticno....Ocu i ja da se :obraz: na plazi sa mojom cujicom
By Swanheart
patetika...nesto imam utisak da ce 5 serijal biti gori od Kasandre
Korisnikov avatar
By m..
Hahahahahahaha! Joj, hahahahahahaha, venecuelanska telenovela. Nisam gledala 412, anyway, jebote gde je sex? Na pocetku ga je bilo u kolicinama... I onda smo videli Maxov gumeni pimpek, mislim mhm, ko nadje moj libido posle toga, svaka mu cast i sledi novcana nagrada, postenom nalazacu...
Doduse uvek je bilo bisera (ko se seca nipple-confidence? mislim wtf?), ali mhm, neki karakteri su se prosto rasplinuli, mislim ne znam, zar nije Helena u nekoj sezoni bila samouverena kucka koja zagorcava zivot Bet i sve to, pa je sada ona fufa (koja doduse fino izgeda) onako dribla (ili ja stvarno imam memoriju zlatne ribice?)? Mislim drago mi je da Shane izrasta u fino ljudsko bice i da me Alice ne nervira jos od sredine 1. sezone, ali... I hocu Marinu. Rekla bih da hocu i Danu, ali necu da zvucim ko onaj hor cavki na majspejsu kojima bi bilo ok da se dana pojavi, ma svjedno ako treba kao zombi...
Korisnikov avatar
By anche
ako hoces dejnu, gledaj 412 ;)
By Snow_Crystal
Originally posted by m..
Hahahahahahaha! Joj, hahahahahahaha, venecuelanska telenovela. Nisam gledala 412, anyway, jebote gde je sex? Na pocetku ga je bilo u kolicinama... I onda smo videli Maxov gumeni pimpek, mislim mhm, ko nadje moj libido posle toga, svaka mu cast i sledi novcana nagrada, postenom nalazacu...
Doduse uvek je bilo bisera (ko se seca nipple-confidence? mislim wtf?), ali mhm, neki karakteri su se prosto rasplinuli, mislim ne znam, zar nije Helena u nekoj sezoni bila samouverena kucka koja zagorcava zivot Bet i sve to, pa je sada ona fufa (koja doduse fino izgeda) onako dribla (ili ja stvarno imam memoriju zlatne ribice?)? Mislim drago mi je da Shane izrasta u fino ljudsko bice i da me Alice ne nervira jos od sredine 1. sezone, ali... I hocu Marinu. Rekla bih da hocu i Danu, ali necu da zvucim ko onaj hor cavki na majspejsu kojima bi bilo ok da se dana pojavi, ma svjedno ako treba kao zombi...
Zar je sex najbitniji deo serije? L word tacno ukazuje kakav je GAY svet (na zalost kod nas nije bas toliko free kao u americi ali ok)...:cool:
Korisnikov avatar
By m..
Ne kazem da jeste, ali jebote treba neki protivteg za onoliku dramu :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Sex i lepe glumice su jedini razlog zbog koga gledam tu seriju, nije sigurno zbog kvalitetnog zapleta, nedokucivih skrivenih poruka.

ovaj forum je gay svet u malom. ne moras cak ni biti gay da razumes neke stvari. Samo proceprkas ovuda.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Snow_Crystal

L word tacno ukazuje kakav je GAY svet

Tj. kako ga Ilene Chaiken & ekipa vidi, tacnije receno...
Korisnikov avatar
By anche
ako podjemo od toga da umetnost imitira zivot i dodamo da se scenaristkinje skroz pale na arty-farty fazon, plus mrvice fantazija iz lezbejskog kolektivno-(ne)svesnog dolazimo do toga da je l word zaista, do sada, najuspesnija reprezentacija lezbejske egzistencije. :zev2:
Korisnikov avatar
By Adenim
sta si se pomamila sa ovom serijom....
Korisnikov avatar
By m..
Jebote, ja sam poludela, nije mi trebalo u zivotu da navlacim onolike ljude na seriju. Sad s ortakinjom gledam 2. seznonu, s curicom 1. a vec sam s ortakinjama gledala 3. i 4. po 3x, jebote znam svaki dijalog napamet, mogu da tumacim simultano, lol.
Korisnikov avatar
By Grace
Sadržaj ovog posta je obrisan zbog kršenja autorskih prava

Za GS tim
kiss addict, moderator
Korisnikov avatar
By Shmi
Da li neko moze da mi nareze seriju 4 serijal do srede? Hitno mi treba!!! :(
By Snow_Crystal
Originally posted by shmizllica
Picke jedne! :smilegrin: :lol:
tek sad nece niko :sladoled:
Korisnikov avatar
By Shmi
Hahaha od tebe je vala ne bi ni uzela! :njanja:

Imam od koga da nabavim nego mi treba do SREDE! Neka trazice te vi meni nesto,samo polako. :mad:
By Snow_Crystal
Hahaha od tebe je vala ne bi ni uzela! :njanja:

Imam od koga da nabavim nego mi treba do SREDE! Neka trazice te vi meni nesto,samo polako. :mad:
stooo?sta meni fali?:wtf:
Korisnikov avatar
By Shmi
A sad oces da das,a? Ne znam sta ti fali niti ocu da znam. :njanja:
By Snow_Crystal
A sad oces da das,a? Ne znam sta ti fali niti ocu da znam. :njanja:
Nisi ni trazila...NEgo vratimo se na L word...Jedva cekam 5 sezonu nekako sam zeljna slatkih cica (kao Dilana ako moze):fige:
Korisnikov avatar
By Shmi
Rekoh ti da ti necu ni traziti.
Korisnikov avatar
By Shmi
Ma da bas se plasim,mozete da me ubijete odma samo bi mi uslugu ucinili.
Korisnikov avatar
By DarkAngel
...ajde ja dovodim jednu plavusu sa sekircetom, sledeci put, i da ti skratimo muke...... :)
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ajde bre ljudi, narezite joj.......pocece da grize pa necu smeti da joj pridjem vise:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By frivolus
ppl, kad izlazi 5.serijal? :D ako uopste...
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!