Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Stripi
ja mislim da je ovo samo traženje pažnje.
Šta sad, ti si se počeo drogirati pa tražiš da oni sad ne spavaju od muke zato što se ti drogiraš?
Mislim da ti je bolji način da privučeš pažju da nekog boga napraviš od sebe, da se mogu ponositi sa tobom pa će preko takvih sitnica kao to štio si gay puno lakše preći.
Barem je tako bilo kod mojih.
Imaš vremena, otrijezni se i napravi nešto pozitivno.
Bravo ! :klap:
O, kako se slazem sa ovim od reci do reci.
:yes:
By Bombina
eh deksi moras da budes pazljiv s tvojima,jeste oni se plase,nemogu da objasne i sta ces dalje,sta ce ti droga i drugo,bolje da pazis s kim ,ides,moras da kazes tvojima da si dobro,u gradu ,nece oni mesati tvoj zivot i jeste moji se plase i brinu prestali su da ispituje ,zamolili su je da vodim racuna i rekla sam da nemasa moj zivot,razmisljala sam i tek borim se i trazim curu ,znam postoji i sigurna sam,bolje da one su krive,to znaci neko prica namerno
ja sam rekla forumasa da me ostavi na mene miru,da ne ispituj ko je ko
Deksi ,budi pazljiv i retko se desava,mlad si veoma moras da pazis kako gde iizlazis i neko vidi ...
By RACABG
da li si im stavio do znanja da ti treba podrska razgovor ili bilo sta sto ti je potrebno ???
ako nisi pokushaj lakse je reci treba mi podrska nego ja sam gay
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by RACABG
da li si im stavio do znanja da ti treba podrska razgovor ili bilo sta sto ti je potrebno ???
ako nisi pokushaj lakse je reci treba mi podrska nego ja sam gay
Da stavio sam im sve do znanja i prave se da ne znaju o cemu pricam i budu u fazonu "alkohol,droga,zurke i tvoje gay drustvo....o tome necemo da pricamo"
By Bombina
Originally posted by Deksi
[quote im sve do znanja i prave se da ne znaju o cemu pricam i budu u fazonu "alkohol,droga,zurke i tvoje gay drustvo....o tome necemo da pricamo"
i to nemoj da pricas ,i to je opasno ...bolje da nadjes prijateljicu obicnu ,nesto lepo da nece saznati sta si ti zapravo
bolje mani se price
valjda se uplasili straha
Korisnikov avatar
By Rei
Mene najvise nervira sto su me oni potpuno iskulirali......
Awww, kakva tragedija :placko: 'mesto da te poshteno istuku oni tako. Sram ih bilo.

Jbt chak bi i desperately co-dependent osobi kao shto sam ja tako neshto bilo savrsheno.
takav sam da vrlo retko hocu da pricam o mojim problemima, stvarima koje me opterecuju i slicno.....a kad hocu da pricam o tome njih nije briga...pa u zivotu im se vise necu obratiti.....
Sam si kriv.
Korisnikov avatar
By Adenim
Lepo je sto si se autovao, postao si zmaj.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Eeee, deksi, kako te kapiram...
S tim sto sam ja pored nezainteresovanosti(dobro, ne totalne!) trpio fizicku torturu od strane starijeg brata.
I otisao.
Sa mnogo manje nego sto ti sad imas.
I sad se mnome ponose, ali, slava qrcu, trudim se da se ne gledamo osim kada moramo.
E, sad, ne bih da ovaj post bude licni hvalospjev, sa zakljuckom - prati moj primjer, ali vjeruj mi da ja ne bih mogao sve to da se nisam mnooogo pomucio. A ti vrlo dobro znas da nisam svetica, i da mi ni droge ni gomila drugih "nemoralnih" stvari nije strana. Ipak, da bi mogao da budes slobodan i samostalan, moras da imas osnovu za to.
Nemas paznju roditelja? Nemas njihovu ljubav. OK, JEBIGA! Sta sad da se radi? Koliko god zvucalo nevjerovatno, POSTOJE roditelji koji su u stanju da zanemare svoju djecu, i da im ne pruze ljubav i paznju koju bi trebalo. Cija je to greska, i zasto je tako, u ovoj prici nije ni bitno... Bitno je da ono sto te ne slomi, cini te jacim.
Imas cio zivot pred sobom da se drogiras, izlazis, jebes, etc.
Sad si, izgleda, prepusten sebi (mada mi ta baba zvuci ok...) i moras da prihvatis takvo cinjenicno stanje, i pokusas da iz zivota izvuces ono najbolje.
I to je to...

Ljubi te tvoj Bananica, koji zna koliko ti ustvari vrijedis, i koliko mozes.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by REI
Mene najvise nervira sto su me oni potpuno iskulirali......
Awww, kakva tragedija :placko: 'mesto da te poshteno istuku oni tako. Sram ih bilo.

Jbt chak bi i desperately co-dependent osobi kao shto sam ja tako neshto bilo savrsheno.
takav sam da vrlo retko hocu da pricam o mojim problemima, stvarima koje me opterecuju i slicno.....a kad hocu da pricam o tome njih nije briga...pa u zivotu im se vise necu obratiti.....
Sam si kriv.
1. Pa meni i trebaju batine i kontrola od mojih...onako bas. bas.....ali posto me moji ne vole jbg...

