Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
Sad citam kontrolni koji sam pisao dok sam bio naduvan i cepam se od smeha...jbt koji biseri i izjave...
:kesa:

1.Voce i povrce imaju svoje fabrike za papriku i paradajz
2.Sto se tice stocarstva u nasoj zemlji gajimo bas dosta stoke
3.Hipodrom je skladiste konja
4.Eolski oblici reljefa dolaze na vetru....

ima ih jos

Jel praktikovao jos neko da dolazi u skolu ucirkan ili pod dejstvom narkotika ponekad?
Tek sad izvaljujem kako je to kul :kasalj:
Korisnikov avatar
By KiWi

Zar to nije zabranjeno + kažnjivo?

Ovo pod 1 ne razumem ... ostalo je krasno
Korisnikov avatar
By Draco
Pa sad, i nije bas kul.
Tako sam ja u cetvrtom srednje pokusala da radim kontrolni iz matematike <i to kao onaj finalni, ili ga uradim, ili rokam na popravni> na epamima. A nisam znala gde sam jer sam bila nagutana non stop nekih 4 meseca. I nista, pustila me zena, videla da sam odvaljeni retard. Ali i dalje cuvam taj kontrolni jer je dobar primer sta sa skolstvom u Srbiji ne valja. :)

Inace, na efedrinima su mi bili do jaja sastavi, ali na travi su bile neke teske morbidarije.
Korisnikov avatar
By Rei
Sramota. A tebi je josh i smeshno. Dupla sramota.

Posle kukaj shto si screw-up.
Korisnikov avatar
By Adenim
Nije kul :nono:
ni smesno :nono:
mozda tvojim ortakinjama jeste.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan je u par navrata slushao predavanja o Dushanovom Zakoniku...Morgan je bio na speedu....shto je tada Morganu sve shto je profesorka govorila bilo zanimljivo, chak je hvatao beleshke i postavljao pitanja...

Inache u srednjoj (poslednje dve godine) je 24/7 bio na lexilijumu...iako je bio usporen i sve mu bilo ravno do Kosova, a kratkorochna memorija mu je i dan danas sjebana, dobro je prolazio na istim.
By Dionysus
Не употребљавам ни алкохол, ни наркотике. И свакако се не бих поносила оним, што је написано у првом посту.
By accident
Punoletne učenike koji drogirani ili pijani dolaze u školu bih izbacio iz iste i onemogućio nastavak školovanja u državnim obrazovnim ustanovama. One maloletne bih prvo uputio na lečenje.
Korisnikov avatar
By Delete
Ehh...secam se kad sam naduvana, pijana, neizpavana dosla na ispit iz trgovinskog prava bez indexa, koji sam ponla kad sam posla od kuce, ali negde usput zagubila (btw, sve vreme je bio u dzepu jakne), ali nekako izmuvam ja da polazem tog dana pa da mi upise u sledecem ispitnom roku i postavi meni covek prvo pitanje "organi NBS"...i valjda mu je bilo jasno cim sam ja na to odreagovala sa "organi cega???" da ja nemam pojma, ali ponovi on meni i koleginica iza mene diktira mi da napisem koncept, a ja izvrnem svaku rec...kad sam pocela da odgovaram secam se dobro da su se svi smejali da sam rekla da guvernera bira skupstina na pet godina i posle toga na celo skupstine dolazi viceguverner, koji ispravlja monetarni odbor, pomocu nekog saveta i sto je najgore od svega, profa me prekine u sred te besmislene i sulude recenice i postavi mi drugo pitanje...i onda je nestalo struje, a buduci da se to desavalo oko 18h u zimskom periodu, u amfiteatru je bio potpuni mrak, morali smo da prekinemo...secam se da sam dosla kuci i ubedjivala matorce kako sam zamalo polozila ispit.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Deksi, ne bih da ti popujem, jer mislim da si dovoljno pametan da znas i sam neke stvari, ali... Mozda to sa kontrolnog jeste zabavno, ali ono sto nije ni malo zabavno je sto smo mi za prvu godisnjicu mature okupljanje imali na sahrani decka iz razreda koji se overio...
Zabavo -
:kakodane:
Korisnikov avatar
By Deksi
Pa kod nas je klasika petkok u poslepodnevnoj smeni da jsu 3 zadnje klupe do zida popunjene likovima koji spavaju mrtvi ucirkani a red do prozora 2 zadnje ribe koje se gube na speedu :)
Iako ne smemo da pijemo i duvamo na casovima, smrkanje prolazi opusteno....

