Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by smeraMa garant hoce da iskoristi to sto ja imam vodu a on nema, pa da se ogrebe za tusiranje na brzaka!Originally posted by deckoHteo je da kaze da hoce da se tusirate zajedno
........................ on svojom rukom mi prodje kroz kosu i onako protrlja je posto je i moja bila skroz mokra i kaze PA NE MORAS NI TI! :aaaaaaaaaaaaaaaaa:
Originally posted by deckoMa samo nek se neko vise uhvati za tusOriginally posted by smeraMa garant hoce da iskoristi to sto ja imam vodu a on nema, pa da se ogrebe za tusiranje na brzaka!Originally posted by deckoHteo je da kaze da hoce da se tusirate zajedno
........................ on svojom rukom mi prodje kroz kosu i onako protrlja je posto je i moja bila skroz mokra i kaze PA NE MORAS NI TI! :aaaaaaaaaaaaaaaaa:
Originally posted by smeraMa u svakom slucaju neko bi da se u'vati za nesto!Originally posted by deckoMa samo nek se neko vise uhvati za tusOriginally posted by smeraMa garant hoce da iskoristi to sto ja imam vodu a on nema, pa da se ogrebe za tusiranje na brzaka!Originally posted by deckoHteo je da kaze da hoce da se tusirate zajedno
Originally posted by deckona protiv, str8 tip bi te dirao bilo gde jer oni ne vide 'signale' ili sta vec u tome sto rade...Originally posted by RACABGNi sam ne znam....sta ako bi? Ne smem da se zeznem, to mi je komsija!
str8 tip te nebi dirao po kosi
Originally posted by RenoirKapiram ja to, zato i kazem da je verovatno to bio neki friendly gest ali je u tom trenutku bilo...
na protiv, str8 tip bi te dirao bilo gde jer oni ne vide 'signale' ili sta vec u tome sto rade...
Koliko puta mene str8 drugovi/prijatelji grle...
i ne vide nista 'cudno' u tom postupku...iako nama/meni to znaci/voleo bih da znaci nesto drugo
Originally posted by CruiserMoras stati u red posto se mnoge komsinice vec guraju! Slobodno ti ispitaj i 'opipaj' teren pa mi javi!
Decko, dete, posalji ga kod mene da mi popravi sifon na lavabou, ja cu to da ispitam sve.. pa cu ti ga forvardujem Vraticu ga kuci kolima, ako bas insistira Kad je beg bio stipsa....
PS. Ako ispituje svoju seksualnost, znam neke benigne nacine da ga kanalisem
Originally posted by Mr.JaMa cimeru se ne javljam Tj. ja sam mu se 2x javio i on oba puta nesto okrece glavu tako da mu se vise ja ne javljam!
A ti pitaj cimera...
Originally posted by heliosU je....
Zakljucak:
Komsija i njegov cimer su u vezi.
Komsiji je dosadio cimer pa muva tebe.
Cimer je ljubomoran pa ti se ne javlja.
Et toq!
*courtesy of Renoir*
Originally posted by deckoZa kaj ne? Pa zar upravo niskobudžetni filmovi i serije ne oslikavaju najbolje realni život?Originally posted by heliosU je....
Zakljucak:
Et toq!
*courtesy of Renoir*
To je dobar zaplet za neki low budzet filmic samo sumnjam da bi radnja bila po istinitoj prici
Originally posted by deckoproletelo mi kroz glavu par puta ovo shto je helios rekaoOriginally posted by heliosU je....
Zakljucak:
Et toq!
*courtesy of Renoir*
To je dobar zaplet za neki low budzet filmic samo sumnjam da bi radnja bila po istinitoj prici
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!