Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By coka
:lol: da mi je da vidim tog komsiju jer ne mogu da zamislim da zbog nekog ne mozes da pricas :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Kiwi

Imaš sreće što ćutiš i smeškaš se. Bolje je ne reći ništa nego reći neku glupost ...

Trebao si da ga pozoveš unutra da proverite, da ga temeljno ispitaš kada je ustanovio da je nestala voda i da li je nestala trenutno ili je postepeno slabio pritisak .. zatim da li proverio u trenutku nestanka da li na svim česmama nema vode... tako se kreće razgovor ... a onda mu počneš o tome kako je vrućina, i kako su nestašice vode neizbežne.. a kad si već kod vrućine, spomeneš i obližnje šetalište ... i dok trepneš ti ga vodiš na sladoled ... tako se to radi.

Ako se smeška na svaku tvoju izjavu (trudi se da ga ne zasmejavaš već da budeš pristojan i zanimljiv), dečko je gay kao guska :) :lol:
sve si lepo rek'o :D
Korisnikov avatar
By Deksi
nema vajde od komsije sem ako nije: diler,profesor u skoli,majstor,lekar ili neko ko moze da te ubaci preko veze na neke zurke besplatno.....
gledaj da izvuces neku korist od njega....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Deksi
nema vajde od komsije sem ako nije: diler,profesor u skoli,majstor,lekar ili neko ko moze da te ubaci preko veze na neke zurke besplatno.....
Uuuuaaaaa :down: :down: :testerica:

Ne slusaj ga dechko :marinac:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nema dechka na forumu da nas obavesti o ovoj situaciji :nokti:

Verovatno je poslusao nashe savete progovorio i smuvao komsiju :D
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Lakiboy_ns

Da u pravu si,zaboravio sam da napomenem dobrostojece muskarce koje ce moci da ispunjavaju tvoje hirove i cine ti svakodnevno.....realno,kakva vajda od komsije na kog ces samo da paris oci.....jedino ako se dobro oblaci pa da imas sta da vidis na njemu :kafa:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Da u pravu si,zaboravio sam da napomenem dobrostojece muskarce koje ce moci da ispunjavaju tvoje hirove i cine ti svakodnevno.....realno,kakva vajda od komsije na kog ces samo da paris oci.....jedino ako se dobro oblaci pa da imas sta da vidis na njemu :kafa:
Shut up! :oklagija: nije on muska sponzorusa/prostitutka kao neki sa ovog foruma :D

He is a nice gay :cowboy:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Deksi srami se... ccc... kakve to poruke saljes maloletnoj deci!

Cak ni ja tako ne mislim...
Korisnikov avatar
By Deksi

Shut up! :oklagija: nije on muska sponzorusa/prostitutka kao neki sa ovog foruma :D

He is a nice gay :cowboy:
Nisam ni ja muska sponzorusa ali realno gledano malo je urbanih i kul likova u ovom gradu....

Desavalo se i meni da mi se svidja neki lik i onda vidim katastrofalan spoj garderobe na njemu ili shvatim da je nezanimljiv luzer....
Treba ipak imati neke kriterijume.....
i ponovicu,kakva vajda od lika ako ne mozes da izvuces neku korist od njega....makar to njegovo drustvo ako ti prija.....opet je i to na neki nacin obostrana korist....ne bi se ljudi druzili da im to ne odgovara :zavera:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Dirrty18g
Deksi srami se... ccc... kakve to poruke saljes maloletnoj deci!

Cak ni ja tako ne mislim...
on nije maloletan...ja sam bio do skoro...samo koristim mozak....
Korisnikov avatar
By Dirrty
ne kazem da je on maloletan, ali kazem za ostalu decu koja mozda gledaju....

naravno salim se. nisam ni ja nimalo nevin, niti svetac da mogu tako da pricam i da sudim nekome...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by decko
Ajde da sam mutav uvek, ali nisam vec samo kad s njim trebam nesto da pricam imam neku blokadu i ispadnem budala! :doh:
:rotflmao:
Hahahahahaha!!!! Pravi si MOJ muž! Nisam ti pričala kad sam znaš-već-kome rekla MNJAU umesto ćao!!!! :kesa:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Kiwi

Imaš sreće što ćutiš i smeškaš se. Bolje je ne reći ništa nego reći neku glupost ...

Trebao si da ga pozoveš unutra da proverite, da ga temeljno ispitaš kada je ustanovio da je nestala voda i da li je nestala trenutno ili je postepeno slabio pritisak .. zatim da li proverio u trenutku nestanka da li na svim česmama nema vode... tako se kreće razgovor ... a onda mu počneš o tome kako je vrućina, i kako su nestašice vode neizbežne.. a kad si već kod vrućine, spomeneš i obližnje šetalište ... i dok trepneš ti ga vodiš na sladoled ... tako se to radi.