2. Problemi vuku jedni druge za sobom....za neke jesam kriv a za neke ne......pokusavao sam i ranije da pricam s matorcima o njima ali nista...sad kad znaju nesto ne zele ni da razmisljaju o tome.....
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Bombi
[quote im sve do znanja i prave se da ne znaju o cemu pricam i budu u fazonu "alkohol,droga,zurke i tvoje gay drustvo....o tome necemo da pricamo"
i to nemoj da pricas ,i to je opasno ...bolje da nadjes prijateljicu obicnu ,nesto lepo da nece saznati sta si ti zapravo
bolje mani se price
valjda se uplasili straha
Pa poznajem ja sebe...u zivotu im se vise necu obratiti ni za sta.....
Korisnikov avatar
By Stripi

1. Pa meni i trebaju batine i kontrola od mojih...onako bas. bas.....ali posto me moji ne vole jbg...
Što smo već zaključili-tražiš pažnju. Pa je ne dobijaš u onoj mjeri u kojoj bi htio pa se jednostavno drogiraš.
Ovako sve svedeno na minimum zvuči glupo.
A glupo u biti i jest.
Mogao bih ti sada početi nabrajati u kakvim sve uvjetima ljudi žive + ih društvo odbacuje + nemaju pažnju i ljubav, pa se čak i ne žale.
Bolje ti je radi neš pametno nego što bespotrebno plačipičkariš oko toga što tvoji ne obraćaju pažnju na tvoje drogiranje. Radi nešto korisnije.
By Dionysus
Мислим да се морам сложити. Јбт, шта бих ја дала да моју кеву бар недељу дана не интересује шта ја радим... а он то има па се буни. Не знаш ти како је кад сваки минут и динар мораш да оправдаш и положуш рачун!!! Волела бих ја да се ми заменимо на пар дана да видиш шта је ЖИВОТ...
И, успут, си размишљао можда да се обратиш неком стручном лицу? У вези са наркоманијом и слично...
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Stripi

Što smo već zaključili-tražiš pažnju. Pa je ne dobijaš u onoj mjeri u kojoj bi htio pa se jednostavno drogiraš.
Ovako sve svedeno na minimum zvuči glupo.
A glupo u biti i jest.
Mogao bih ti sada početi nabrajati u kakvim sve uvjetima ljudi žive + ih društvo odbacuje + nemaju pažnju i ljubav, pa se čak i ne žale.
Bolje ti je radi neš pametno nego što bespotrebno plačipičkariš oko toga što tvoji ne obraćaju pažnju na tvoje drogiranje. Radi nešto korisnije.
Problem nije u tome sto ne obracaju paznju na to sto se ja na 80% zurki uradim.....nego sto ne obracaju paznju na 80% stvari vezanih za mene....ali nema veze valjda...shvatis vremenom da nemas njihovu podrsku i cao....
Korisnikov avatar
By tramp
hm ... meni se moj otac ne javlja vec 2 godine ... u principu je to ruzno i neprijatno ali roditelji nisu neophodni nakon odredjene dobi - iskreno oni su odradili sta su trebali a nakon toga su ti ili prijatelji ili poznanici ili stranci ... u odrasloj dobi se to sve ponovo izdefinise

koliko god da je tesko za prihvatiti ne dozvoli da te to vuce na dole
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by tramp
hm ... meni se moj otac ne javlja vec 2 godine ... u principu je to ruzno i neprijatno ali roditelji nisu neophodni nakon odredjene dobi - iskreno oni su odradili sta su trebali a nakon toga su ti ili prijatelji ili poznanici ili stranci ... u odrasloj dobi se to sve ponovo izdefinise

koliko god da je tesko za prihvatiti ne dozvoli da te to vuce na dole
pa ljudi su jedina zivotinja gdje se roditelji brinu o djeci i nakon tog sto su odrasla i sposobna da se bore sami za sebe.
to je pogotovo izrazeno u nasem mentalitetu, dakle balkanskom.
By RACABG
deksi koliko sam shvatio tebi treba pomoc od njih kao i podrska kako bi se izvukao iz necega sto te plashi

kako god niko te nece voleti vishe nego sto volish sam sebe malo mucni glavom lupi o zid i kreni da reshavas sam svoje probleme i izvlacish sebe iz g****a
a roditelji ko roditelji nekad su tu nekada nisu shvati da si odrastao i da mama ne reba vishe da ti menja pelene
Korisnikov avatar
By Deksi
Posto nije bilo napretka u komunikaciji s mojima vise se ni ne trudim da razgovaram s njima o bilo cemu...oni se ponasaju kao da se nije nista desilo....
Podrsku i razgovore mi daju u novcu i tako...vise se ni ne trudim da pricam s njima.....kad vec to ne mogu koristicu tu nepaznju do maksimuma....bar je meni cool :rock:
Korisnikov avatar
By Allkey

Pa poznajem ja sebe...u zivotu im se vise necu obratiti ni za sta.....
Nemoj takav stav. Pričaj sa njima.

Outovanje ti je prilično dobro prošlo u odnosu na neke priče koje sam ja čitao i s jedne strane mi je drago zbog tebe.

Roditelje nemoj odbacivati, trebaće ti nekad sigurno.

Ne znam još uvek u kakvom si odnosu sa njima, ali sedite i popričajte zajedno o svemu. Dobio si dosta mišljenja ljudi ovde na forumu i pojedina bi mogao i da im izneseš.

Poznato je da su matorci uvek konzervativni, a protiv toga se može - talk. :alikako: - ne znam. To su ipak tvoji roditelji. Najbolje ih poznaješ.

Glavu gore i piči napred. Imaš moju podršku. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!