Ja sam dolazio jedno 3m4 puta naduvan a pijan jedno 10-ak puta....uvek bi mi bio tako ispunjen dan :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Koja je to skola, ako nije tajna?
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by REI
Sramota. A tebi je josh i smeshno. Dupla sramota.

Posle kukaj shto si screw-up.
Ja ne kukam, na protiv....ludilooozezanjeee! :apprentice:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by KissQueen
Sv. Sava

sreca,sreca...radost :grouphug:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A da li ti, ljubavi, razmisljas o nekoj buducnosti, fax, posao, ovo - ono?
By Dionysus
Originally posted by accident
Punoletne učenike koji drogirani ili pijani dolaze u školu bih izbacio iz iste i onemogućio nastavak školovanja u državnim obrazovnim ustanovama. One maloletne bih prvo uputio na lečenje.
Такође!
Ја сам иначе за легализацију вутре... Али не у школи...
Korisnikov avatar
By Deksi
A da li ti, ljubavi, razmisljas o nekoj buducnosti, fax, posao, ovo - ono?
pa naravno...inostranstvo ako budem uspeo ako ne onda ovde neki faks i tako....a vec skoro 2 meseca imam nesto kao povremeni posao pored skole
:diplomac:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Mislis da ce na faxu blagonaklono da gledaju na odgovore nalik onima sa kontrolnog? I don't think so.

Zezanje ostavi za zurke, u skoli se uozbilji malo!
Korisnikov avatar
By Deksi
Mislis da ce na faxu blagonaklono da gledaju na odgovore nalik onima sa kontrolnog? I don't think so.

Zezanje ostavi za zurke, u skoli se uozbilji malo!
E da u pravu si,na faksu necu moci tako...problem su mi napravili i na ovom slikanju za kosu kad sam izasao na pistu pijan i nisam mogao da hodam normalno
Tako da necu da se glupiram bas svuda
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
E sad:
1)To nije kul. I to je moje misljenje.
2. To jeste kul. Kada si u takvom zivotnom periodu, to jeste kul. To je bilo moje misljenje. Molim lepo, u IV godini je stalna postava od negde petoro ljudi dolazila relativno redovno odvaljena od trave i/ili alkohola. Provaljivali su nas i nisu, i bilo je simpaticno. Na faksu sam drzala usmeni referat naduvana u 8 ujutru i dobila 9 na 10 (po novom cudnovatom sistemu ocenjivanja). I to je bilo kul. I bilo je kul kada sam sa nekoliko kolega dosla naduvana na vezbe, i kad smo izvalili da je i asistent naduvan, takodje.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nimalo cool... Uozbilji se malo, samo ces da se upropastis. :rida:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
deksi, uopste mi nisi jasan. Odbijam da povjerujem da si jednostavno "atenshn siker", mada sve sto si ti do sad napisao na forumu mi ukazuje na to. Bio si i u depresiji, radio sve i svasta, imao drugaricu sa leukemijom, leprom, anoreksijom, bulimijom... druga koji je ovjerio, drugaricu koja je silovana, rodjaka na dopu, tetke na koxu... i meen:doh:

uputio sam ti par postova i u2u-ova, iz kojih ti je uvijek bilo jasno da te podrzavam i gotivim. I da mi nije strano skoro nista od sranja o kojima si pricao.