Ako se smeška na svaku tvoju izjavu (trudi se da ga ne zasmejavaš već da budeš pristojan i zanimljiv), dečko je gay kao guska :) :lol:
Trebao sam... :hmm: Sta cu kad postanem mutav cim se on pojavi :lol:
A nisam ja ni pokusavao da ga zasmejem, pokusavao sam da ne zinem... :bale: :giggle:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by devokICA

Kakva propustena prilika, na vrata ti doso' :zid:
:drama:

Znam, znam....
joj, promrmljala mi komsinica da nam se to cesto desava u zgradi tako da sad svaki dan se molim da opet nestane i skacem da ja otvorim vrata kad neko zvoni!! :okret:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by coka
:lol: da mi je da vidim tog komsiju jer ne mogu da zamislim da zbog nekog ne mozes da pricas :lol:
Opet ti! :oklagija: Jel ti nije dosta sto te juce ona konobarica cepila?? O's jos?? :zavera:

Slikao bih ga da ti pokazem sliku al' nikako da ga u'vatim :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
jedino ako se dobro oblaci pa da imas sta da vidis na njemu :kafa:
Uh, žao mi je za ovaj off, ali ovo mi je ubedljivo jedna od top 5 najglupljih rečenica na internetu, ajd ono sponzorsko lupetanje, ali ovo je tako glupo da ne znam da li sam skoro nešto gluplje video. Al' dobro, nek ti je sa srećom.
----------

Ajde da ne bude skroz off, ja nikad ne bih smeo da muvam komšije, ako se zajebeš, može da bude gadno. Ali slažem se sa kiwijevim savetom, ne može da škodi, ali to smeškaje može da bude i samo znak da si mu interesantan i da hoće da se družite, a ne i da je gay ko guska. Ja bih ti predložio da okupiš 3 osobe koje znaš, a da imaju rafinisan gaydar, pa da ga upoznaš sa njima i da se objektivno proceni da li je gay ili nije, ti si "malo subjektivan" :D
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Kiborg
jedino ako se dobro oblaci pa da imas sta da vidis na njemu :kafa:
Uh, žao mi je za ovaj off, ali ovo mi je ubedljivo jedna od top 5 najglupljih rečenica na internetu, ajd ono sponzorsko lupetanje, ali ovo je tako glupo da ne znam da li sam skoro nešto gluplje video. Al' dobro, nek ti je sa srećom.
----------
Pa ja ne bih mogao da se smuvam sa likom da ima neku katastrofalnu kombinaciju garderobe na sebi....

Koliko sam samo ljudi odbio zbog ocajnih patika i sl. ali nema veze....kao sto rekoh svakom je nesto bitno....
Korisnikov avatar
By decko
UPADATE:

Za divno cudo sinoc sam ja prvi poceo razgovor :lol:
Ulazim ja u ulaz, skroz mokar posto je kisa padala i ni manje ni vise nego i on stoji dole u prizemlju mokar k'o mis! :D
Naravno, meni prvo kroz glavu prolece ova tema :lol: I krecu moje face: :blush: :ubise: :glupan: :giggle: :trep: :trep:
On je bio nekako okrenut ledjima ( :bale: ) i ja kako sam stao pored njega kazem mu: Ako svaki dan bude ovako ne treba ti voda da se tusiras u stanu! :lol:

On se nasmesi, ja se nasmesim. I u trenutku kad sam ja hteo da krenem stepenicam gore, on svojom rukom mi prodje kroz kosu i onako protrlja je posto je i moja bila skroz mokra i kaze PA NE MORAS NI TI! :aaaaaaaaaaaaaaaaa: :hyper:

I naravno, ja tu postanem mutav.... :lol: i nakezim se opet :blush: i ne secam se sta sam promrmljao, nesto tipa: vidimo se....i tako.
On se samo smeskao i namignuo mi!

