Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By muzika86
desilo mi se to danas! i to kroz još jednog pedera za kojeg sam ja znao a on za mene ništa :lood: danas mu priđem i počnem mu pričati o filmu (Latter days) koji sam sinoć gledao... kada on pogleda u mene i reče mi (are you really eheh) i tako da za malo vremena svi su na poslu saznali...
mislio sam da će mi glavna šefica :oklagija: :oklagija: :oklagija: pošto je ona pobožna dosta ali tako je reagovala frendli bio sam baš oduševljen!!
Korisnikov avatar
By Delete
O, pa, cestitam!
Inace, zasto ti kao lokacija pise Istocno Sarajevo? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Paki
... Da ne prepričavam predistoriju (divna je i zanimljiva :trep: ), oba šefa i još neke koleginice i kolege su mi, kad sam pred NG odlazio iz Tuckwood-a, poželele pored ostalog i da nađem dečka, bolji i plaćeniji posao ..... :sweet: .....
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Uzas! :kletva:
to samo pokazuje koliko su ljudi puni predrasuda:vezan:
Takodje pokazuje da su ljudima totalno pobrkani kriterijumi.
Uzas!!!!! :bljak:
sta da vam kazem ljudi....em,sto je tesko naci posao,a jos teze zadrzati ga,tako da glavu gore i :hekla:
Korisnikov avatar
By Baldy
Originally posted by Baldy
...stojim tako sa gazdom ispred radnje, blejimo i on komentariše prolaznice - e, ovoj bi radio ono, onu bi ovako... i u jednom trenutku pita on mene: "E, Džanki, a koje ti više preferiraš, plavuše ili crnke?" Ja se samo nasmejem i kažem mu: "Bojim se da ni jedne ni druge nisu u sferi mojih interesovanja." On onako malo zbunjeno: "Paaaa... jel više plavušane ili crnpuraste?" Ja: "Sad sam u fazi kad ne biram puno, ali ćelavi su mi fetiš."
Ovo je iz neke druge teme pa da se ne ponavljam.... :spin:
Korisnikov avatar
By HARP
A, zasto je taj lik s posla odmah svima morao da rastrubi... pa nije video vanzemaljca :nokti:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni na poslu kada bi saznali sutradan bih bio mrtav na nekom plocniku :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
ja u glavnom u nekom trenutku pomenem svoju curu tako da na poslu svi znaju ... ili bar svi koji zele da znaju

studenti su me cini mi se provalili mada nemam obicaj da pricam o svojoj seksualnosti sa njima ali posto ne krijem, tesko da se ne zna
Korisnikov avatar
By M M and I
Znaju svi koji pitaju...ili pitaju da li imam devojku...ako dobijem neko taakvo pitanje onda odgovorim shodno trenutnoj situaciji da imam decka ili da ga trenutno nemam....

Ko ne pita njemu ni ne govorim i tako...
Korisnikov avatar
By Hys.
...stojim tako sa gazdom ispred radnje, blejimo i on komentariše prolaznice - e, ovoj bi radio ono, onu bi ovako... i u jednom trenutku pita on mene: "E, Džanki, a koje ti više preferiraš, plavuše ili crnke?" Ja se samo nasmejem i kažem mu: "Bojim se da ni jedne ni druge nisu u sferi mojih interesovanja." On onako malo zbunjeno: "Paaaa... jel više plavušane ili crnpuraste?" Ja: "Sad sam u fazi kad ne biram puno, ali ćelavi su mi fetiš."
Ovo je iz neke druge teme pa da se ne ponavljam.... :spin:
jaooo ovo je bas :sweet:
mene su izvalili na poslu kada nisam obrisala kuki sa kompa ovog foruma, na tom kompu studenti traze neka cuda...neki manijak seo posle mene i ubedjivo mog sefa da je peder, pa sam im se ja outovala, iako nisam morala, al sam znala da su tolerantni i tako...bilo je okej:D
Na nekom drugom poslu mi ne bi palo napamet da se tako zezam, za njih sam znala da su liberalci /polu strana firma/
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja sam na poslu out... :sweet:
Korisnikov avatar
By Shmi
Na poslu niko ne zna i trudim se da tako i ostane... No kolegnica mi se poverila da je bila u X a strejt je... I volela bi da proba sa nekom ribom ako joj se svidja... Vodila bi je na zurku ali brate kada bi videla koliko mi se lezbejki javlja i prilepljuje ne bi znala sta da smislim kao izgovor... tako da neka hvala. Ja sam strejt. :lol:
Korisnikov avatar
By nesha84

dobar odgovor:)

posto radim u privatnoj firmi, vlasnik teca a zna...pozvao me na spiku,popricali i to je to sve je ok(mada iskreno bas sam se plasio da on nesazna-ali ko ce mu drugi reci nego majka,da bi napakostila) a on car pa me podrzao...i jos obecavao kule ,gradove..ali videcemo sta ce od toga biti:)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uvek znaju, gde god da radim. :alexis:
Korisnikov avatar
By beodecko
nisam nikada rekao "e znate, ja sam gay", ali posto me je svaki decko sa kojim sam imao nesto ozbiljnije makar jednom cekao nakon posla, posto su me vidjali sa istim osobama u gradu, posto nikada nisam spominjao da imam i devojku i posto se, jebote, vidi da sam drugaciji (daleko od toga da sam fem, prosto se vidi...) znaju sasvim sigurno, i par puta su mi to stavili do znanja, onako u sali, ali ocigledno nemaju frku sa tim. secam se kada mi je skoro jedna od sekretarica rekle "e, pozdravi svog dragog... prijatelja i reci mu... blabla..." sa sve smeskom i znacajom pauzom izmedju "dragog" i "prijatelja". dakle verovatno znaju, ali ja nisam u fazonu paradiranja svojom seksualnoscu - necu nikome natraljavati nos "hej, ja sam gay i cik, sta ces sada?", ali ako bilo ko pita dobice odgovor vrlo kratak i precizan - da, jesam i?
Korisnikov avatar
By Baldy
Tu gde radim imam svog omiljenog konobara i pre neki dan , posle dva piva u toku trećeg, rekoh mu da mi je i drag i da ga gotivim zato sto me podeća na mog bivšeg dečka s kojim mi je bilo baš lepo... Nije me ispljuvao niti se zgrozio a pivce smo zveknuli i juče posle posla... :)
By RACABG
zna cela firma da sam gay
Korisnikov avatar
By Egon
ne pada mi napamet .... nikad nisam ni razmishljao o tome ...

mada sa druge strane nije mi ni preterano stalo ....
Korisnikov avatar
By donquijote
Zvanično znaju samo dve osobe a nezvanično verovatno ceo fakultet. Studentima se nisam outovao mada ponekad pravim aluzije na temu tako da sam siguran da su me provalili.
Korisnikov avatar
By Dirrty
uvek je bolje rasteretiti se, pa bilo na poslu, bilo gde...

ali uvek treba paziti kome govoris, da li neko slusa, a i moras dobro poznavati ljude kako bi donekle predvideo da li ce reakcija biti pozitivna ili negativna....

ako mislis da ce biti pozitivna, treba se outovati, a ako mislis da ce biti negativna, bolje ne rizikuj... ipak to moze uuticati na posao i odnos sa kolegama...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!