ali sam se malo razocarao - djeca sa stanice ZOO su se odavno "skinula", zar ne znas? :shrug:

ontopic: dolazio sam na predavanja napusen, i odradjivao super posao. Mogao sam, dok su mi predavanja bila skoro jedine obaveze. Cim sam dosao u situaciju da ozbiljnije radim na svojoj buducnosti, i na zahtjevnijim radnim mjestima (citaj - konacno poceo da zaradjujem prave pare), skontao sam da mi to ne prija.
Sad pusim najvise jedan jox, uvece, kad zavrsim sve obaveze. i volim ga vise od svakog od pet-sest dnevno, koliko sam nekad znao da popusim.

p.s. nisam trenutno napusen:D
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Deksi
Sv. Sava

tek kad sam ovo procitala bilo mi je jasno

Korisnikov avatar
By blenta
cartman mode on:

not cool
this is nooot cool
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by bananica
deksi, uopste mi nisi jasan. Odbijam da povjerujem da si jednostavno "atenshn siker", mada sve sto si ti do sad napisao na forumu mi ukazuje na to. Bio si i u depresiji, radio sve i svasta, imao drugaricu sa leukemijom, leprom, anoreksijom, bulimijom... druga koji je ovjerio, drugaricu koja je silovana, rodjaka na dopu, tetke na koxu... i meen:doh:

uputio sam ti par postova i u2u-ova, iz kojih ti je uvijek bilo jasno da te podrzavam i gotivim. I da mi nije strano skoro nista od sranja o kojima si pricao.

ali sam se malo razocarao - djeca sa stanice ZOO su se odavno "skinula", zar ne znas? :shrug:

ontopic: dolazio sam na predavanja napusen, i odradjivao super posao. Mogao sam, dok su mi predavanja bila skoro jedine obaveze. Cim sam dosao u situaciju da ozbiljnije radim na svojoj buducnosti, i na zahtjevnijim radnim mjestima (citaj - konacno poceo da zaradjujem prave pare), skontao sam da mi to ne prija.
Sad pusim najvise jedan jox, uvece, kad zavrsim sve obaveze. i volim ga vise od svakog od pet-sest dnevno, koliko sam nekad znao da popusim.

p.s. nisam trenutno napusen:D

Ne ja nisam attention whore, vec sam otvorio tremu da vidim u kom su broju ljudi dolazili pijani,navareni ili nasmrkani na casove....da ne ispadne da samo ove mladje generacije to praktikuju.

1.bio sam u depresiji i radio sve i svasta

2.Imao sam drugaricu koja je imala bulimiju i drugaricu koja je imala anoreksiju za lepru i leukemiju ne znam odakle ti...
Ortak mi nije overio..nijedan

3. Imao sam rodjaka na dopu a na coxu mi nije bila tetka.

4.Devojka koja je bila silovana mi vise nije drugarica zato sto se ispostavilo da je kucka.

I sta sa svim ovim stvarima????
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
deksi, nisi me skontao - lepra i tako to je samo bilo figurativno.
Hocu da kazem da toliko potenciras na tim nekim iskustvima, kao da imas 50 god, i da si prevalio buran zivot preko ledja. Skoro da nema teme u kojoj ti ne kazes da se to vec desilo tebi ili nekom koga znas. Malo mi je cudno da neko sa 18 godina iz sebe vec ima depresiju, samopovredjivanje i jos gomilu stvari.
Uz to, u zadnje vrijeme, skoro svaki tvoj post govori o kokainu ili speedu - od tema u Zezanju do Zdravlja....

Ne bih da kazem da lazes, iako sve ovo sto sam napisao indicira na to...
By Paris
Da nisi ti malo opsednut Deksijem kad znas o cemu svaki njegov post govori? :hipnotizer:
By Paris
Btw Deksice, drogiranje nije qwel i nadam se da cete faza fascinacije drogama sto pre proci pre nego sto damage is done...:maji:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Paris
Da nisi ti malo opsednut Deksijem kad znas o cemu svaki njegov post govori? :hipnotizer:
ne, nisam fasciniran njime, vec mi je mnogo drag. Tako da njegove postove ne preskacem.
sta bi trebalo da znaci to pitanje?:seronjo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!