A NAJGORE od svege je sto sam ja 99,99% siguran da je on str8! :drama: :drama: :ubise:

A ne znam zasto imam osecaj da on cita ovu temu i cepa se? :lol:
Verovatno je provalio da se lozim na njega pa me sad namerno pali.. :smeh:

:zid:
Korisnikov avatar
By decko

Ajde da ne bude skroz off, ja nikad ne bih smeo da muvam komšije, ako se zajebeš, može da bude gadno.
Pa nisam ga muvao, posto ni ja ne bih smeo...tj. ne smem. :lizalica:

Samo mi je strasno sladak :sweet:

I kao sto se vidi iz prilozenog, kad treba s njim nesto da popricam se pogubim! :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Dechko-joj koje pricice nastavi dalje da nas obavestavas o shpanskoj sapunici koja se odigrava u hodnicima tvoje zgrade izmedju tebe i tvog hoot komsije. :D

Lm shto se tice toga da mislis da je on 99% str8 tu nebudi toliko siguran momci u tim godinama su u fazi ispitivanja svoje sexualnosti vole da experimentisu sa novim stvarima, upoznaju nove ljude :grouphug:
By RACABG
daj bre muvaj to makar se ogrebi za snoshku neku.
da je on mene po kosi ja bih odmah rekao nemoj da prestajesh i prihvatio za sta god bilo na njegovom telu ajde malo hrabrosti str8 tip te nebi dirao po kosi :)
Korisnikov avatar
By decko
Ma tema je postavaljena ne da pisem sapunicu vec da se komsija oglasi ako je i on na forumu :lol:
Samo izgleda da nije :giggle:

A vise ni sam ne znam sta taj hoce :nezmam:

Mislim ono sinoc me je drzalo jedno pola sata :wow: Mozda je on to bzvz, ali je dvosmisleno...

:sveca:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Samo uzivaj dok traje i polako sa njim bez naglih i ne promisljenih poteza.Zadobij poverenje pa onda vidi shta ces dalje :ccn:

Ako to sve potraje mocices da izdas i knijgu jednog dana o tome :lol: ili da objavis erotski roman :lol:

Svejedno samo polako i have fun with the boy :angel:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by RACABG

str8 tip te nebi dirao po kosi :)
Ni sam ne znam....sta ako bi? :D Ne smem da se zeznem, to mi je komsija! :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Swušaj, bwe, decko, nisi ti toow'ko baš neiskusan... :lukavi: ... samo mawo više hwabwosti, pa ga zovni na sok, kafu... da se bolje upoznate (kao, eto, komšije ste, pa nema smisla da vam odnos ostane na ovome :evilgiggle: ), pa onda predloži da pogledate neki film, ali gledaj da u sobi ostaviš samo jedan krevet (sklopljen, naravno) i da onda morate da sednete jedan pored drugog....... I tako svačeg nečeg se još seti... :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pitaj ga koji mu je omiljeni lik iz "Vil i Grejs"? Pa onda odatle vidi šta misli o seriji i tako nešto, da malo saznaš šta mislio o pederluku, en general.
Onda ga pitaj da li je gledao, recimo, Ponoćni ekspres, pa ga pitaj da li su ona dva zatvorenika trebala da se smuvaju i tako to.
Razmisli šta je gay-friendly aktuelno na televiziji, pa se igraj malo sa njim, onako verbalno, samo pazi da bude suptilno.

edit:
I bez bebećeg jezika, please! Inače si gotov, provaliće te odma'!
By RACABG
sledeci put nemoj da se stisnes nego zovi na kafu ,onako usput kad si slobodan svrati na kafu pa da se ispricavamo na tenane
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Paki
Swušaj, bwe, decko, nisi ti toow'ko baš neiskusan... :lukavi: ... samo mawo više hwabwosti, pa ga zovni na sok, kafu... da se bolje upoznate (kao, eto, komšije ste, pa nema smisla da vam odnos ostane na ovome :evilgiggle: ), pa onda predloži da pogledate neki film, ali gledaj da u sobi ostaviš samo jedan krevet (sklopljen, naravno) i da onda morate da sednete jedan pored drugog....... I tako svačeg nečeg se još seti... :D
Ma daj Paki, na taj fazon je mene jedan decko smuvao :lol: To je suvise ocigledno! :smeh:
Korisnikov avatar
By decko
Pitaj ga koji mu je omiljeni lik iz "Vil i Grejs"? Pa onda odatle vidi šta misli o seriji i tako nešto, da malo saznaš šta mislio o pederluku, en general.
Onda ga pitaj da li je gledao, recimo, Ponoćni ekspres, pa ga pitaj da li su ona dva zatvorenika trebala da se smuvaju i tako to.
Razmisli šta je gay-friendly aktuelno na televiziji, pa se igraj malo sa njim, onako verbalno, samo pazi da bude suptilno.

edit:
I bez bebećeg jezika, please! Inače si gotov, provaliće te odma'!
Hmm....dobra ideja... :hmm:
A ne koristim bebeci jezik, tako da nema frke :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!