Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Mr.JaSrce, ja sam upravo dosao ovde po posledice, a ti sve to uzimas previse k srcu i evidentno ne znas za salu. To se zove ne imati duha"
SashaVsSasha - pile je preslo put da bi sakrilo svoj pravi identitet i moglo da pljuje po ostalim pilicima bez posledica
Originally posted by SashaVsSasha
Zonche - Pile je preslo put da bi zaigralo u filmu mala izgubljena princeza koja mnogo voli da “sokira” ljude i misli da je nesto bolja od ostalih.
Mr.Ja - pile je preslo put zato sto je na njemu srpsko engleska barikada koja odvaja obicna govna od zlatnih.
Uostalom, tesko Mr.Ja razlikujem od Zonceta, uvek mi deluje kao njegov produzetak…
Originally posted by Zonche
Mrljice priznaj da ti je zasmetalo to sto nisam ja tvoj produzetak nego ti moj...
Originally posted by ZoncheZna me.Originally posted by SashaVsSasha
Zonche - Pile je preslo put da bi zaigralo u filmu mala izgubljena princeza koja mnogo voli da “sokira” ljude i misli da je nesto bolja od ostalih.
Mr.Ja - pile je preslo put zato sto je na njemu srpsko engleska barikada koja odvaja obicna govna od zlatnih.
Uostalom, tesko Mr.Ja razlikujem od Zonceta, uvek mi deluje kao njegov produzetak…
Zovite me your highness
Mrljice priznaj da ti je zasmetalo to sto nisam ja tvoj produzetak nego ti moj...
Sestrice samo ti pljuj ovo je beskrajno zabavno
Originally posted by Mr.Jane bunim se mrljo nego sam hteo da se osetis bolje posto mi se cini da si povredjen, evo, cak sam ti rekao i da si duhovit
@sashavs...
Ja ne znam za shalu a ti se javno bunis na moj komentar? hmmm
Originally posted by Mr.JaI ja
Povredjenim? Ne... Ja ovaj forum dozivljavam samo kao zabavu
Originally posted by Mr.JaNisam, ali nema aktivnih na toj strani puta..
Zaboravio/la si da bi bio pasivan.
Originally posted by deželašfencysmurf ...ili Velja Ilic?
fencysmurf: da mi se napaslo kurca
samo da je lepše
Originally posted by blenta
aaaaaaaaaaa
devokica:preshlo je put da ostvari svoju perverznu fantaziju
shmi: zbog femice
gox:zbog ljubavi :mozda sam ja emotivac:
zonche: jer je videlo berbernicu i odluchilo da se ocherupa na tjelavo
mishitjavo mache: jer je videlo berbernicu i ushlo da vidi und potrazhi nekog chuby beara i spasi ga dok se nije obrijao
status: da bi zaobishao karleushine fanove
adenim:pile jel su tebe uchili u shkoli kako se prelazi ulica? jel umesh ti da predjesh ulicu ?
pile:adenime, kako se prelazi ulica?
adenim:
paki: pile je preshlo ulicu jer je autohomofobichno i bezhi od sebe samog
forever young:pile je preshlo ulicu . izvor: tanjug
ray: ja ne shvatam poentu piletovog prelaska
breee:pile nije tek tako preshlo ulicu, ono je stalo i evropski sachekalo zeleno jer to jednom fino vaspitanom srpskom piletu dolikuje
blueunion:da potpishe kandidaturu SRS i bude uzoran srpski gradjanin
zvezdas: da bi kupilo karte za tekmu brate jer je mushko pile a ne neka pederska pichka
tweety: pile? ko je to pile? da ste me pitali za statusa pa i da obrazlozhim? pile nije zvezda! pile je anonimus
mmiki: jer je videlo momka za trojku. pile javi se na u2u
ray: a ne stvarno, koja je poenta piletovog prelaska
sakis: pile ima dobre none
kiwi: pile je ok momchitj, jednom sam sa jednim piletom prelazio ulicu, ja sam inache aktivan
kitree: piUle je preushlo put jer je kurFa
spliff:pile nije preshlo pile je prelebdelo put
kiss addict: oftopic o piletu sam isekla i stavilu TU.
ako se piletu ne svidja kako moderiram nek se zhali administratoru
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!